Sony KD55XF8596 Wat is het waard?

Hoe zit het met de nieuwe Sony KD55XF8596?

Een evolutie van het vorige model, het Sony KD55XF8596 is de nieuwste topklasse televisiegeneratie.
Een snelle blik op het specificatieblad : 55 inches.
We kijken naar een zeer imposante televisie ; Je zult hem niet zo nu en dan verplaatsen.
Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenUltra HD 4K resolution.  De televisie onderscheidt zich van de concurrentie door deze keuze voor het hoge Ultra HD 4K bereik.
Een nauwkeurigere analyse zal ons in staat stellen om te weten hoe dit KD55XF8596 zich onderscheidt van de rangorde en echt beter is dan de concurrenten.

KD55XF8596 van Sony – Ontwerp

Een zeer uitgebreid ontwerp en hoogwaardige technische elementen, maken dit Sony KD55XF8596 een top-of-the-range TV-toestel.
Er is niets veranderd in het ontwerp van dit nieuwe model. Sony blijft de golf van het ontwerp waar we nu aan gewend zijn.
Een hoogwaardige afwerking; een getrouw beeld; alles is gecombineerd om Sony KD55XF8596 een elegante TV in deze serie te maken.
De Sony KD55XF8596 neemt een standaardvorm aan met een flatscreen.
Met zijn schermoppervlak van 55 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Uitgerust met een dubbele basis, Sony heeft gekozen voor beveiliging. De TV houdt goed, niets beweegt dankzij dit systeem. En wat de prijs van de KD55XF8596, we geven de voorkeur aan dit soort oplossing die garandeert dat de televisie niet uit zijn plaats zal vallen.
Een opmerkelijke innovatie voor dit model is het gebruik van de Slim design technologie.
Tot slot hebben we te maken met een hoogwaardig apparaat. Sony probeert met dit model meer ruimte in te nemen in deze niche, voor een interessant resultaat.

Het scherm van de Sony KD55XF8596

Omdat het om een high-end product gaat, zijn de eisen aan de beeldkwaliteit natuurlijk hoog. En op zijn minst doet het Sony KD55XF8596 met een Edge-LED scherm het opvallend goed.
Met deze nieuweKD55XF8596 Sony, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.Het is Edge LED-display en dat is jammer. Door zijn leeftijd en nieuwe mogelijkheden zoals de led, zal je het gevoel hebben dat je 10 jaar teruggaat. Het beeld is slecht.

Het Sony KD55XF8596 is beschikbaar in de Ultra HD 4Kresolutie.Bovendien, met een scherm van 55inches, de KD55XF8596behoort tot de serie grote modellen in het assortiment.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Ontworpen met een frequentie van 120 Hz, we kijken naar een high-end TV. Perfect beeld en uitzonderlijke synchronisatie in spel- of filmmodus.
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een Ultra HD 4Kkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Zo Sony KD55XF8596 kunt u films en video’s op een andere manier bekijken.

tv-geluidspresentatie Sony KD55XF8596

Het Sony KD55XF8596 zal u een helder en trouw geluid geven; dankzij het zal u een unieke verbonden ervaring beleven.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee luidsprekersmet 10 W bij uitgang.

KD55XF8596 van Sony- Ingebedde intelligentie

Aan de softwarekant is het Sony KD55XF8596 uitgerust met het besturingssysteemAndroid 7.0 Nougat geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.
Deze software-omgeving innoveert op de Sony KD55XF8596 met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

Presentatie van de verbindingstechniek van Sony KD55XF8596

Alle connectoren zijn gegroepeerd voor een beter gebruik. De uitgangen en poorten zijn talrijk genoeg om in al uw behoeften te voorzien.
Of het nu gaat om uw externe harde schijf, NAS of gameconsole, al deze elementen kunnen op deze TV worden aangesloten.

Het is met 11 mogelijke verbanden dat dit KD55XF8596 wordt gepresenteerd.Het Sony KD55XF8596 is dus aan de top van zijn gamma. De keuzes die de verbindingen bieden zijn gewoonweg enorm.

Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
3 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 2 audio-uitgangen, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video)

Presentatie van de technische kenmerken van de Sony KD55XF8596

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 123.1 cm x 71.3 cm x 5.2 cm
Schermgrootte in inches 55
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Edge-LED
Weergavefrequentie 120
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Android 7.0 Nougat
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 6
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 2
Aantal audio-ingangen 0
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 192 W

KD55XF8596 van Sony- De conclusie

De conclusie is dat deze Sony KD55XF8596 als topklasse moet worden geclassificeerd. Bijna perfect op alles, het is de TV om te bezitten voor thuisbioscoop sessies en online game sessies.
Met een slimme tv-technologie profiteert u van een relevante keuze voor een topmodel. Echt interessant.
Met het Edge-LED-paneel heeft u de beschikking over een krachtig displaysysteem. Dit apparaat is van hoge kwaliteit.
Voor de display technologie zijn we in 4K; je hebt een zeer goede kwaliteit beeld, en een indrukwekkende geluidskwaliteit; met zijn goed doordachte esthetiek, het resultaat geeft je een apparaat dat je wilt kopen.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.