Sony 75X950G Wat is het waard?

Wat is de nieuwe Sony 75X950G waarde?

Sony behoort tot de grote namen in het topsegment van de televisies en stelt hiermee 75X950G een van de beste schermen op de markt voor die door ons laboratorium zijn getest.
Laten we eens kijken naar de grootte. Het is een 75 inches.
De technici van de Hollywood-studio’s Sony zeggen te hebben samengewerkt met specialisten om een kwalitatief hoogstaand resultaat te krijgen.
Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenUltra HD 4K resolution.  De televisie onderscheidt zich van de concurrentie door deze keuze voor het hoge Ultra HD 4K bereik.
Wilt u het kopen ? Na het lezen van dit artikel weet u of de prijs echt de moeite waard is.

Het ontwerp van de Sony 75X950G

De ontwerpers hebben besloten om iets heel moois te doen. Dat is tenminste wat er naar voren komt als je het product onder ogen ziet.
Er is niets veranderd in het ontwerp van dit nieuwe model. Sony blijft de golf van het ontwerp waar we nu aan gewend zijn.
Op dit punt begaat de fabrikant bijna geen vergissing, want we hebben te maken met een televisietoestel dat een top-uitstraling heeft en waarvan de elegantie uw woonkamer zal verfraaien.
De Sony 75X950G is nogal plat.
Met zijn glazen oppervlak van 75 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Het heeft inderdaad een dubbele basis, waarin we een verdeling hebben waar elk deel van de basis zijn plaats heeft. Hierdoor is de TV aan beide zijden precies hetzelfde, waardoor er een zeer symmetrische en stijlvolle TV ontstaat die in elke kamer kan worden genoten.
De charme van het 75X950G is ongetwijfeld zijn technologie Slim Design.
Een TV van 75inches, deze Sony bevindt zich duidelijk in de top van het assortiment van het merk. Een TV met een sobere en verfijnde stijl.

Het scherm van de Sony 75X950G

Omdat het om een high-end product gaat, zijn de eisen aan de beeldkwaliteit natuurlijk hoog. En op zijn minst doet het Sony 75X950G met een Direct LED scherm het opvallend goed.
Sony blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.De kwaliteit van de LED geeft een uitstekende weergave.
Het Sony televisietoestel geeft een Ultra HD 4Kresolutie weer.Met een schermformaat van 75inches, dit 75X950Gis gepositioneerd in het segment van de grote modellen.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Ontworpen met een frequentie van 120 Hz, we kijken naar een high-end TV. Perfect beeld en uitzonderlijke synchronisatie in spel- of filmmodus.
Tot slot, Sony heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Tot slot op de display, de 75X950G verdient het om te worden beschouwd op het moment van aankoop. Het is top-of-the-line topkwaliteit.

Het geluid van de Sony 75X950G

Het audiogedeelte van deze TV is uitzonderlijk; hoogwaardige luidsprekers dragen bij aan deze kwaliteitsvolle weergave, voor een meeslepend resultaat.
De apparatuur bestaat uit twee schotten voor een geluidsvermogen van 10 W.

75X950G van Sony- Ingebedde intelligentie

Voor het softwaregedeelte heeft het 75X950G Sony een besturingssysteemAndroid 8.0 Oreo geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV 75X950G communiceert.
Deze software-omgeving innoveert op de Sony 75X950G met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

Presentatie van de verbindingstechniek van Sony 75X950G

Het 75X950G zal de gebruikers van multi-device verrukken. Inderdaad, de connectiviteit bestaat uit vele ingangen en poorten om alle mogelijkheden op het gebied van home cinema of gaming mogelijk te maken.
In dit TV-assortiment behoort het 75X950G aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Dit model heeft een totaal aan 10 verbindingen, niet te slecht.De laat u Sony 75X950G toe om niet te kiezen tussen de verschillende apparaten die moeten worden aangesloten. U kunt alles op deze TV aansluiten; de box, spelconsole, multimediaserver, DVD- of Blu-ray-speler, etc…

Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
3 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 2 audio-uitgangen, 1 samengestelde stekker (Video)

Presentatie van de technische kenmerken van de Sony 75X950G

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 167.4 cm x 96.1 cm x 7.3 cm
Schermgrootte in inches 75
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 120
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Android 8.0 Oreo
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 2
Aantal audio-ingangen 0
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 350 W

75X950G van Sony- De conclusie

De conclusie is dat deze Sony 75X950G als topklasse moet worden geclassificeerd. Bijna perfect op alles, het is de TV om te bezitten voor thuisbioscoop sessies en online game sessies.
De keuze Sony om het slimme tv-systeem met het beste van zijn knowhow op te nemen in de 75X950G, brengt ons ertoe om te zeggen dat deze high-end tv de moeite waard is om er eens goed naar te kijken.
Het Direct LED-scherm verbetert de algehele beeldweergave en zorgt voor een grotere uniformiteit.
Met zijn 4K display technologie biedt deze TV u een beeldkwaliteit die dicht bij de perfectie ligt, en een geluidskwaliteit die boven de andere uitstijgt; Verbeterd met een esthetiek die opvalt, heeft u de ingredi├źnten van een apparaat dat u wilt bezitten.

Kortom, veel positieve punten die deze TV tot een zeer goed product maken. De volgende 3 punten moeten worden onthouden: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.