Sony KDL32WE610B een televisie van 31 inches

Wat is de nieuwe Sony KDL32WE610B waarde?

Het bedrijf Sony besluit vandaag om een nieuw middenklasse model te lanceren met zijn KDL32WE610B.
Ten eerste, wat betreft de grootte van het scherm, hebben we te maken met een 31centimeter.
Klein maar fijn; hopelijk als je de grootte ervan ziet, volgt hij je misschien (verhuizing of vakantie…). Goede mogelijkheden om zijn betrouwbaarheid op lange termijn te testen.
Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenHD resolution.  Aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk, minimale bulk, kwaliteitsvol beeld en geluid, alles is zorgvuldig afgewerkt in deze televisie, om een bijna perfect product te maken.
Is het Sony gelukt om de uitdaging van een efficiënt televisietoestel aan te gaan. Dit is wat we gaan zien net na .

KDL32WE610B van Sony – Ontwerp

Sober maar in lijn met de huidige trends. Sony heeft haar ontwerpbureau gevraagd om een product te maken dat naar de top neigt, maar betaalbaar blijft.
De vormen zijn uitgebalanceerd en de algehele weergave is mooi om naar te kijken. Een succesvol middenklasse model.
Een middelgrote televisie die sterk afhankelijk is van het ontwerp en de kwaliteit van de materialen; argumenten die Sony al geruime tijd de aandacht vestigen op deze producten. Dit alles voor een prijs die binnen de perken blijft.

KDL32WE610B van Sony- Het scherm

Het Sony kan nauwelijks beter dan dit KDL32WE610B met een Direct LED scherm.
Met dit nieuwe model, Sony bevestigt een van zijn technologische keuzes.De kwaliteit van de LED geeft een uitstekende weergave.
Het Sony KDL32WE610B is beschikbaar in de HDresolutie.Sony presenteert dit KDL32WE610B met een scherm van 31inches; deze televisiebehoort tot de meeste modellen in zijn categorie.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Ontworpen met een frequentie van 60 Hz, we kijken naar een high-end TV. Perfect beeld en uitzonderlijke synchronisatie in spel- of filmmodus.
Tot slot, Sony heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een HDbeeldkwaliteit te hebben .
Ter afsluiting van het displaygedeelte kunnen we zeggen dat het interessant en effectief is; het is een mid-range TV die de omweg waard is.

KDL32WE610B van Sony- Het geluid

Door kort te luisteren kunnen we zien dat het geen wonderen verricht. Het geluid is verre van uitzonderlijk. Dat is genoeg voor tv-shows, maar niet voor thuisbioscoopvoorstellingen.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee luidsprekers voor een geluidsvermogen van 5 W.

Tot slot, als we het geluid van de KDL32WE610B Sony, het is het woord correct dat naar buiten komt.

KDL32WE610B van Sony- Ingebedde intelligentie

Voor het softwaregedeelte heeft het KDL32WE610B Sony een besturingssysteemLinux geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.

Het verbindingssysteem van de Sony KDL32WE610B

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Sony KDL32WE610B, het biedt u voldoende elementen.
In dit TV-assortiment behoort het KDL32WE610B aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Dit model heeft een totaal aan 8 verbindingen, niet te slecht.De laat u Sony KDL32WE610B toe om niet te kiezen tussen de verschillende apparaten die moeten worden aangesloten. U kunt alles op deze TV aansluiten; de box, spelconsole, multimediaserver, DVD- of Blu-ray-speler, etc…

In duidelijke, de beschikbare verbindingen op dit model zijn:
2 USB-poorten, 2 HDMI-poorten, 3 audio-uitgangen, 1 antenne-ingang

Technische kenmerken van de Sony KDL32WE610B

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 73.1 cm x 44.2 cm x 7 cm
Schermgrootte in inches 31
Schermresolutie HD
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 5
Slimme TV Linux
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-C
Aantal tuners 4
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 2
Aantal audio-uitgangen 3
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 24
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
Dolby Digital Sound Ja
DTS-geluid Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 60 W

Onze conclusie over de Sony KDL32WE610B

Het algemene gevoel over het product is bevredigend, het is niet de beste op de markt, maar het maakt het toch mogelijk om een efficiënt televisietoestel te hebben.
Het minste wat we kunnen zeggen is dat dit juweel met slimme tv-technologie u de Sony knowhow biedt. Een element dat een zeer goede optie is in het high-end segment.
Dit model maakt voor de weergave gebruik van Direct LED-technologie. Het resultaat is goed: de verlichting is gelijkmatig en het contrast is aangenaam.
Het is een slimme keuze voor deze TV. HD-resolutie voor dagelijks gebruik. Over een paar jaar zullen de prijzen van Ultra 8k zijn gedaald.

Tot slot zullen we nota nemen van alle positieve punten die aan dit televisietoestel moeten worden toegevoegd. Hier zijn er 3 die ik interessant vind: het geluidsvermogen, de weergavefrequentie, de schermgrootte.