Sony KLV-24P413D : een goede LED televisie ?

KLV-24P413D van Sony- Presentatie van deze HD

Het bedrijf Sony besluit vandaag om een nieuw middenklasse model te lanceren met zijn KLV-24P413D.
Een snelle blik op het specificatieblad : 24 inches.
Het is een klein model. Het zal ingewikkelder voor u zijn om films of wedstrijden te kijken met alle tourvrienden in de buurt.
Daarnaast Sony geeft dit eenHD resolution.  Met een diagonaal van 24 inches kan dit mid-range model beschouwd worden als een vrij goedkope televisie.
Hoewel in het midden van het assortiment geplaatst, heeft de fabrikant geprobeerd de kijker een beeldkwaliteit te bieden die een onderdompeling mogelijk maakt ; We zullen in detail zien of hun doel is bereikt.

Het ontwerp van de Sony KLV-24P413D

Het Sony KLV-24P413D verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
Innovatie. Dit lijkt het sleutelwoord te zijn dat wordt gegeven door Sony de KLV-24P413D.
De vormen zijn uitgebalanceerd en de algehele weergave is mooi om naar te kijken. Een succesvol middenklasse model.
De Sony KLV-24P413D is nogal plat.
Met zijn glazen oppervlak van 24 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Het is perfect geïntegreerd met het scherm en geeft een algemeen gevoel van evenwicht.De vorm van de basisis in de vorm van een voetstuk.Een middelgrote televisie die sterk afhankelijk is van het ontwerp en de kwaliteit van de materialen; argumenten die Sony al geruime tijd de aandacht vestigen op deze producten. Dit alles voor een prijs die binnen de perken blijft.

tv-presentatie Sony KLV-24P413D

Het Sony heeft een correcte en goed gekalibreerde beeldkwaliteit, maar je hebt te maken met een beperkt inheems contrast dat geschikt is om overdag te bekijken; vergeet de thuisbioscoopprogramma’s in het donker.
Met dit nieuwe model, Sony bevestigt een van zijn technologische keuzes.
Het Sony televisietoestel geeft een HDresolutie weer.Deze resolutie is duidelijk beter dan wat er in het algemeen wordt gedaan.
Bovendien, met een scherm van 24inches, de KLV-24P413Dis gepositioneerd in de reeks van kleine modellen.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Sony kiest een frequentie van 50 Hz, dit maakt dit TV-toestel beter gepositioneerd dan zijn concurrenten. Een perfect gesynchroniseerd beeld dat u zal verrukken voor uw thuisbioscoop.
Tot slot, Sony heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een HDbeeldkwaliteit te hebben .
Tot slot op de display, met de KLV-24P413D Sony maakt de keuze van het middengebied. Niet meer.

tv-geluidspresentatie Sony KLV-24P413D

De geluidskwaliteit is correct, maar meer niet. De typische low-medium en mid-range geluiden zijn verre van wat de concurrentie te bieden heeft. Het geluid van de nog KLV-24P413D steeds heeft het voordeel dat het niet verzadigd is. In ieder geval is de installatie zoals die af fabriek wordt gepresenteerd net voldoende voor dit televisietoestel.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee schottenmet 5 W bij uitgang.

Tot slot, als we het geluid van de KLV-24P413D Sony, het is het woord correct dat naar buiten komt.

KLV-24P413D van Sony- Ingebedde intelligentie

Helaas is er op dit model geen slimme TV. Het kan echter wel als goed nieuws worden beschouwd; u had inderdaad meer moeten betalen voor dit tv-toestel voor een gebruik dat sommigen van u niet zouden hebben gehad. Voor de anderen hoeft u alleen maar een TV-box te kopen.

KLV-24P413D van Sony- Zijn connectiviteit

Alle beschikbare connectiviteit maakt het mogelijk om de huidige behoeften te dekken.
Of het nu gaat om uw externe harde schijf, NAS of gameconsole, al deze elementen kunnen op deze TV worden aangesloten.

Het is met 6 mogelijke verbanden dat dit KLV-24P413D wordt gepresenteerd.De laat u Sony KLV-24P413D toe om niet te kiezen tussen de verschillende apparaten die moeten worden aangesloten. U kunt alles op deze TV aansluiten; de box, spelconsole, multimediaserver, DVD- of Blu-ray-speler, etc…

U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
1 USB-poort, 2 HDMI-poorten, 1 koptelefoonaansluiting, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video)

Technische kenmerken van de Sony KLV-24P413D

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 55.8 x 6.5 x 34.1 cm
Schermgrootte in inches 24
Schermresolutie HD
Beeldschermsysteem LED
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 5
Beschikbare tuners DVB-T2DVB-S2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 2
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 24
VESA-compatibiliteit Ja
Energieverbruik 36 W

KLV-24P413D van Sony- De conclusie

Tot slot is dit nieuw Sony KLV-24P413D een televisietoestel dat overal naartoe kan gaan; het kan aan het merendeel van de behoeften voldoen.
De keuze om hier Sony geen slim TV-systeem in op te nemen KLV-24P413D lijkt ons een schande. Naar onze mening zullen velen onder de concurrenten in deze reeks een ander model kiezen, dat een besturingssysteem zal hebben.
Deze TV heeft de juiste resolutie, meer niet. Het produceren en op de markt brengen van TV’s in HD is tegenwoordig vaak voldoende en goed geschikt voor ‘basis’ gebruik. Maar deze standaard zal over enkele jaren zeker verouderd zijn. Het is dus een tijdelijke en/of incidentele keuze. U bent gewaarschuwd.

Tot slot zullen we nota nemen van alle positieve punten die aan dit televisietoestel moeten worden toegevoegd. Hier zijn er 3 die ik interessant vind: het geluidsvermogen, de weergavefrequentie, de diepte van de kleuren.