Sharp Aquos 40AJ2E het andere televisietoestel van Sharp

Aquos 40AJ2E van Sharp- Presentatie van deze Ultra HD 4K

Onlangs Sharp is er informatie vrijgegeven over het nieuwe model van de televisie. Het is de Aquos 40AJ2E ; Geklasseerd in de mid-range categorie we dachten dat we het beter moesten bekijken om te controleren of de bouwer goed werk had verricht of niet.
In zijn 40 inches model, biedt deze televisie een definitie gewijd aan de foto’s behandeling.
We hebben te maken met een vrij klein scherm, wat vrij ongebruikelijk is bij deze televisiemaker.
Deze televisie wordt geleverd met een Ultra HD 4K resolution.  Ook al bevindt het zich in het middensegment, toch biedt het interessante specificaties, wat de prijs ten dele rechtvaardigt.
Door onze beoordeling vandaag, zult u begrijpen waarom de Sharp Aquos 40AJ2E is gerangschikt onder de beste TV’s van het moment.

tv-ontwerppresentatie Sharp Aquos 40AJ2E

Sober maar in lijn met de huidige trends. Sharp heeft haar ontwerpbureau gevraagd om een product te maken dat naar de top neigt, maar betaalbaar blijft.
De vormen zijn uitgebalanceerd en de algehele weergave is mooi om naar te kijken. Een succesvol middenklasse model.
De Sharp Aquos 40AJ2E is vrij standaard, plat.
Met zijn glazen oppervlak van 40 inches,het heeft een typische pianozwarte kleur.
Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Het heeft inderdaad een dubbele basis, waarin we een verdeling hebben waar elk deel van de basis zijn plaats heeft. Hierdoor is de TV aan beide zijden precies hetzelfde, waardoor er een zeer symmetrische en stijlvolle TV ontstaat die in elke kamer kan worden genoten.
De charme van het Aquos 40AJ2E is ongetwijfeld zijn technologie Slim design.
Kortom, het Sharp is echt gelukt om het ontwerpaspect van deze TV, die niet onopgemerkt blijft, ongeacht waar hij is geïnstalleerd. Als hij uitstaat, krijgt de sensatie een geheel nieuwe dimensie wanneer het scherm van de Sharp Aquos 40AJ2E TV wordt onthuld.

Aquos 40AJ2E van Sharp- Het scherm

Het Sharp kan nauwelijks beter dan dit Aquos 40AJ2E met een Direct-LED scherm.
Met dit nieuwe model, Sharp bevestigt een van zijn technologische keuzes.
Het Sharp Aquos 40AJ2E is beschikbaar in de Ultra HD 4Kresolutie.Dat is al boven de gemiddelde resolutie van het bereik.
Met een schermformaat van 40inches, dit Aquos 40AJ2Ebehoort tot de meeste modellen in zijn categorie.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Sharp kiest een frequentie van 50 Hz, dit maakt dit TV-toestel beter gepositioneerd dan zijn concurrenten. Een perfect gesynchroniseerd beeld dat u zal verrukken voor uw thuisbioscoop.
Tot slot, Sharp heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Ter afsluiting van het displaygedeelte kunnen we zeggen dat het interessant en effectief is; het is een mid-range TV die de omweg waard is.

tv-geluidspresentatie Sharp Aquos 40AJ2E

De geluidskwaliteit is correct, maar meer niet. De typische low-medium en mid-range geluiden zijn verre van wat de concurrentie te bieden heeft. Het geluid van de nog Aquos 40AJ2E steeds heeft het voordeel dat het niet verzadigd is. In ieder geval is de installatie zoals die af fabriek wordt gepresenteerd net voldoende voor dit televisietoestel.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee schotten en zorgt voor een geluidsvermogen van 10 W.

Tot slot zal het geluid van deze TV u in het hart van uw films plaatsen. Indrukwekkend en indrukwekkend.

Tot slot, als we het geluid van de Aquos 40AJ2E Sharp, het is het woord correct dat naar buiten komt.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Sharp Aquos 40AJ2E

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het Aquos 40AJ2E zijn besturingssysteemAquos Net+ geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

Presentatie van de verbindingstechniek van Sharp Aquos 40AJ2E

Deze televisie Sharp Aquos 40AJ2E biedt een vrij klassieke connectiviteit: mixed inputs HDMI, de poorten en de audio zijn beschikbaar op dit model.
Of het nu gaat om uw externe harde schijf, NAS of gameconsole, al deze elementen kunnen op deze TV worden aangesloten.

Het is met 9 mogelijke verbanden dat dit Aquos 40AJ2E wordt gepresenteerd.Bijna alle apparaten in uw huis kunnen worden aangesloten: de doos, de gameconsole, een multimediaserver en vele andere apparaten, naast uw dvd- of Blu-ray-speler.

In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
3 USB-poorten, 1 poort-HDMI, 1 audio-uitgang, 2 antenne-ingangen, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Presentatie van de technische kenmerken van de Sharp Aquos 40AJ2E

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 88.5 cm x 49.8 cm x 8.3 cm
Schermgrootte in inches 40
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct-LED
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Aquos Net+
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-S2DVB-C
Aantal tuners 5
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 1
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 8
HDR-compatibel Ja
Dolby Digital Sound Ja
DTS-geluid Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 62 W

Aquos 40AJ2E van Sharp- De conclusie

Het algemene gevoel over het product is bevredigend, het is niet de beste op de markt, maar het maakt het toch mogelijk om een efficiënt televisietoestel te hebben.
Het minste wat we kunnen zeggen is dat dit juweel met slimme tv-technologie u de Sharp knowhow biedt. Een element dat een zeer goede optie is in het high-end segment.
Sharp kiest voor 4k technologie. Een verstandige keuze die het mogelijk maakt om een apparaat met een goed gedefinieerde beeld- en kwaliteitsgeluidsweergave onder ogen te zien. Het is mooi en krachtig tegelijk.

Van deze nieuwe Sharp kunnen we 3 positieve punten behouden: de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie, de schermgrootte.