Sharp 32BC4E een televisie van 32 inches

32BC4E van Sharp- Presentatie van deze HD

De nieuwe beschikbare televisie die al te koop is, Sharp 32BC4E is een basisproduct. Maar ondanks deze handicap is het niet onwaardig. Laten we eens kijken hoe het mogelijk is…
Ten eerste, de grootte: 32 inches op dit apparaat.
Ondanks dit formaat zijn de weergave en het beeldresultaat goed, zonder twijfel door de gebruikte technologie.
Deze televisie wordt geleverd met een HD resolution.  Het televisietoestel is een instapmodel; het heeft dus te maken met concurrenten met een vergelijkbaar resolutiebeeld.
Als u overweegt om de Sharp 32BC4E, lees dan verder om te zien of het echt de moeite waard is.

tv-ontwerppresentatie Sharp 32BC4E

Aangezien het ontwerp in alle opzichten identiek is aan dat van de concurrentie, Sharp 32BC4E zou het moeilijk kunnen zijn om zich te onderscheiden in een gespannen instapmarkt.
Wie zei dat producten op instapniveau niet konden profiteren van een kwalitatief hoogstaand ontwerp? Dat is de gedachte dat we elkaar met dit TV-toestel kunnen confronteren. Dat niets onmogelijk is voor Sharp.
Kortom, het Sharp doet het juiste op dit model. Een instap-tv waarvoor we meer designwerk hadden gewild. Met deze Sharp 32BC4E, geen franje. Basis en dat is bijna alles. Het zou zelfs een van die TV-toestellen kunnen zijn die je aanzet om naar het nieuws te luisteren; als een radio.

32BC4E van Sharp- Het scherm

Zelfs op een instapmodel Sharp werkt de teruggave op de display zeer goed. Het beeld is waarheidsgetrouw en laat toe te profiteren van een duidelijke weergave, zonder de oorspronkelijke bron te vervormen.
Sharp blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.
Het Sharp televisietoestel geeft een HDresolutie weer.Bovendien, met een scherm van 32inches, de 32BC4Ebehoort tot de meeste modellen in zijn categorie.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een HDkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Zo Sharp 32BC4E kunt u een apparaat in een andere ruimte (de keuken bijvoorbeeld) hebben, zonder dat dit te veel invloed heeft op uw budget.

tv-geluidspresentatie Sharp 32BC4E

De sprekers zijn van gemiddelde kwaliteit en het resultaat werkt op dit punt dan ook geen wonderen. Stemmen, voor tv-programma’s, worden goed gereproduceerd; maar voor film- of gamemodus kan het zijn dat het geluid verzadigd en vervormd is.
De apparatuur bestaat uit twee luidsprekers voor een geluidsvermogen van 10 W.

De geluidskwaliteit van deze TV is in één woord middelmatig; je hebt het gevoel dat je terug bent in het verleden naar de tijd van verzadigde luidsprekers.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Sharp 32BC4E

Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.

32BC4E van Sharp- Zijn connectiviteit

Door het kleine aantal connectoren zal het sommige gebruikers benadelen.
U moet zorgvuldig de apparaten kiezen die u hierop 32BC4E wilt aansluiten. De reden? er zijn weinig keuzes in termen van beschikbare connectoren.

Dit model heeft een totaal aan 6 verbindingen, niet te slecht.De Sharp 32BC4E is aan de onderkant van zijn assortiment. Niet geweldig in vergelijking met zijn concurrenten.
Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 koptelefoonaansluiting

32BC4E van Sharp- Technische kenmerken

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 429.9 x 730 x 78.2 mm
Schermgrootte in inches 32
Schermresolutie HD
Beeldschermsysteem TFT
Geluidsvermogen 10
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
DTS-geluid Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 45 W

Onze conclusie over de Sharp 32BC4E

Concluderend, het Sharp 32BC4E is correct voor eenvoudig gebruik. Geen thuisbioscoop; en te plaatsen in een ruimte van minder dan 15m².
Deze TV heeft de juiste resolutie, meer niet. Het produceren en op de markt brengen van TV’s in HD is tegenwoordig vaak voldoende en goed geschikt voor ‘basis’ gebruik. Maar deze standaard zal over enkele jaren zeker verouderd zijn. Het is dus een tijdelijke en/of incidentele keuze. U bent gewaarschuwd.

Kortom, veel positieve punten die deze TV tot een zeer goed product maken. De volgende 3 punten moeten worden onthouden: de schermgrootte, het geluidsvermogen.