Sanyo XT-32S7201H een televisie van 32 inches

Sanyo XT-32S7201H de nieuwe HD

Onlangs Sanyo is er informatie vrijgegeven over het nieuwe model van de televisie. Het is de XT-32S7201H ; Geklasseerd in de mid-range categorie we dachten dat we het beter moesten bekijken om te controleren of de bouwer goed werk had verricht of niet.
Laten we eens kijken naar de grootte. Het is een 32 inches.
Het is een klein model. Het zal ingewikkelder voor u zijn om films of wedstrijden te kijken met alle tourvrienden in de buurt.
Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenHD resolution.  Deze televisie maakt deel uit van de hoofdgroep van de huidige TV’s. Het valt niet helemaal op bij zijn concurrenten met deze keuze van HD.
Moeten we ons hierdoor laten overtuigen XT-32S7201H Sanyo? Alle antwoord-elementen net na.

XT-32S7201H van Sanyo – Ontwerp

Sober maar in lijn met de huidige trends. Sanyo heeft haar ontwerpbureau gevraagd om een product te maken dat naar de top neigt, maar betaalbaar blijft.
Heel anders dan zijn voorgangers probeert het merk zich hier te onderscheiden om tegemoet te komen aan de behoeften van de consument.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
De XT-32S7201His nogal plat.
Met zijn schermoppervlak van 32 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Het heeft inderdaad een dubbele basis, waarin we een verdeling hebben waar elk deel van de basis zijn plaats heeft. Hierdoor is de TV aan beide zijden precies hetzelfde, waardoor er een zeer symmetrische en stijlvolle TV ontstaat die in elke kamer kan worden genoten.Tot slot, Sanyo heeft serieus gewerkt aan het ontwerp van dit TV-toestel. Het is efficiƫnt en het stelt u in staat om hiermee XT-32S7201H een mooi object in uw woonkamer te hebben.

Het scherm van de Sanyo XT-32S7201H

Met de weergave hiervan XT-32S7201H wordt zorgvuldig omgegaan. Hierdoor kunnen kenners genieten van een kwaliteitsvolle weergave in de thuisbioscoopmodus. De kleuren zijn natuurgetrouw en diep zwart.
Met dit nieuwe model, Sanyo bevestigt een van zijn technologische keuzes.
Dit model heeft een HDdisplay.Dat is al boven de gemiddelde resolutie van het bereik.
Bovendien, met een scherm van 32inches, de XT-32S7201Hbehoort tot de meeste modellen in zijn categorie.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Met een frequentie van 60 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is aan de top van zijn gamma.
Bovendien Sanyo heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit HDbeeldresolutie.
Mijn mening ter afsluiting van het gedeelte over de display. Het ligt in het bereik, zonder bloei of overdaad. Een extra keuze in het middensegment.

XT-32S7201H van Sanyo- Het geluid

Het is de gewoonte om te zeggen dat een goed geluid afkomstig is van een apparaat met veel watt, maar Sanyo het is gelukt om een gemiddeld audiosysteemvermogen te combineren met een zeer goede geluidskwaliteit.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee luidsprekers en een vermogen van 8 W.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het XT-32S7201H Sanyo is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Sanyo XT-32S7201H

Een detail moet worden meegenomen in de beslissing om dit XT-32S7201H Sanyo aan te schaffen: er is geen slimme TV. Goed of slecht nieuws, kan ik niet zeggen. Hoe dan ook, voor degenen die deze TV en deze functie willen, weet je wat je moet doen: een TV-box kopen als aanvulling.

Presentatie van de verbindingstechniek van Sanyo XT-32S7201H

Alle beschikbare connectiviteit maakt het mogelijk om de huidige behoeften te dekken.
Of het nu gaat om uw externe harde schijf, NAS of gameconsole, al deze elementen kunnen op deze TV worden aangesloten.

Dit model heeft een totaal aan 9 verbindingen, niet te slecht.De laat u Sanyo XT-32S7201H toe om niet te kiezen tussen de verschillende apparaten die moeten worden aangesloten. U kunt alles op deze TV aansluiten; de box, spelconsole, multimediaserver, DVD- of Blu-ray-speler, etc…

In duidelijke, de beschikbare verbindingen op dit model zijn:
2 USB-poorten, 2 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 1 audio-ingang, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Presentatie van de technische kenmerken van de Sanyo XT-32S7201H

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 72 x 8.9 x 42.1 cm
Schermgrootte in inches 32
Schermresolutie HD
Beeldschermsysteem LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 8
Beschikbare tuners DVB-T2DVB-S2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 2
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 1
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Energieverbruik 60 W

Ter afsluiting van de Sanyo XT-32S7201H

Tot slot is dit nieuw Sanyo XT-32S7201H een televisietoestel dat overal naartoe kan gaan; het kan aan het merendeel van de behoeften voldoen.
Terug naar de toekomst! Net als in de film wordt u in het verleden voortgestuwd. Met andere woorden, het voelt alsof het de jaren 2000 is. Geen slimme tv? Je leest het goed. Het is mogelijk, en het is de keuze die Sanyo dit maaktXT-32S7201H.
Deze TV heeft de juiste resolutie, meer niet. Het produceren en op de markt brengen van TV’s in HD is tegenwoordig vaak voldoende en goed geschikt voor ‘basis’ gebruik. Maar deze standaard zal over enkele jaren zeker verouderd zijn. Het is dus een tijdelijke en/of incidentele keuze. U bent gewaarschuwd.

Tot slot zullen we nota nemen van alle positieve punten die aan dit televisietoestel moeten worden toegevoegd. Hier zijn er 3 die ik interessant vind: het geluidsvermogen, de weergavefrequentie, de schermgrootte.