Sony X950G de beste televisietoestellen Direct LED ?

Sony X950G A Ultra HD 4Kdat het verschil maakt?

Sony behoort tot de grote namen in het topsegment van de televisies en stelt hiermee X950G een van de beste schermen op de markt voor die door ons laboratorium zijn getest.
Laten we eens kijken naar de grootte. Het is een 65 inches.
We kijken naar een zeer imposante televisie ; Je zult hem niet zo nu en dan verplaatsen.
Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenUltra HD 4K resolution.  Sony De nieuwe X950G. We hebben te maken met een perfect uitgebalanceerde televisie die als een echte referentie geldt.
We hebben het in detail onderzocht en nodigen u uit om het vandaag te ontdekken in onze recensie.

X950G van Sony – Ontwerp

De ontwerpers hebben besloten om iets heel moois te doen. Dat is tenminste wat er naar voren komt als je het product onder ogen ziet.
Er is niets veranderd in het ontwerp van dit nieuwe model. Sony blijft de golf van het ontwerp waar we nu aan gewend zijn.
Op dit punt begaat de fabrikant bijna geen vergissing, want we hebben te maken met een televisietoestel dat een top-uitstraling heeft en waarvan de elegantie uw woonkamer zal verfraaien.
De Sony X950G is nogal plat.
Met een grootte van 65 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Uitgerust met een dubbele basis, Sony heeft gekozen voor beveiliging. De TV houdt goed, niets beweegt dankzij dit systeem. En wat de prijs van de X950G, we geven de voorkeur aan dit soort oplossing die garandeert dat de televisie niet uit zijn plaats zal vallen.
Het belang van het X950G is ongetwijfeld zijn technologie Slim Metal Design.
Een TV van 65inches, deze Sony bevindt zich duidelijk in de top van het assortiment van het merk. Een TV met een sobere en verfijnde stijl.

tv-presentatie Sony X950G

Sony richt zich nu op de beeldkwaliteit. Met dit nieuwe model X950G wilden de ingenieurs op dit gebied een top-tv-toestel creƫren.
Met deze nieuweX950G Sony, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.Het gebruik van LED’s zorgt voor een uitstekend beeld.
Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een Ultra HD 4Kresolutie voor.Met een schermformaat van 65inches, dit X950Gis aan de top van zijn gamma.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Sony kiest een frequentie van 120 Hz, we kijken naar een high-end TV. Perfect beeld en uitzonderlijke synchronisatie in spel- of filmmodus.
Tot slot, Sony heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Ter afsluiting van het displaygedeelte kunnen we zeggen dat het mooi is; het is duidelijk topklasse.

tv-geluidspresentatie Sony X950G

Verbeterde bas en bastonen, nauwkeurige hoge tonen. Hiermee X950G komt de muziek tot leven dankzij een perfecte weergave van de meest subtiele nuances en details.
Het televisietoestel is uitgerust met twee luidsprekersmet 10 W bij uitgang.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Sony X950G

Het is bijna een gewoonte geworden voor Sony, dit X950G heeft zijn besturingssysteemAndroid 8.0 Oreo. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.
Deze software-omgeving innoveert op de Sony X950G met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

Het verbindingssysteem van de Sony X950G

Het X950G zal de gebruikers van multi-device verrukken. Inderdaad, de connectiviteit bestaat uit vele ingangen en poorten om alle mogelijkheden op het gebied van home cinema of gaming mogelijk te maken.
Dankzij het bovengemiddelde aantal aansluitingen is deze TV zeer royaal.

Het is met 10 mogelijke verbanden dat dit X950G wordt gepresenteerd.De laat u Sony X950G toe om niet te kiezen tussen de verschillende apparaten die moeten worden aangesloten. U kunt alles op deze TV aansluiten; de box, spelconsole, multimediaserver, DVD- of Blu-ray-speler, etc…

In duidelijke, de beschikbare verbindingen op dit model zijn:
3 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 2 audio-uitgangen, 1 samengestelde stekker (Video)

Technische kenmerken van de Sony X950G

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 144.7 cm x 83.2 cm x 6.9 cm
Schermgrootte in inches 65
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 120
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Android 8.0 Oreo
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 2
Aantal audio-ingangen 0
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 292 W

Onze conclusie over de Sony X950G

Tot slot is dit nieuw Sony X950G de TV die u kunt kopen als u bijzonder veeleisend bent op het gebied van kwaliteit, technologie en design.
De keuze Sony om het slimme tv-systeem met het beste van zijn knowhow op te nemen in de X950G, brengt ons ertoe om te zeggen dat deze high-end tv de moeite waard is om er eens goed naar te kijken.
Dit model maakt voor de weergave gebruik van Direct LED-technologie. Het resultaat is goed: de verlichting is gelijkmatig en het contrast is aangenaam.
Voor de display technologie zijn we in 4K; je hebt een zeer goede kwaliteit beeld, en een indrukwekkende geluidskwaliteit; met zijn goed doordachte esthetiek, het resultaat geeft je een apparaat dat je wilt kopen.

Tot slot zullen we nota nemen van alle positieve punten die aan dit televisietoestel moeten worden toegevoegd. Hier zijn er 3 die ik interessant vind: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.