Sony KDL-43W800F Wat is het waard?

KDL-43W800F van Sony- Presentatie van deze Full HD

Sony behoort tot de belangrijke spelers op de televisiemarkt en stelt hiermee KDL-43W800F een interessant scherm voor dat door ons laboratorium is getest.
Een snelle blik op het specificatieblad : 43 inches.
De grootte ervan is een vrij goede weergave van het gemiddelde scherm: we staan oog in oog met een standaard scherm.
Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenFull HD resolution.  Met een diagonaal van 43 inches kan dit mid-range model beschouwd worden als een vrij goedkope televisie.
Hoewel in het midden van het assortiment geplaatst, heeft de fabrikant geprobeerd de kijker een beeldkwaliteit te bieden die een onderdompeling mogelijk maakt ; We zullen in detail zien of hun doel is bereikt.

Het ontwerp van de Sony KDL-43W800F

Het Sony KDL-43W800F verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
Het ontwerp Sony KDL-43W800F is grotendeels geïnspireerd op de andere modellen in de W800 serie.
De vormen zijn uitgebalanceerd en de algehele weergave is mooi om naar te kijken. Een succesvol middenklasse model.
Deze nieuwe Sony KDL-43W800F is nogal plat.
Met een grootte van 43 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Uitgerust met een dubbele basis, Sony heeft gekozen voor beveiliging. De TV houdt goed, niets beweegt dankzij dit systeem. En wat de prijs van de KDL-43W800F, we geven de voorkeur aan dit soort oplossing die garandeert dat de televisie niet uit zijn plaats zal vallen.
Een opmerkelijke innovatie voor dit model is het gebruik van de Ultra Slim Metal Design technologie.
Deze TV zou gewoonweg een van de beste kunnen zijn op het gebied van design voor het middensegment. Hij heeft niets te benijden van zijn concurrenten. Zelfs als hij uitstaat, word je niet moe van het kijken; alleen maar geluk!

tv-presentatie Sony KDL-43W800F

Het Sony heeft een correcte en goed gekalibreerde beeldkwaliteit, maar je hebt te maken met een beperkt inheems contrast dat geschikt is om overdag te bekijken; vergeet de thuisbioscoopprogramma’s in het donker.
Met dit nieuwe model, Sony bevestigt een van zijn technologische keuzes.Het is Edge LED-display en dat is jammer. Door zijn leeftijd en nieuwe mogelijkheden zoals de led, zal je het gevoel hebben dat je 10 jaar teruggaat. Het beeld is slecht.

Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een Full HDresolutie voor.Het is beter dan de anderen voor een TV in zijn klasse.
Met een schermformaat van 43inches, dit KDL-43W800Fvoldoet aan de verwachtingen van zijn assortiment.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Ontworpen met een frequentie van 120 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een Full HDkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Tot slot op de display, met de KDL-43W800F Sony maakt de keuze van het middengebied. Niet meer.

tv-geluidspresentatie Sony KDL-43W800F

De geluidskwaliteit is correct, maar meer niet. De typische low-medium en mid-range geluiden zijn verre van wat de concurrentie te bieden heeft. Het geluid van de nog KDL-43W800F steeds heeft het voordeel dat het niet verzadigd is. In ieder geval is de installatie zoals die af fabriek wordt gepresenteerd net voldoende voor dit televisietoestel.
De apparatuur bestaat uit twee luidsprekers voor een geluidsvermogen van 10 W.

Tot slot, als we het geluid van de KDL-43W800F Sony, het is het woord correct dat naar buiten komt.

KDL-43W800F van Sony- Ingebedde intelligentie

Voor het softwaregedeelte heeft het KDL-43W800F Sony een besturingssysteemAndroid 5.0.2 LollipopU zult genoeg tijd hebben om de wereld van het entertainment te ontdekken.
Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV KDL-43W800F communiceert.

Het verbindingssysteem van de Sony KDL-43W800F

Alle beschikbare connectiviteit maakt het mogelijk om de huidige behoeften te dekken.
Dankzij het bovengemiddelde aantal aansluitingen is deze TV zeer royaal.

Het is met 12 mogelijke verbanden dat dit KDL-43W800F wordt gepresenteerd.Het Sony KDL-43W800F is dus aan de top van zijn gamma. De keuzes die de verbindingen bieden zijn gewoonweg enorm.

U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
3 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 2 audio-uitgangen, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

KDL-43W800F van Sony- Technische kenmerken

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 96.2 cm x 56.5 cm x 5.9 cm
Schermgrootte in inches 43
Schermresolutie Full HD
Beeldschermsysteem Edge-LED
Weergavefrequentie 120
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Android 5.0.2 Lollipop
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 6
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 2
Aantal audio-ingangen 0
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 24
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 98 W

Onze conclusie over de Sony KDL-43W800F

Concluderend kan worden gesteld dat het Sony KDL-43W800F een televisietoestel uit het middensegment is van goede kwaliteit. Gemiddeld in de meeste gebieden is het toch een verstandige keuze voor consumenten die een goed gemaakt product willen hebben.
Met een slimme tv-technologie profiteert u van een relevante keuze voor een topmodel. Echt interessant.
Met het Edge-LED-paneel heeft u de beschikking over een krachtig displaysysteem. Dit apparaat is van hoge kwaliteit.
Parallel daaraan zal een belangrijke parameter moeten worden toegevoegd: de prijs. U hebt hier een televisietoestel waarvan de prijs zeer concurrerend is in vergelijking met de concurrentie. Met andere woorden, met inbegrip van uw uiteindelijke beslissing, zult u rekening moeten houden met het feit dat dit een televisietoestel is dat al uw videobronnen correct weergeeft en u in staat stelt om in alle omstandigheden een zeer goed gedefinieerd beeld te hebben.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de schermgrootte, de weergavefrequentie, de diepte van de kleuren.