Samsung UE55RU7099UXZG een middenklasse televisie

Wat is de nieuwe Samsung UE55RU7099UXZG waarde?

Een goede mid-range televisie. Zo kunnen we de Samsung UE55RU7099UXZG.
Ten eerste, wat betreft de grootte van het scherm, hebben we te maken met een 55centimeter.
De technici van de Hollywood-studio’s Samsung zeggen te hebben samengewerkt met specialisten om een kwalitatief hoogstaand resultaat te krijgen.
Daarnaast Samsung geeft dit eenUltra HD 4K resolution.  Men zou kunnen zeggen dat dit model alle verwachte kenmerken verzamelt. Of we nu kijken naar de esthetiek of naar de grootte, de ingenieurs Samsung hebben een televisie ontwikkeld die weliswaar een middenklasse heeft, maar toch een kwaliteitsvolle is.
Is het Samsung gelukt om de uitdaging van een efficiënt televisietoestel aan te gaan. Dit is wat we gaan zien net na .

tv-ontwerppresentatie Samsung UE55RU7099UXZG

Het Samsung UE55RU7099UXZG verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
Geen revolutie op het gebied van de esthetiek van deze UE55RU7099UXZG. We zijn in lijn met de marktstandaarden. We weten tenminste wat we kopen: een televisietoestel.
Een goede totaalscore voor deze TV; het komt overeen met design in de geest van de tijd. Een kwaliteit van de materialen en een visueel aspect dat je niet ongevoelig maakt.
Deze nieuwe Samsung UE55RU7099UXZG is gewoon plat.
Met een interessante grootte van 55 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Het heeft inderdaad een dubbele basis, waarin we een verdeling hebben waar elk deel van de basis zijn plaats heeft. Hierdoor is de TV aan beide zijden precies hetzelfde, waardoor er een zeer symmetrische en stijlvolle TV ontstaat die in elke kamer kan worden genoten.
De charme van het UE55RU7099UXZG is ongetwijfeld zijn technologie Slim Design.
Kortom, het Samsung is echt gelukt om het ontwerpaspect van deze TV, die niet onopgemerkt blijft, ongeacht waar hij is geïnstalleerd. Als hij uitstaat, krijgt de sensatie een geheel nieuwe dimensie wanneer het scherm van de Samsung UE55RU7099UXZG TV wordt onthuld.

tv-presentatie Samsung UE55RU7099UXZG

Het Samsung heeft een correcte en goed gekalibreerde beeldkwaliteit, maar je hebt te maken met een beperkt inheems contrast dat geschikt is om overdag te bekijken; vergeet de thuisbioscoopprogramma’s in het donker.
Met deze nieuweUE55RU7099UXZG Samsung, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.
Het Samsung UE55RU7099UXZG is beschikbaar in de Ultra HD 4Kresolutie.En met zijn 55inches zit hij in een serie TV’s die…behoort tot de serie grote modellen in het assortiment.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Met een frequentie van 100 Hz, dit maakt dit TV-toestel beter gepositioneerd dan zijn concurrenten. Een perfect gesynchroniseerd beeld dat u zal verrukken voor uw thuisbioscoop.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Ultra HD 4Kkwaliteitsresolutie.
Ter afsluiting van het displaygedeelte kunnen we zeggen dat het interessant en effectief is; het is een mid-range TV die de omweg waard is.

Het geluid van de Samsung UE55RU7099UXZG

Het is de gewoonte om te zeggen dat een goed geluid afkomstig is van een apparaat met veel watt, maar Samsung het is gelukt om een gemiddeld audiosysteemvermogen te combineren met een zeer goede geluidskwaliteit.
Het televisietoestel is uitgerust met twee schottenmet 10 W bij uitgang.

De geluidskwaliteit van deze TV is gemiddeld. Duw niet te hard op het volume, je zou teleurgesteld zijn.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Samsung UE55RU7099UXZG

Het is bijna een gewoonte geworden voor Samsung, dit UE55RU7099UXZG heeft zijn besturingssysteemTizen 5 geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.

Presentatie van de verbindingstechniek van Samsung UE55RU7099UXZG

Deze televisie Samsung UE55RU7099UXZG biedt een vrij klassieke connectiviteit: mixed inputs HDMI, de poorten en de audio zijn beschikbaar op dit model.
In deze prijsklasse biedt deze TV een hoger aantal aansluitingen dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 11 mogelijke verbanden dat dit UE55RU7099UXZG wordt gepresenteerd.Bijna alle apparaten in uw huis kunnen worden aangesloten: de doos, de gameconsole, een multimediaserver en vele andere apparaten, naast uw dvd- of Blu-ray-speler.

U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 1 audio-ingang, 1 koptelefoonaansluiting, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

UE55RU7099UXZG van Samsung- Technische kenmerken

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 123,8 cm x 71,4 cm x 5,9 m
Schermgrootte in inches 55
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem LED
Weergavefrequentie 100
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Tizen 5
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 2
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 1
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
HDR-compatibel Ja
Dolby Digital Sound Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 153 W

UE55RU7099UXZG van Samsung- De conclusie

Concluderend kan worden gesteld dat het Samsung UE55RU7099UXZG een televisietoestel uit het middensegment is van goede kwaliteit. Gemiddeld in de meeste gebieden is het toch een verstandige keuze voor consumenten die een goed gemaakt product willen hebben.
De keuze Samsung om het slimme tv-systeem met het beste van zijn knowhow op te nemen in de UE55RU7099UXZG, brengt ons ertoe om te zeggen dat deze high-end tv de moeite waard is om er eens goed naar te kijken.
Samsung kiest voor 4k technologie. Een verstandige keuze die het mogelijk maakt om een apparaat met een goed gedefinieerde beeld- en kwaliteitsgeluidsweergave onder ogen te zien. Het is mooi en krachtig tegelijk.

Kortom, veel positieve punten die deze TV tot een zeer goed product maken. De volgende 3 punten moeten worden onthouden: de schermgrootte, het geluidsvermogen, de weergavefrequentie.