Sony KD-43XH8196 het andere televisietoestel van Sony

Presentatie van de Sony KD-43XH8196

Het bedrijf Sony besluit vandaag om een nieuw middenklasse model te lanceren met zijn KD-43XH8196.
Aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk, minimale bulk, kwaliteitsvol beeld en geluid, alles is zorgvuldig afgewerkt in deze televisie, om een bijna perfect product te maken.
Moeten we ons hierdoor laten overtuigen KD-43XH8196 Sony? Alle antwoord-elementen net na.

KD-43XH8196 van Sony – Ontwerp

Sober maar in lijn met de huidige trends. Sony heeft haar ontwerpbureau gevraagd om een product te maken dat naar de top neigt, maar betaalbaar blijft.
De vormen zijn uitgebalanceerd en de algehele weergave is mooi om naar te kijken. Een succesvol middenklasse model.
Kortom, het Sony is echt gelukt om het ontwerpaspect van deze TV, die niet onopgemerkt blijft, ongeacht waar hij is geïnstalleerd. Als hij uitstaat, krijgt de sensatie een geheel nieuwe dimensie wanneer het scherm van de Sony KD-43XH8196 TV wordt onthuld.

KD-43XH8196 van Sony- Het scherm

Het Sony heeft een correcte en goed gekalibreerde beeldkwaliteit, maar je hebt te maken met een beperkt inheems contrast dat geschikt is om overdag te bekijken; vergeet de thuisbioscoopprogramma’s in het donker.
Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Zo Sony KD-43XH8196 kunt u alledaagse films en video’s bekijken zonder noodzakelijkerwijs een thuisbioscoop te willen zijn. Het is een fatsoenlijke middenklasse.

Het geluid van de Sony KD-43XH8196

De geluidskwaliteit is correct, maar meer niet. De typische low-medium en mid-range geluiden zijn verre van wat de concurrentie te bieden heeft. Het geluid van de nog KD-43XH8196 steeds heeft het voordeel dat het niet verzadigd is. In ieder geval is de installatie zoals die af fabriek wordt gepresenteerd net voldoende voor dit televisietoestel.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het KD-43XH8196 Sony is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

Het verbindingssysteem van de Sony KD-43XH8196

Alle beschikbare connectiviteit maakt het mogelijk om de huidige behoeften te dekken.

Technische kenmerken van de Sony KD-43XH8196

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Beschikbare tuners

KD-43XH8196 van Sony- De conclusie

Tot slot is dit nieuw Sony KD-43XH8196 een televisietoestel dat overal naartoe kan gaan; het kan aan het merendeel van de behoeften voldoen.