Sony 55X950G een hige-end televisie

Wat is de nieuwe Sony 55X950G waarde?

Sony behoort tot de grote namen in het topsegment van de televisies en stelt hiermee 55X950G een van de beste schermen op de markt voor die door ons laboratorium zijn getest.
In zijn 55 inches model, biedt deze televisie een definitie gewijd aan de foto’s behandeling.
We hebben te maken met een vrij groot model.
Deze televisie wordt geleverd met een Ultra HD 4K resolution.  Volgens ons verdient deze televisie het voordeel van de twijfel, dankzij het ongewone ontwerp en de uitzonderlijke specificaties.
Een nauwkeurigere analyse zal ons in staat stellen om te weten hoe dit 55X950G zich onderscheidt van de rangorde en echt beter is dan de concurrenten.

55X950G van Sony – Ontwerp

Een zeer uitgebreid ontwerp en hoogwaardige technische elementen, maken dit Sony 55X950G een top-of-the-range TV-toestel.
Het ontwerp Sony 55X950G is grotendeels geïnspireerd op de andere modellen in de X950G serie.
Op dit punt begaat de fabrikant bijna geen vergissing, want we hebben te maken met een televisietoestel dat een top-uitstraling heeft en waarvan de elegantie uw woonkamer zal verfraaien.
Deze Sony 55X950G is gewoon plat.
Met een interessante grootte van 55 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Het heeft inderdaad een dubbele basis, waarin we een verdeling hebben waar elk deel van de basis zijn plaats heeft. Hierdoor is de TV aan beide zijden precies hetzelfde, waardoor er een zeer symmetrische en stijlvolle TV ontstaat die in elke kamer kan worden genoten.
Het belang van het 55X950G is ongetwijfeld zijn technologie Slim design.
Kortom, het Sony produceert een bijna onberispelijke TV; het zal in uw woonkamer zitten, en zelfs als u het uitzet, zal het een gevoel van kwaliteit afgeven. Bijna een kunstwerk. Eenmaal aangezet geniet u van de kwaliteit van beeld en geluid. Al deze eigenschappen brengen u in een nieuwe dimensie; die van de top van het assortiment met de Sony 55X950G.

Het scherm van de Sony 55X950G

Sony legt de nadruk op beeldkwaliteit om de markt terug te winnen; deze TV biedt u een top-of-the-range visuele ervaring.
Met deze nieuwe55X950G Sony, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.Het gebruik van LED’s zorgt voor een uitstekend beeld.
Het Sony televisietoestel geeft een Ultra HD 4Kresolutie weer.Met een schermformaat van 55inches, dit 55X950Gis aan de top van zijn gamma.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Door het te voorzien van een frequentie van 120 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een Ultra HD 4Kkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Zo Sony 55X950G kunt u films en video’s op een andere manier bekijken.

tv-geluidspresentatie Sony 55X950G

Het Sony 55X950G zal u een helder en trouw geluid geven; dankzij het zal u een unieke verbonden ervaring beleven.
Het televisietoestel is uitgerust met twee luidsprekersmet 10 W bij uitgang.

55X950G van Sony- Ingebedde intelligentie

Voor het softwaregedeelte heeft het 55X950G Sony een besturingssysteemAndroid 8.0 OreoU zult genoeg tijd hebben om de wereld van het entertainment te ontdekken.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.
Deze software-omgeving innoveert op de Sony 55X950G met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

55X950G van Sony- Zijn connectiviteit

Sony maakt een vlekkeloos verbindingsdeel; het is onberispelijk en esthetisch schoon.
In deze prijsklasse biedt deze TV een hoger aantal aansluitingen dan de meeste van zijn concurrenten.

Dit model heeft een totaal aan 10 verbindingen, niet te slecht.De laat u Sony 55X950G toe om niet te kiezen tussen de verschillende apparaten die moeten worden aangesloten. U kunt alles op deze TV aansluiten; de box, spelconsole, multimediaserver, DVD- of Blu-ray-speler, etc…

In duidelijke, de beschikbare verbindingen op dit model zijn:
3 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 2 audio-uitgangen, 1 samengestelde stekker (Video)

Presentatie van de technische kenmerken van de Sony 55X950G

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 122.8 cm x 70.9 cm x 6.9 cm
Schermgrootte in inches 55
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 120
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Android 8.0 Oreo
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 2
Aantal audio-ingangen 0
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 235 W

55X950G van Sony- De conclusie

Met andere woorden, het Sony 55X950G is beter dan de concurrentie. Bijna perfect op alles. Of het nu gaat om home cinema sessies of online gamesessies, het is de TV om te bezitten.
Met een slimme tv-technologie profiteert u van een relevante keuze voor een topmodel. Echt interessant.
Met zijn Direct LED-paneel doet deze TV het beter dan gemiddeld. De verlichting is gelijkmatig.
Met zijn 4K display technologie biedt deze TV u een beeldkwaliteit die dicht bij de perfectie ligt, en een geluidskwaliteit die boven de andere uitstijgt; Verbeterd met een esthetiek die opvalt, heeft u de ingredi├źnten van een apparaat dat u wilt bezitten.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.