Samsung UN43RU7100FXZA de beste televisietoestellen Edge-LED ?

Hoe zit het met de nieuwe Samsung UN43RU7100FXZA?

Laten we eens kijken naar de grootte. Het is een 43 inches.
Het is duidelijk een van de andere modellen van rivalen. Niet meer en niet minder.
Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenUltra HD 4K resolution.  

UN43RU7100FXZA van Samsung – Ontwerp

Het ontwerp Samsung UN43RU7100FXZA is grotendeels geïnspireerd op de andere modellen in de RU7100 serie.
Deze Samsung UN43RU7100FXZA is vrij standaard, plat.
Met zijn schermoppervlak van 43 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Het heeft inderdaad een dubbele basis, waarin we een verdeling hebben waar elk deel van de basis zijn plaats heeft. Hierdoor is de TV aan beide zijden precies hetzelfde, waardoor er een zeer symmetrische en stijlvolle TV ontstaat die in elke kamer kan worden genoten.
De charme van het UN43RU7100FXZA is ongetwijfeld zijn technologie Slim design.

UN43RU7100FXZA van Samsung- Het scherm

Met dit nieuwe model, Samsung bevestigt een van zijn technologische keuzes.Het is Edge LED-display en dat is jammer. Door zijn leeftijd en nieuwe mogelijkheden zoals de led, zal je het gevoel hebben dat je 10 jaar teruggaat. Het beeld is slecht.

Het Samsung televisietoestel geeft een Ultra HD 4Kresolutie weer.Met een schermformaat van 43inches, dit UN43RU7100FXZAbehoort tot de serie standaardmodellen in het assortiment.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Ontworpen met een frequentie van 60 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Tot slot, Samsung heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .

UN43RU7100FXZA van Samsung- Het geluid

Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee schotten en een vermogen van 10 W.

Het intelligente aspect van de Samsung UN43RU7100FXZA

Aan de softwarekant is het Samsung UN43RU7100FXZA uitgerust met het besturingssysteemTizen 5. Het zal u toelaten om met plezier een aantal amusementsmogelijkheden te verkennen.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.
Deze software-omgeving innoveert op de Samsung UN43RU7100FXZA met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

UN43RU7100FXZA van Samsung- Zijn connectiviteit

Dit model heeft een totaal aan 6 verbindingen, niet te slecht.
U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang

UN43RU7100FXZA van Samsung- Technische kenmerken

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 94.13 cm x 52.94 cm x 5.84 cm
Schermgrootte in inches 43
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Edge-LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Tizen 5
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja

Onze conclusie over de Samsung UN43RU7100FXZA

De keuze Samsung om het slimme tv-systeem met het beste van zijn knowhow op te nemen in de UN43RU7100FXZA, brengt ons ertoe om te zeggen dat deze high-end tv de moeite waard is om er eens goed naar te kijken.
Bij dit model vergeten we de LED en gaan we de displaytechnologie in de Edge-LED-modus gebruiken. Er is niets om je zorgen over te maken. Het resultaat is vlekkeloos.
Met zijn 4K display technologie biedt deze TV u een beeldkwaliteit die dicht bij de perfectie ligt, en een geluidskwaliteit die boven de andere uitstijgt; Verbeterd met een esthetiek die opvalt, heeft u de ingredi├źnten van een apparaat dat u wilt bezitten.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de diepte van de kleuren, de schermgrootte, de weergavefrequentie.