Sharp LC-49UI8652E de televisie Ultra HD 4K

Sharp LC-49UI8652E de nieuwe Ultra HD 4K

Een goede mid-range televisie. Zo kunnen we de Sharp LC-49UI8652E.
Laten we eens kijken naar de grootte. Het is een 49 inches.
Niet te klein, niet te groot. Kortom, een gemiddeld onopvallend model.
Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenUltra HD 4K resolution.  Aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk, minimale bulk, kwaliteitsvol beeld en geluid, alles is zorgvuldig afgewerkt in deze televisie, om een bijna perfect product te maken.
Waarom kunnen we dit LC-49UI8652E als overtuigend beschouwen, ondanks de positie in het middensegment? Dat is wat we in dit artikel gaan ontdekken.

LC-49UI8652E van Sharp – Ontwerp

Sober maar in lijn met de huidige trends. Sharp heeft haar ontwerpbureau gevraagd om een product te maken dat naar de top neigt, maar betaalbaar blijft.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
Kortom, het Sharp is echt gelukt om het ontwerpaspect van deze TV, die niet onopgemerkt blijft, ongeacht waar hij is geïnstalleerd. Als hij uitstaat, krijgt de sensatie een geheel nieuwe dimensie wanneer het scherm van de Sharp LC-49UI8652E TV wordt onthuld.

LC-49UI8652E van Sharp- Het scherm

De ontwerpers Sharp hebben dit nieuwe TV-toestel LC-49UI8652E gemaakt. Een nieuw mid-range model met de kenmerken van zijn tijd, een goed gekalibreerd beeld, en een hoogwaardige verwerking.
Sharp blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.
Het Sharp LC-49UI8652E is beschikbaar in de Ultra HD 4Kresolutie.En met zijn 49inches zit hij in een serie TV’s die…is gepositioneerd in het gamma van modellen, in het gemiddelde.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Door het te voorzien van een frequentie van 100 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is aan de top van zijn gamma.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Ultra HD 4Kkwaliteitsresolutie.
Zo Sharp LC-49UI8652E kunt u alledaagse films en video’s bekijken zonder noodzakelijkerwijs een thuisbioscoop te willen zijn. Het is een fatsoenlijke middenklasse.

LC-49UI8652E van Sharp- Het geluid

Door kort te luisteren kunnen we zien dat het geen wonderen verricht. Het geluid is verre van uitzonderlijk. Dat is genoeg voor tv-shows, maar niet voor thuisbioscoopvoorstellingen.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust met en zorgt voor een geluidsvermogen van 10 W.
Met andere woorden,je hebt een duidelijke weergave tot je beschikking.
Afhankelijk van uw wensen kunt u een paar luidsprekers toevoegen om de geluidservaring te versterken.

Tot slot, het geluid van deze TV zal u het grootste deel van het geluidsspectrum geven. Het is gemiddeld, maar niet van slechte kwaliteit.

Het intelligente aspect van de Sharp LC-49UI8652E

Voor het softwaregedeelte heeft het LC-49UI8652E Sharp een besturingssysteemSmart TV Aquos NET+ geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV LC-49UI8652E communiceert.

Het verbindingssysteem van de Sharp LC-49UI8652E

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Sharp LC-49UI8652E, het biedt u voldoende elementen.
Of het nu gaat om uw externe harde schijf, NAS of gameconsole, al deze elementen kunnen op deze TV worden aangesloten.

Het is met 11 mogelijke verbanden dat dit LC-49UI8652E wordt gepresenteerd.Het Sharp LC-49UI8652E is waarschijnlijk de beste keuze vandaag. De meeste woningen zijn nu uitgerust met een doos, een spelconsole, een multimediaserver en andere apparaten, naast de eenvoudige dvd-speler.
Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
3 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 audio-ingang, 1 koptelefoonaansluiting, 1 Scart-contactdoos, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Technische kenmerken van de Sharp LC-49UI8652E

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Maten van de televisie zonder standaard 26,1 x 109,9 x 67,9 cm
Schermgrootte in inches 49
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem LED
Weergavefrequentie 100
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Smart TV Aquos NET+
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 2
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-ingangen 1
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Dolby Digital Sound Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja

Onze conclusie over de Sharp LC-49UI8652E

Het algemene gevoel over het product is bevredigend, het is niet de beste op de markt, maar het maakt het toch mogelijk om een efficiënt televisietoestel te hebben.
De keuze Sharp om het slimme tv-systeem met het beste van zijn knowhow op te nemen in de LC-49UI8652E, brengt ons ertoe om te zeggen dat deze high-end tv de moeite waard is om er eens goed naar te kijken.
Met zijn 4K display technologie biedt deze TV u een beeldkwaliteit die dicht bij de perfectie ligt, en een geluidskwaliteit die boven de andere uitstijgt; Verbeterd met een esthetiek die opvalt, heeft u de ingrediënten van een apparaat dat u wilt bezitten.

Tot slot zullen we nota nemen van alle positieve punten die aan dit televisietoestel moeten worden toegevoegd. Hier zijn er 3 die ik interessant vind: de schermgrootte, het geluidsvermogen, de weergavefrequentie.