Samsung UN75RU8000FXZA een high-end Edge-LED televisie

Hoe zit het met de nieuwe Samsung UN75RU8000FXZA?

Samsung is het opheffen van de sluier op zijn nieuwe zeer top van het bereik televisie UN75RU8000FXZA. Uitgerust met de nieuwste beschikbare technologie vertegenwoordigt het de “must have” in uw zitkamer.
In zijn 74.5 inches model, biedt deze televisie een definitie gewijd aan de foto’s behandeling.
We kijken naar een zeer imposante televisie ; Je zult hem niet zo nu en dan verplaatsen.
Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenUltra HD 4K resolution.  Kleuren die als waarheidsgetrouw kunnen worden beschouwd. Men kan zeggen dat dit model de moeite waard is om naar te kijken.
Laten we dit televisietoestel eens van dichterbij bekijken.

UN75RU8000FXZA van Samsung – Ontwerp

De ontwerpers hebben besloten om iets heel moois te doen. Dat is tenminste wat er naar voren komt als je het product onder ogen ziet.
Op dit punt begaat de fabrikant bijna geen vergissing, want we hebben te maken met een televisietoestel dat een top-uitstraling heeft en waarvan de elegantie uw woonkamer zal verfraaien.
Tot slot hebben we te maken met een hoogwaardig apparaat. Samsung probeert met dit model meer ruimte in te nemen in deze niche, voor een interessant resultaat.

UN75RU8000FXZA van Samsung- Het scherm

Samsung legt de nadruk op beeldkwaliteit om de markt terug te winnen; deze TV biedt u een top-of-the-range visuele ervaring.
Met dit nieuwe model, Samsung bevestigt een van zijn technologische keuzes.Het is Edge LED-display en dat is jammer. Door zijn leeftijd en nieuwe mogelijkheden zoals de led, zal je het gevoel hebben dat je 10 jaar teruggaat. Het beeld is slecht.

Het Samsung UN75RU8000FXZA is beschikbaar in de Ultra HD 4Kresolutie.Samsung presenteert dit UN75RU8000FXZA met een scherm van 74.5inches; deze televisiebehoort tot de serie grote modellen in het assortiment.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Samsung kiest een frequentie van 120 Hz, dit maakt dit TV-toestel beter gepositioneerd dan zijn concurrenten. Een perfect gesynchroniseerd beeld dat u zal verrukken voor uw thuisbioscoop.
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een Ultra HD 4Kkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Tot slot op de display, de UN75RU8000FXZA verdient het om te worden beschouwd op het moment van aankoop. Het is top-of-the-line topkwaliteit.

UN75RU8000FXZA van Samsung- Het geluid

De ontwerpers hiervan UN75RU8000FXZA hebben een apparaat ontwikkeld met een betere geluidskwaliteit dan de CD-kwaliteit; deze TV geeft je een verbluffende audiobeleving.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee luidsprekers en zorgt voor een geluidsvermogen van 10 W.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Samsung UN75RU8000FXZA

Voor het softwaregedeelte heeft het UN75RU8000FXZA Samsung een besturingssysteemTizen 5. Het zal u toelaten om met plezier een aantal amusementsmogelijkheden te verkennen.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

Presentatie van de verbindingstechniek van Samsung UN75RU8000FXZA

Het UN75RU8000FXZA zal de gebruikers van multi-device verrukken. Inderdaad, de connectiviteit bestaat uit vele ingangen en poorten om alle mogelijkheden op het gebied van home cinema of gaming mogelijk te maken.
In dit TV-assortiment behoort het UN75RU8000FXZA aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 7 mogelijke verbanden dat dit UN75RU8000FXZA wordt gepresenteerd.Bijna alle apparaten in uw huis kunnen worden aangesloten: de doos, de gameconsole, een multimediaserver en vele andere apparaten, naast uw dvd- of Blu-ray-speler.

In duidelijke, de beschikbare verbindingen op dit model zijn:
2 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang

Presentatie van de technische kenmerken van de Samsung UN75RU8000FXZA

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 164.989 cm x 92.8065 cm x 6.1 cm
Schermgrootte in inches 74.5
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Edge-LED
Weergavefrequentie 120
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Tizen 5
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja

Ter afsluiting van de Samsung UN75RU8000FXZA

De conclusie is dat deze Samsung UN75RU8000FXZA als topklasse moet worden geclassificeerd. Bijna perfect op alles, het is de TV om te bezitten voor thuisbioscoop sessies en online game sessies.
Daarnaast is het vermeldenswaardig dat deze UN75RU8000FXZA is uitgerust met slimme tv-technologie. Hierdoor heeft u een topapparaat in zijn categorie, wat het een relevante keuze maakt.
Bij dit model vergeten we de LED en gaan we de displaytechnologie in de Edge-LED-modus gebruiken. Er is niets om je zorgen over te maken. Het resultaat is vlekkeloos.
Deze 4K TV kan ook bogen op een bijna perfecte beeldkwaliteit en een heldere, esthetische en krachtige geluidsweergave.

Kortom, veel positieve punten die deze TV tot een zeer goed product maken. De volgende 3 punten moeten worden onthouden: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.