Sharp LC-40FI5012K : een goede Direct LED televisie ?

Sharp LC-40FI5012K de nieuwe Full HD

Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenFull HD resolution.  

Het ontwerp van de Sharp LC-40FI5012K

Heel anders dan zijn voorgangers probeert het merk zich hier te onderscheiden om tegemoet te komen aan de behoeften van de consument.
De LC-40FI5012Kis nogal plat.
Met zijn glazen oppervlak van 40 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Uitgerust met een dubbele basis, Sharp heeft gekozen voor beveiliging. De TV houdt goed, niets beweegt dankzij dit systeem. En wat de prijs van de LC-40FI5012K, we geven de voorkeur aan dit soort oplossing die garandeert dat de televisie niet uit zijn plaats zal vallen.

LC-40FI5012K van Sharp- Het scherm

Met dit nieuwe model, Sharp bevestigt een van zijn technologische keuzes.Het gebruik van LED’s zorgt voor een uitstekend beeld.
Dit model heeft een Full HDdisplay.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Tot slot, Sharp heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Full HDbeeldkwaliteit te hebben .

tv-geluidspresentatie Sharp LC-40FI5012K

Het televisietoestel is uitgerust met twee schotten en een vermogen van 10 W.

LC-40FI5012K van Sharp- Ingebedde intelligentie

Voor de slimme tv-liefhebbers, ga door. Dit model heeft er geen. Als u niet zonder kunt, en dit LC-40FI5012K is uw definitieve keuze, dan moet u er een TV-box naast zetten.Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV LC-40FI5012K communiceert.

Technische kenmerken van de Sharp LC-40FI5012K

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 92.07 cm x 53.61 cm x 8.35 cm
Schermgrootte in inches 40
Schermresolutie Full HD
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 6
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 2
Aantal audio-ingangen 1
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 24
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 80 W

Ter afsluiting van de Sharp LC-40FI5012K

De keuze om hier Sharp geen slim TV-systeem in op te nemen LC-40FI5012K lijkt ons een schande. Naar onze mening zullen velen onder de concurrenten in deze reeks een ander model kiezen, dat een besturingssysteem zal hebben.
Dit model maakt voor de weergave gebruik van Direct LED-technologie. Het resultaat is goed: de verlichting is gelijkmatig en het contrast is aangenaam.
Parallel daaraan zal een belangrijke parameter moeten worden toegevoegd: de prijs. U hebt hier een televisietoestel waarvan de prijs zeer concurrerend is in vergelijking met de concurrentie. Met andere woorden, met inbegrip van uw uiteindelijke beslissing, zult u rekening moeten houden met het feit dat dit een televisietoestel is dat al uw videobronnen correct weergeeft en u in staat stelt om in alle omstandigheden een zeer goed gedefinieerd beeld te hebben.