Sharp 4T-C55BJ2EF2NB : een goede Direct-LED televisie ?

Hoe zit het met de nieuwe Sharp 4T-C55BJ2EF2NB?

Vandaag gaan we de Sharp 4T-C55BJ2EF2NB, een top-of-the-range televisie van Sharp. Een diepere analyse om na te gaan of er geen gebrek is aan kwaliteit voor dit model.
Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenUltra HD 4K resolution.  Kleuren die als waarheidsgetrouw kunnen worden beschouwd. Men kan zeggen dat dit model de moeite waard is om naar te kijken.
Laten we dit televisietoestel eens van dichterbij bekijken.

Het ontwerp van de Sharp 4T-C55BJ2EF2NB

De technici van de Sharp afdeling hebben een echt meesterwerk gemaakt wat betreft het uiterlijk van dit televisietoestel.
Een positief oordeel over het geheel genomen. Deze TV komt overeen met wat verwacht wordt van een top-of-the-range TV, zowel in termen van materiaal als van beeldmateriaal.
Kortom, het Sharp produceert een bijna onberispelijke TV; het zal in uw woonkamer zitten, en zelfs als u het uitzet, zal het een gevoel van kwaliteit afgeven. Bijna een kunstwerk. Eenmaal aangezet geniet u van de kwaliteit van beeld en geluid. Al deze eigenschappen brengen u in een nieuwe dimensie; die van de top van het assortiment met de Sharp 4T-C55BJ2EF2NB.

4T-C55BJ2EF2NB van Sharp- Het scherm

Sharp legt de nadruk op beeldkwaliteit om de markt terug te winnen; deze TV biedt u een top-of-the-range visuele ervaring.
Met dit nieuwe model, Sharp bevestigt een van zijn technologische keuzes.
Dit model heeft een Ultra HD 4Kdisplay.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Sharp kiest een frequentie van 50 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Bovendien Sharp heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Ultra HD 4Kbeeldresolutie.
Tot slot op de display, de 4T-C55BJ2EF2NB verdient het om te worden beschouwd op het moment van aankoop. Het is top-of-the-line topkwaliteit.

Het geluid van de Sharp 4T-C55BJ2EF2NB

Het Sharp 4T-C55BJ2EF2NB zal u een helder en trouw geluid geven; dankzij het zal u een unieke verbonden ervaring beleven.
De apparatuur bestaat uit twee luidsprekersmet 10 W bij uitgang.

Het geluid van deze TV is in één woord meeslepend, en je hebt het gevoel dat je in een kleine bioscoop zit.

Het intelligente aspect van de Sharp 4T-C55BJ2EF2NB

Aan de softwarekant is het Sharp 4T-C55BJ2EF2NB uitgerust met het besturingssysteemAquos Net+. Het zal u toelaten om met plezier een aantal amusementsmogelijkheden te verkennen.
Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV 4T-C55BJ2EF2NB communiceert.

Het verbindingssysteem van de Sharp 4T-C55BJ2EF2NB

Alle connectoren zijn gegroepeerd voor een beter gebruik. De uitgangen en poorten zijn talrijk genoeg om in al uw behoeften te voorzien.
In deze prijsklasse biedt deze TV een hoger aantal aansluitingen dan de meeste van zijn concurrenten.

Dit model heeft een totaal aan 13 verbindingen, niet te slecht.De laat u Sharp 4T-C55BJ2EF2NB toe om niet te kiezen tussen de verschillende apparaten die moeten worden aangesloten. U kunt alles op deze TV aansluiten; de box, spelconsole, multimediaserver, DVD- of Blu-ray-speler, etc…

Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
3 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 4 antenne-ingangen, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Technische kenmerken van de Sharp 4T-C55BJ2EF2NB

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 88.2
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct-LED
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 10
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2
Aantal tuners 5
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 10
Dolby Digital Sound Ja
DTS-geluid Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
ethernet Ja

Ter afsluiting van de Sharp 4T-C55BJ2EF2NB

Tot slot is dit nieuw Sharp 4T-C55BJ2EF2NB de TV die u kunt kopen als u bijzonder veeleisend bent op het gebied van kwaliteit, technologie en design.
Sharp kiest voor 4k technologie. Een verstandige keuze die het mogelijk maakt om een apparaat met een goed gedefinieerde beeld- en kwaliteitsgeluidsweergave onder ogen te zien. Het is mooi en krachtig tegelijk.

Van deze nieuwe Sharp kunnen we 3 positieve punten behouden: de weergavefrequentie, het geluidsvermogen, de diepte van de kleuren.