Sharp 65BJ2E : een goede Direct LED televisie ?

Hoe zit het met de nieuwe Sharp 65BJ2E?

Vandaag gaan we de Sharp 65BJ2E, een top-of-the-range televisie van Sharp. Een diepere analyse om na te gaan of er geen gebrek is aan kwaliteit voor dit model.
In zijn 65 inches model, biedt deze televisie een definitie gewijd aan de foto’s behandeling.
We kijken naar een zeer imposante televisie ; Je zult hem niet zo nu en dan verplaatsen.
Daarnaast Sharp geeft dit eenUltra HD 4K resolution.  Sharp De nieuwe 65BJ2E. We hebben te maken met een perfect uitgebalanceerde televisie die als een echte referentie geldt.
Laten we dit televisietoestel eens van dichterbij bekijken.

tv-ontwerppresentatie Sharp 65BJ2E

Een zeer uitgebreid ontwerp en hoogwaardige technische elementen, maken dit Sharp 65BJ2E een top-of-the-range TV-toestel.
Innovatie. Dit lijkt het sleutelwoord te zijn dat wordt gegeven door Sharp de 65BJ2E.
Een hoogwaardige afwerking; een getrouw beeld; alles is gecombineerd om Sharp 65BJ2E een elegante TV in deze serie te maken.
Tot slot hebben we te maken met een hoogwaardig apparaat. Sharp probeert met dit model meer ruimte in te nemen in deze niche, voor een interessant resultaat.

Het scherm van de Sharp 65BJ2E

Sharp legt de nadruk op beeldkwaliteit om de markt terug te winnen; deze TV biedt u een top-of-the-range visuele ervaring.
Met dit nieuwe model, Sharp bevestigt een van zijn technologische keuzes.Het is LED en dat is goed, want het beeldresultaat is uitstekend.
Het Sharp televisietoestel geeft een Ultra HD 4Kresolutie weer.Met een schermformaat van 65inches, dit 65BJ2Eis gepositioneerd in het segment van de grote modellen.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Ontworpen met een frequentie van 50 Hz, deze televisie stelt zichzelf onder zijn concurrenten. De spelmodus moet worden vermeden, evenals de bioscoopmodus, vanwege de vertraging die in het beeld kan optreden.
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een Ultra HD 4Kkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Zo Sharp 65BJ2E kunt u films en video’s op een andere manier bekijken.

tv-geluidspresentatie Sharp 65BJ2E

Verbeterde bas en bastonen, nauwkeurige hoge tonen. Hiermee 65BJ2E komt de muziek tot leven dankzij een perfecte weergave van de meest subtiele nuances en details.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee luidsprekers voor een geluidsvermogen van 10 W.

Tot slot, als we het geluid van de 65BJ2E up moeten samenvatten, dan is het het woord perfectie dat opvalt.

Het intelligente aspect van de Sharp 65BJ2E

Voor het softwaregedeelte heeft het 65BJ2E Sharp een besturingssysteemAquos Net+ geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

Presentatie van de verbindingstechniek van Sharp 65BJ2E

Alle connectoren zijn gegroepeerd voor een beter gebruik. De uitgangen en poorten zijn talrijk genoeg om in al uw behoeften te voorzien.
Dankzij het bovengemiddelde aantal aansluitingen is deze TV zeer royaal.

Het is met 13 mogelijke verbanden dat dit 65BJ2E wordt gepresenteerd.Het Sharp 65BJ2E is dus aan de top van zijn gamma. De keuzes die de verbindingen bieden zijn gewoonweg enorm.

In duidelijke, de beschikbare verbindingen op dit model zijn:
3 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 4 antenne-ingangen, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Presentatie van de technische kenmerken van de Sharp 65BJ2E

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 87.2
Schermgrootte in inches 65
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 10
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2
Aantal tuners 5
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 10
Dolby Digital Sound Ja
DTS-geluid Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 155 W

Ter afsluiting van de Sharp 65BJ2E

Tot slot is dit nieuw Sharp 65BJ2E de TV die u kunt kopen als u bijzonder veeleisend bent op het gebied van kwaliteit, technologie en design.
Dit model maakt voor de weergave gebruik van Direct LED-technologie. Het resultaat is goed: de verlichting is gelijkmatig en het contrast is aangenaam.
Met zijn 4K display technologie biedt deze TV u een beeldkwaliteit die dicht bij de perfectie ligt, en een geluidskwaliteit die boven de andere uitstijgt; Verbeterd met een esthetiek die opvalt, heeft u de ingrediënten van een apparaat dat u wilt bezitten.

Van deze nieuwe Sharp kunnen we 3 positieve punten behouden: de schermgrootte, de weergavefrequentie, het geluidsvermogen.

Sony KD-65XH8196 de televisie Ultra HD 4K

Hoe zit het met de nieuwe Sony KD-65XH8196?Sony behoort tot de belangrijke spelers op de televisiemarkt en stelt hiermee KD-65XH8196 een interessant scherm voor...

NVR-9001-554K2S-SM de televisie Direct LED van Nevir

Nevir NVR-9001-554K2S-SM A Ultra HD 4Kdat het verschil maakt?Nevir onthult een nieuw model dat is uitgerust met alle huidige verwachte verfijningen, de NVR-9001-554K2S-SM.Deze televisie...

Samsung UE70TU7175 het andere televisietoestel van Samsung

Wat is de nieuwe Samsung UE70TU7175 waarde?Samsung onthult een nieuw model dat is uitgerust met alle huidige verwachte verfijningen, de UE70TU7175.Daarnaast is deze televisie...

Wat kan er gezegd worden over de 40UL3063 van Toshiba?

Hoe zit het met de nieuwe Toshiba 40UL3063?Toshiba behoort tot de belangrijke spelers op de televisiemarkt en stelt hiermee 40UL3063 een interessant scherm voor...

Analyse van 65H6570G van Hisense?

Hisense 65H6570G de nieuwe Ultra HD 4KHet bedrijf Hisense besluit vandaag om een nieuw middenklasse model te lanceren met zijn 65H6570G.Deze televisie wordt geleverd...

65UN7000PUD LG is terug met een TV-toestel Direct LED

Hoe zit het met de nieuwe LG 65UN7000PUD?Onlangs LG is er informatie vrijgegeven over het nieuwe model van de televisie. Het is de 65UN7000PUD...