Sony KDL32WD753BAEP Een middenklasse TFT televisie

Sony KDL32WD753BAEP de nieuwe DVD

Sony behoort tot de belangrijke spelers op de televisiemarkt en stelt hiermee KDL32WD753BAEP een interessant scherm voor dat door ons laboratorium is getest.
Ten eerste, de grootte: 31 inches op dit apparaat.
Klein maar fijn; hopelijk als je de grootte ervan ziet, volgt hij je misschien (verhuizing of vakantie…). Goede mogelijkheden om zijn betrouwbaarheid op lange termijn te testen.
Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenDVD resolution.  Met een diagonaal van 31 inches kan dit mid-range model beschouwd worden als een vrij goedkope televisie.
Is het Sony gelukt om de uitdaging van een efficiƫnt televisietoestel aan te gaan. Dit is wat we gaan zien net na .

KDL32WD753BAEP van Sony – Ontwerp

Het Sony KDL32WD753BAEP is met zijn eenvoudige ontwerp een interessant alternatief voor iedereen die een elegant televisietoestel in het middensegment wil.
Een goede totaalscore voor deze TV; het komt overeen met design in de geest van de tijd. Een kwaliteit van de materialen en een visueel aspect dat je niet ongevoelig maakt.
Tot slot, Sony heeft serieus gewerkt aan het ontwerp van dit TV-toestel. Het is efficiƫnt en het stelt u in staat om hiermee KDL32WD753BAEP een mooi object in uw woonkamer te hebben.

KDL32WD753BAEP van Sony- Het scherm

Het Sony kan nauwelijks beter dan dit KDL32WD753BAEP met een TFT scherm.
Met deze nieuweKDL32WD753BAEP Sony, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.
Het Sony televisietoestel geeft een DVDresolutie weer.Wat hem tot een van de bovengemiddelde TV’s in zijn assortiment maakt.
Met een schermformaat van 31inches, dit KDL32WD753BAEPis aan de onderkant van zijn assortiment.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een DVDkwaliteitsresolutie.
Zo Sony KDL32WD753BAEP kunt u alledaagse films en video’s bekijken zonder noodzakelijkerwijs een thuisbioscoop te willen zijn. Het is een fatsoenlijke middenklasse.

tv-geluidspresentatie Sony KDL32WD753BAEP

Het is de gewoonte om te zeggen dat een goed geluid afkomstig is van een apparaat met veel watt, maar Sony het is gelukt om een gemiddeld audiosysteemvermogen te combineren met een zeer goede geluidskwaliteit.
Het televisietoestel is uitgerust met twee luidsprekers voor een geluidsvermogen van 5 W.

Tot slot zal het geluid van deze TV u in het hart van uw films plaatsen. Indrukwekkend en indrukwekkend.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het KDL32WD753BAEP Sony is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

KDL32WD753BAEP van Sony- Ingebedde intelligentie

Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.

Het verbindingssysteem van de Sony KDL32WD753BAEP

Alle beschikbare connectiviteit maakt het mogelijk om de huidige behoeften te dekken.
In deze prijsklasse biedt deze TV een hoger aantal aansluitingen dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 5 mogelijke verbanden dat dit KDL32WD753BAEP wordt gepresenteerd.Het Sony KDL32WD753BAEP is waarschijnlijk de beste keuze vandaag. De meeste woningen zijn nu uitgerust met een doos, een spelconsole, een multimediaserver en andere apparaten, naast de eenvoudige dvd-speler.
U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
2 USB-poorten, 2 HDMI-poorten, 1 koptelefoonaansluiting

Technische kenmerken van de Sony KDL32WD753BAEP

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 429 x 717 x 61 mm
Schermgrootte in inches 31
Schermresolutie DVD
Beeldschermsysteem TFT
Geluidsvermogen 5
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 2
DTS-geluid Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 40 W

Ter afsluiting van de Sony KDL32WD753BAEP

Concluderend kan worden gesteld dat het Sony KDL32WD753BAEP een televisietoestel uit het middensegment is van goede kwaliteit. Gemiddeld in de meeste gebieden is het toch een verstandige keuze voor consumenten die een goed gemaakt product willen hebben.
Met deze TV heb je de minimale resolutie. Het is een basis. Het bekijken van een film wordt gedegradeerd, maar meer dan genoeg om de informatie te bekijken.

Kortom, veel positieve punten die deze TV tot een zeer goed product maken. De volgende 3 punten moeten worden onthouden: het geluidsvermogen, de schermgrootte.