Samsung UN65RU8000FXZC Een high-end Edge-LED televisie

Samsung UN65RU8000FXZC de nieuwe Ultra HD 4K

Een evolutie van het vorige model, het Samsung UN65RU8000FXZC is de nieuwste topklasse televisiegeneratie.
Ten eerste, wat betreft de grootte van het scherm, hebben we te maken met een 65centimeter.
En je moet ons geloven dat het indrukwekkend is. De eerste vraag die u zich moet stellen is de plaats waar u deze televisie gaat installeren.
Deze televisie wordt geleverd met een Ultra HD 4K resolution.  De televisie onderscheidt zich van de concurrentie door deze keuze voor het hoge Ultra HD 4K bereik.
Laten we dit televisietoestel eens van dichterbij bekijken.

Het ontwerp van de Samsung UN65RU8000FXZC

De ontwerpers hebben besloten om iets heel moois te doen. Dat is tenminste wat er naar voren komt als je het product onder ogen ziet.
Er is niets veranderd in het ontwerp van dit nieuwe model. Samsung blijft de golf van het ontwerp waar we nu aan gewend zijn.
Een positief oordeel over het geheel genomen. Deze TV komt overeen met wat verwacht wordt van een top-of-the-range TV, zowel in termen van materiaal als van beeldmateriaal.
De Samsung UN65RU8000FXZC is vrij standaard, plat.
Met zijn schermoppervlak van 65 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Het heeft inderdaad een dubbele basis, waarin we een verdeling hebben waar elk deel van de basis zijn plaats heeft. Hierdoor is de TV aan beide zijden precies hetzelfde, waardoor er een zeer symmetrische en stijlvolle TV ontstaat die in elke kamer kan worden genoten.
De charme van het UN65RU8000FXZC is ongetwijfeld zijn technologie Slim design.
Kortom, het Samsung produceert een bijna onberispelijke TV; het zal in uw woonkamer zitten, en zelfs als u het uitzet, zal het een gevoel van kwaliteit afgeven. Bijna een kunstwerk. Eenmaal aangezet geniet u van de kwaliteit van beeld en geluid. Al deze eigenschappen brengen u in een nieuwe dimensie; die van de top van het assortiment met de Samsung UN65RU8000FXZC.

Het scherm van de Samsung UN65RU8000FXZC

Samsung richt zich nu op de beeldkwaliteit. Met dit nieuwe model UN65RU8000FXZC wilden de ingenieurs op dit gebied een top-tv-toestel creëren.
Met deze nieuweUN65RU8000FXZC Samsung, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.Het gebruik van de Edge-LED, ook al staat het Edge-LED bekend om de lagere kwaliteit van de beeldverlichting, die hiervoor de voorkeur heeft gekregenUN65RU8000FXZC.

Dit model heeft een Ultra HD 4Kdisplay.En met zijn 65inches zit hij in een serie TV’s die…behoort tot de serie grote modellen in het assortiment.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Ontworpen met een frequentie van 120 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is aan de top van zijn gamma.
Bovendien Samsung heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Ultra HD 4Kbeeldresolutie.
Tot slot op de display, de UN65RU8000FXZC verdient het om te worden beschouwd op het moment van aankoop. Het is top-of-the-line topkwaliteit.

tv-geluidspresentatie Samsung UN65RU8000FXZC

De ontwerpers hiervan UN65RU8000FXZC hebben een apparaat ontwikkeld met een betere geluidskwaliteit dan de CD-kwaliteit; deze TV geeft je een verbluffende audiobeleving.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee schottenmet 10 W bij uitgang.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Samsung UN65RU8000FXZC

Het is bijna een gewoonte geworden voor Samsung, dit UN65RU8000FXZC heeft zijn besturingssysteemTizen 4 geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV UN65RU8000FXZC communiceert.

Het verbindingssysteem van de Samsung UN65RU8000FXZC

Samsung maakt een vlekkeloos verbindingsdeel; het is onberispelijk en esthetisch schoon.
U zult weinig keuzes hebben met betrekking tot de verbindingen. Deze TV heeft minder dan de meeste van zijn concurrenten.

Dit model heeft een totaal aan 7 verbindingen, niet te slecht.Niet al uw apparaten kunnen worden aangesloten. Een moeilijke keuze is onderweg.

In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
2 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang

Technische kenmerken van de Samsung UN65RU8000FXZC

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 145.54 cm x 83.566 cm x 5.84 cm
Schermgrootte in inches 65
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Edge-LED
Weergavefrequentie 120
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Tizen 4
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 170 W

Ter afsluiting van de Samsung UN65RU8000FXZC

Met andere woorden, het Samsung UN65RU8000FXZC is beter dan de concurrentie. Bijna perfect op alles. Of het nu gaat om home cinema sessies of online gamesessies, het is de TV om te bezitten.
Het minste wat we kunnen zeggen is dat dit juweel met slimme tv-technologie u de Samsung knowhow biedt. Een element dat een zeer goede optie is in het high-end segment.
Bij dit model vergeten we de LED en gaan we de displaytechnologie in de Edge-LED-modus gebruiken. Er is niets om je zorgen over te maken. Het resultaat is vlekkeloos.
Deze 4K TV kan ook bogen op een bijna perfecte beeldkwaliteit en een heldere, esthetische en krachtige geluidsweergave.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.