Sony KD-43XG8396 de televisie Edge-LED van Sony

Sony KD-43XG8396 A Ultra HD 4Kdat het verschil maakt?

Laatst gelanceerd in de reeks van Sony, zijn we nu in staat om te weten wat de nieuwe top-of-the-range model KD-43XG8396 is echt de moeite waard.
Ten eerste, wat betreft de grootte van het scherm, hebben we te maken met een 43centimeter.
In overeenstemming met het merendeel van de op de markt verkrijgbare televisiematen, hebben de ingenieurs toch hun expertise gebruikt om een opmerkelijke afwerking te verkrijgen.
Daarnaast Sony geeft dit eenUltra HD 4K resolution.  Sony De nieuwe KD-43XG8396. We hebben te maken met een perfect uitgebalanceerde televisie die als een echte referentie geldt.
Een nauwkeurigere analyse zal ons in staat stellen om te weten hoe dit KD-43XG8396 zich onderscheidt van de rangorde en echt beter is dan de concurrenten.

Het ontwerp van de Sony KD-43XG8396

De technici van de Sony afdeling hebben een echt meesterwerk gemaakt wat betreft het uiterlijk van dit televisietoestel.
Een positief oordeel over het geheel genomen. Deze TV komt overeen met wat verwacht wordt van een top-of-the-range TV, zowel in termen van materiaal als van beeldmateriaal.
Tot slot hebben we te maken met een hoogwaardig apparaat. Sony probeert met dit model meer ruimte in te nemen in deze niche, voor een interessant resultaat.

tv-presentatie Sony KD-43XG8396

Omdat het om een high-end product gaat, zijn de eisen aan de beeldkwaliteit natuurlijk hoog. En op zijn minst doet het Sony KD-43XG8396 met een Edge-LED scherm het opvallend goed.
Met deze nieuweKD-43XG8396 Sony, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.Het is Edge LED-display en dat is jammer. Door zijn leeftijd en nieuwe mogelijkheden zoals de led, zal je het gevoel hebben dat je 10 jaar teruggaat. Het beeld is slecht.

Het Sony KD-43XG8396 is beschikbaar in de Ultra HD 4Kresolutie.Bovendien, met een scherm van 43inches, de KD-43XG8396is gepositioneerd in het gamma van modellen, in het gemiddelde.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Met een frequentie van 120 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is aan de top van zijn gamma.
Tot slot, Sony heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Ter afsluiting van het displaygedeelte kunnen we zeggen dat het mooi is; het is duidelijk topklasse.

Het geluid van de Sony KD-43XG8396

Verbeterde bas en bastonen, nauwkeurige hoge tonen. Hiermee KD-43XG8396 komt de muziek tot leven dankzij een perfecte weergave van de meest subtiele nuances en details.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee schotten en een vermogen van 10 W.

Het intelligente aspect van de Sony KD-43XG8396

Aan de softwarekant is het Sony KD-43XG8396 uitgerust met het besturingssysteemAndroid 8.0 Oreo. Het zal u toelaten om met plezier een aantal amusementsmogelijkheden te verkennen.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.

Het verbindingssysteem van de Sony KD-43XG8396

Alle connectoren zijn gegroepeerd voor een beter gebruik. De uitgangen en poorten zijn talrijk genoeg om in al uw behoeften te voorzien.
In dit TV-assortiment behoort het KD-43XG8396 aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 11 mogelijke verbanden dat dit KD-43XG8396 wordt gepresenteerd.Het Sony KD-43XG8396 is dus aan de top van zijn gamma. De keuzes die de verbindingen bieden zijn gewoonweg enorm.

In duidelijke, de beschikbare verbindingen op dit model zijn:
3 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 2 audio-uitgangen, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video)

Presentatie van de technische kenmerken van de Sony KD-43XG8396

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 94.1302 cm x 52.9482 cm x 5.8 cm
Schermgrootte in inches 43
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Edge-LED
Weergavefrequentie 120
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Android 8.0 Oreo
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 6
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 2
Aantal audio-ingangen 0
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 76 W

Onze conclusie over de Sony KD-43XG8396

Tot slot is dit nieuw Sony KD-43XG8396 de TV die u kunt kopen als u bijzonder veeleisend bent op het gebied van kwaliteit, technologie en design.
Daarnaast is het vermeldenswaardig dat deze KD-43XG8396 is uitgerust met slimme tv-technologie. Hierdoor heeft u een topapparaat in zijn categorie, wat het een relevante keuze maakt.
Bij dit model vergeten we de LED en gaan we de displaytechnologie in de Edge-LED-modus gebruiken. Er is niets om je zorgen over te maken. Het resultaat is vlekkeloos.
Deze 4K TV kan ook bogen op een bijna perfecte beeldkwaliteit en een heldere, esthetische en krachtige geluidsweergave.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de diepte van de kleuren, de schermgrootte, de weergavefrequentie.