Sharp 40BF2E de televisie Full HD

Sharp 40BF2E de nieuwe Full HD

Vandaag gaan we het Sharp 40BF2E, een basismodel uit Sharp analyseren. Een diepere analyse om na te gaan wat dit model werkelijk waard is.
Ten eerste, de grootte: 40 inches op dit apparaat.
Ondanks dit formaat zijn de weergave en het beeldresultaat goed, zonder twijfel door de gebruikte technologie.
Daarnaast Sharp geeft dit eenFull HD resolution.  Interessante kenmerken. Deze televisie die alle Sharp knowhow in zich draagt, is uiteindelijk tegen een vrij redelijke prijs voor het merk.
Is het de moeite waard om het te kopen ? Dat is de vraag die we gaan beantwoorden.

40BF2E van Sharp – Ontwerp

Het eerste wat we altijd doen is het ontwerp analyseren, omdat dit het eerste is dat voor de hand ligt en ook omdat het belangrijk is.
Kan beter. Dit zou de algemene mening over dit televisietoestel kunnen zijn. Het is echter niet nodig om te veel kritiek te leveren; denk aan de prijs waartegen het te koop wordt aangeboden!
Uiteindelijk zitten we op een instapmodel. Zelfs als we op dit niveau, als het gaat om het ontwerp, zouden we het kunnen vereenvoudigen door te zeggen dat het goedkoop is. Materialen van mindere kwaliteit en ergonomie die identiek zijn aan wat er 5 jaar geleden werd gedaan, maken dit Sharp 40BF2E tot een net aanvaardbaar televisietoestel.

Het scherm van de Sharp 40BF2E

Dit Sharp is proberen te onderscheiden van de menigte met een LED scherm.
Met dit nieuwe model, Sharp bevestigt een van zijn technologische keuzes.
Het Sharp televisietoestel geeft een Full HDresolutie weer.Het is beter dan de anderen voor een TV in zijn klasse.
En met zijn 40inches zit hij in een serie TV’s die…is aan de onderkant van zijn assortiment.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Tot slot, Sharp heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Full HDbeeldkwaliteit te hebben .
Zo Sharp 40BF2E kunt u een apparaat in een andere ruimte (de keuken bijvoorbeeld) hebben, zonder dat dit te veel invloed heeft op uw budget.

40BF2E van Sharp- Het geluid

De sprekers zijn van gemiddelde kwaliteit en het resultaat werkt op dit punt dan ook geen wonderen. Stemmen, voor tv-programma’s, worden goed gereproduceerd; maar voor film- of gamemodus kan het zijn dat het geluid verzadigd en vervormd is.
De apparatuur bestaat uit twee luidsprekers en een vermogen van 10 W.

Kortom, geluid is niet het kenmerk dat je de 40BF2E Sharp. Lage kwaliteit; genoeg keuze om naar het nieuws te luisteren of kinderen te laten kijken naar hun educatieve programma’s.

40BF2E van Sharp- Ingebedde intelligentie

U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.

Het verbindingssysteem van de Sharp 40BF2E

Het verbindingssysteem bestaat uit het minimum aantal elementen. De adepten van televisietoestellen in lokale netwerkversie zullen teleurgesteld zijn door het gebrek aan mogelijkheden op het gebied van poorten en ingangen.
In deze prijsklasse biedt deze TV een hoger aantal aansluitingen dan de meeste van zijn concurrenten.

Dit model heeft een totaal aan 12 verbindingen, niet te slecht.Het Sharp 40BF2E is waarschijnlijk de beste keuze vandaag. De meeste woningen zijn nu uitgerust met een doos, een spelconsole, een multimediaserver en andere apparaten, naast de eenvoudige dvd-speler.
In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 koptelefoonaansluiting, 5 antenne-ingangen, 1 samengestelde stekker (Video)

Technische kenmerken van de Sharp 40BF2E

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 534.8 x 914.4 x 78.1 mm
Schermgrootte in inches 40
Schermresolutie Full HD
Beeldschermsysteem LED
Geluidsvermogen 10
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Samengestelde invoer (video) Ja
DTS-geluid Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 65 W

Onze conclusie over de Sharp 40BF2E

De afwerking vertoont enkele kleine gebreken (zichtbare kabels en zichtbare schroeven), maar de technologie is beheerst en de beeldweergave is op het verwachte niveau.
Wat kunnen we nog meer vragen van een product uit dit
assortiment?
Parallel daaraan zal een belangrijke parameter moeten worden toegevoegd: de prijs. U hebt hier een televisietoestel waarvan de prijs zeer concurrerend is in vergelijking met de concurrentie. Met andere woorden, met inbegrip van uw uiteindelijke beslissing, zult u rekening moeten houden met het feit dat dit een televisietoestel is dat al uw videobronnen correct weergeeft en u in staat stelt om in alle omstandigheden een zeer goed gedefinieerd beeld te hebben.

Kortom, veel positieve punten die deze TV tot een zeer goed product maken. De volgende 3 punten moeten worden onthouden: de schermgrootte, het geluidsvermogen.