Samsung UN65RU7100FXZA de televisie Edge-LED van Samsung

Presentatie van de Samsung UN65RU7100FXZA

Vandaag gaan we de Samsung UN65RU7100FXZA, een mid-range televisie van Samsung. Een review om de capaciteiten van dit model te controleren.
In zijn 65 inches model, biedt deze televisie een definitie gewijd aan de foto’s behandeling.
We worden geconfronteerd met een vrij groot scherm.
Deze televisie wordt geleverd met een Ultra HD 4K resolution.  Met een diagonaal van 65 inches kan dit mid-range model beschouwd worden als een vrij goedkope televisie.
Door onze beoordeling vandaag, zult u begrijpen waarom de Samsung UN65RU7100FXZA is gerangschikt onder de beste TV’s van het moment.

tv-ontwerppresentatie Samsung UN65RU7100FXZA

Sober maar in lijn met de huidige trends. Samsung heeft haar ontwerpbureau gevraagd om een product te maken dat naar de top neigt, maar betaalbaar blijft.
Het ontwerp Samsung UN65RU7100FXZA is grotendeels geïnspireerd op de andere modellen in de RU7100 serie.
Een goede totaalscore voor deze TV; het komt overeen met design in de geest van de tijd. Een kwaliteit van de materialen en een visueel aspect dat je niet ongevoelig maakt.
Deze Samsung UN65RU7100FXZA is gewoon plat.
Met zijn glazen oppervlak van 65 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Uitgerust met een dubbele basis, Samsung heeft gekozen voor beveiliging. De TV houdt goed, niets beweegt dankzij dit systeem. En wat de prijs van de UN65RU7100FXZA, we geven de voorkeur aan dit soort oplossing die garandeert dat de televisie niet uit zijn plaats zal vallen.
Het belang van het UN65RU7100FXZA is ongetwijfeld zijn technologie Slim design.
Deze TV zou gewoonweg een van de beste kunnen zijn op het gebied van design voor het middensegment. Hij heeft niets te benijden van zijn concurrenten. Zelfs als hij uitstaat, word je niet moe van het kijken; alleen maar geluk!

UN65RU7100FXZA van Samsung- Het scherm

Het Samsung kan nauwelijks beter dan dit UN65RU7100FXZA met een Edge-LED scherm.
Met deze nieuweUN65RU7100FXZA Samsung, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.Het gebruik van de Edge-LED, ook al staat het Edge-LED bekend om de lagere kwaliteit van de beeldverlichting, die hiervoor de voorkeur heeft gekregenUN65RU7100FXZA.

Dit model heeft een Ultra HD 4Kdisplay.Met een schermformaat van 65inches, dit UN65RU7100FXZAis gepositioneerd in het segment van de grote modellen.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Met een frequentie van 60 Hz, dit maakt dit TV-toestel beter gepositioneerd dan zijn concurrenten. Een perfect gesynchroniseerd beeld dat u zal verrukken voor uw thuisbioscoop.
Tot slot, Samsung heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Mijn mening ter afsluiting van het gedeelte over de display. Het ligt in het bereik, zonder bloei of overdaad. Een extra keuze in het middensegment.

UN65RU7100FXZA van Samsung- Het geluid

Door kort te luisteren kunnen we zien dat het geen wonderen verricht. Het geluid is verre van uitzonderlijk. Dat is genoeg voor tv-shows, maar niet voor thuisbioscoopvoorstellingen.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee schotten en een vermogen van 10 W.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het UN65RU7100FXZA Samsung is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

UN65RU7100FXZA van Samsung- Ingebedde intelligentie

Voor het softwaregedeelte heeft het UN65RU7100FXZA Samsung een besturingssysteemTizen 5. Het zal u toelaten om met plezier een aantal amusementsmogelijkheden te verkennen.
Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.
Deze software-omgeving innoveert op de Samsung UN65RU7100FXZA met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

Het verbindingssysteem van de Samsung UN65RU7100FXZA

Deze televisie Samsung UN65RU7100FXZA biedt een vrij klassieke connectiviteit: mixed inputs HDMI, de poorten en de audio zijn beschikbaar op dit model.
Als u veel apparaten heeft en besluit om ze aan te sluiten op deze TV, zult u moeten kiezen. Er zijn minder dan op concurrerende TV-toestellen.

Dit model heeft een totaal aan 6 verbindingen, niet te slecht.Niet al uw apparaten kunnen worden aangesloten. Een moeilijke keuze is onderweg.

U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang

Technische kenmerken van de Samsung UN65RU7100FXZA

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 142.85 cm x 80.35 cm x 5.84 cm
Schermgrootte in inches 65
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Edge-LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Tizen 5
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja

UN65RU7100FXZA van Samsung- De conclusie

Tot slot is dit nieuw Samsung UN65RU7100FXZA een televisietoestel dat overal naartoe kan gaan; het kan aan het merendeel van de behoeften voldoen.
Het minste wat we kunnen zeggen is dat dit juweel met slimme tv-technologie u de Samsung knowhow biedt. Een element dat een zeer goede optie is in het high-end segment.
Met het Edge-LED-paneel heeft u de beschikking over een krachtig displaysysteem. Dit apparaat is van hoge kwaliteit.
Voor de display technologie zijn we in 4K; je hebt een zeer goede kwaliteit beeld, en een indrukwekkende geluidskwaliteit; met zijn goed doordachte esthetiek, het resultaat geeft je een apparaat dat je wilt kopen.

Tot slot zullen we nota nemen van alle positieve punten die aan dit televisietoestel moeten worden toegevoegd. Hier zijn er 3 die ik interessant vind: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.