SMART-TECH LE32Z1TS de televisie HD

SMART-TECH LE32Z1TS A HDdat het verschil maakt?

Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenHD resolution.  

LE32Z1TS van SMART-TECH – Ontwerp

Heel anders dan zijn voorgangers probeert het merk zich hier te onderscheiden om tegemoet te komen aan de behoeften van de consument.
Deze SMART-TECH LE32Z1TS is gewoon plat.
Met een interessante grootte van 32 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Het heeft inderdaad een dubbele basis, waarin we een verdeling hebben waar elk deel van de basis zijn plaats heeft. Hierdoor is de TV aan beide zijden precies hetzelfde, waardoor er een zeer symmetrische en stijlvolle TV ontstaat die in elke kamer kan worden genoten.

LE32Z1TS van SMART-TECH- Het scherm

Met deze nieuweLE32Z1TS SMART-TECH, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.De kwaliteit van de LED geeft een uitstekende weergave.
Het SMART-TECH televisietoestel geeft een HDresolutie weer.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Tot slot, SMART-TECH heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een HDbeeldkwaliteit te hebben .

LE32Z1TS van SMART-TECH- Het geluid

Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee luidsprekers en zorgt voor een geluidsvermogen van 8 W.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel SMART-TECH LE32Z1TS

Een detail moet worden meegenomen in de beslissing om dit LE32Z1TS SMART-TECH aan te schaffen: er is geen slimme TV. Goed of slecht nieuws, kan ik niet zeggen. Hoe dan ook, voor degenen die deze TV en deze functie willen, weet je wat je moet doen: een TV-box kopen als aanvulling.

Presentatie van de technische kenmerken van de SMART-TECH LE32Z1TS

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 72.9 cm x 46.9 cm x 16.8 cm
Schermgrootte in inches 32
Schermresolutie HD
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 8
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 2
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 1
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 24

LE32Z1TS van SMART-TECH- De conclusie

Negatief punt LE32Z1TS is de afwezigheid van slimme tv. Het is verrassend in deze tijd. Maar aangezien we in een low-end product zitten, waarom niet.
Een Direct LED-paneel animeren deze televisie. De weergave is goed, zelfs zeer goed.
Deze TV heeft de juiste resolutie, meer niet. Het produceren en op de markt brengen van TV’s in HD is tegenwoordig vaak voldoende en goed geschikt voor ‘basis’ gebruik. Maar deze standaard zal over enkele jaren zeker verouderd zijn. Het is dus een tijdelijke en/of incidentele keuze. U bent gewaarschuwd.