Sony KDL32WD750 het andere televisietoestel van Sony

Sony KDL32WD750 de nieuwe Full HD

Een goede mid-range televisie. Zo kunnen we de Sony KDL32WD750.
Daarnaast Sony geeft dit eenFull HD resolution.  Deze televisie maakt deel uit van de hoofdgroep van de huidige TV’s. Het valt niet helemaal op bij zijn concurrenten met deze keuze van Full HD.
Door onze beoordeling vandaag, zult u begrijpen waarom de Sony KDL32WD750 is gerangschikt onder de beste TV’s van het moment.

Het ontwerp van de Sony KDL32WD750

Het Sony KDL32WD750 is met zijn eenvoudige ontwerp een interessant alternatief voor iedereen die een elegant televisietoestel in het middensegment wil.
De vormen zijn uitgebalanceerd en de algehele weergave is mooi om naar te kijken. Een succesvol middenklasse model.
Een middelgrote televisie die sterk afhankelijk is van het ontwerp en de kwaliteit van de materialen; argumenten die Sony al geruime tijd de aandacht vestigen op deze producten. Dit alles voor een prijs die binnen de perken blijft.

tv-presentatie Sony KDL32WD750

Met de weergave hiervan KDL32WD750 wordt zorgvuldig omgegaan. Hierdoor kunnen kenners genieten van een kwaliteitsvolle weergave in de thuisbioscoopmodus. De kleuren zijn natuurgetrouw en diep zwart.
Met deze nieuweKDL32WD750 Sony, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.Het is Edge LED-display en dat is jammer. Door zijn leeftijd en nieuwe mogelijkheden zoals de led, zal je het gevoel hebben dat je 10 jaar teruggaat. Het beeld is slecht.

Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een Full HDresolutie voor.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Bovendien Sony heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Full HDbeeldresolutie.
Ter afsluiting van het displaygedeelte kunnen we zeggen dat het interessant en effectief is; het is een mid-range TV die de omweg waard is.

tv-geluidspresentatie Sony KDL32WD750

Het is de gewoonte om te zeggen dat een goed geluid afkomstig is van een apparaat met veel watt, maar Sony het is gelukt om een gemiddeld audiosysteemvermogen te combineren met een zeer goede geluidskwaliteit.
Het televisietoestel is uitgerust met twee luidsprekers en zorgt voor een geluidsvermogen van 5 W.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het KDL32WD750 Sony is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

Het intelligente aspect van de Sony KDL32WD750

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het KDL32WD750 zijn besturingssysteemSmart TV geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

KDL32WD750 van Sony- Zijn connectiviteit

Alle beschikbare connectiviteit maakt het mogelijk om de huidige behoeften te dekken.

Presentatie van de technische kenmerken van de Sony KDL32WD750

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 71.7 cm x 42.9 cm x 6.1 cm
Schermgrootte in inches 31
Schermresolutie Full HD
Beeldschermsysteem Edge-LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 5
Slimme TV Smart TV
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 4
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 2
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 1
Kleurdiepte 24
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
Dolby Digital Sound Ja
DTS-geluid Ja
PVR beschikbaar Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 58 W

KDL32WD750 van Sony- De conclusie

Het algemene gevoel over het product is bevredigend, het is niet de beste op de markt, maar het maakt het toch mogelijk om een effici├źnt televisietoestel te hebben.
Het minste wat we kunnen zeggen is dat dit juweel met slimme tv-technologie u de Sony knowhow biedt. Een element dat een zeer goede optie is in het high-end segment.
Het Edge-LED-display toont een uitstekend beeld.
Het is echter niet de resolutie die we van dit televisietoestel verwachten. Het grote voordeel zit hem namelijk in een zeer concurrerende prijs. Hier heeft u een TV die al uw videobronnen correct weergeeft en u in alle omstandigheden van een zeer goed gedefinieerd beeld laat genieten.