Sony XBR-55A9G de televisie Ultra HD 4K

Sony XBR-55A9G de nieuwe Ultra HD 4K

Laatst gelanceerd in de reeks van Sony, zijn we nu in staat om te weten wat de nieuwe top-of-the-range model XBR-55A9G is echt de moeite waard.
Laten we eens kijken naar de grootte. Het is een 55 inches.
We kijken naar een zeer imposante televisie ; Je zult hem niet zo nu en dan verplaatsen.
Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenUltra HD 4K resolution.  De televisie onderscheidt zich van de concurrentie door deze keuze voor het hoge Ultra HD 4K bereik.
Een nauwkeurigere analyse zal ons in staat stellen om te weten hoe dit XBR-55A9G zich onderscheidt van de rangorde en echt beter is dan de concurrenten.

tv-ontwerppresentatie Sony XBR-55A9G

De technici van de Sony afdeling hebben een echt meesterwerk gemaakt wat betreft het uiterlijk van dit televisietoestel.
Er is niets veranderd in het ontwerp van dit nieuwe model. Sony blijft de golf van het ontwerp waar we nu aan gewend zijn.
Een hoogwaardige afwerking; een getrouw beeld; alles is gecombineerd om Sony XBR-55A9G een elegante TV in deze serie te maken.
Deze nieuwe Sony XBR-55A9G is gewoon plat.
Met zijn schermoppervlak van 55 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Inderdaad, het heeft een eenvoudige basis, die perfect past in het decor, waardoor u een gevoel van eenheid en elegantie krijgt.Bovendien is de steun van de Commissieis bijzonder goed ontworpen.
Het belang van het XBR-55A9G is ongetwijfeld zijn technologie Slim design.
Kortom, het Sony produceert een bijna onberispelijke TV; het zal in uw woonkamer zitten, en zelfs als u het uitzet, zal het een gevoel van kwaliteit afgeven. Bijna een kunstwerk. Eenmaal aangezet geniet u van de kwaliteit van beeld en geluid. Al deze eigenschappen brengen u in een nieuwe dimensie; die van de top van het assortiment met de Sony XBR-55A9G.

tv-presentatie Sony XBR-55A9G

Het Sony televisietoestel geeft een Ultra HD 4Kresolutie weer.Met een schermformaat van 55inches, dit XBR-55A9Gis aan de top van zijn gamma.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Met een frequentie van 120 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Bovendien Sony heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Ultra HD 4Kbeeldresolutie.
Tot slot op de display, de XBR-55A9G verdient het om te worden beschouwd op het moment van aankoop. Het is top-of-the-line topkwaliteit.

tv-geluidspresentatie Sony XBR-55A9G

De ontwerpers hiervan XBR-55A9G hebben een apparaat ontwikkeld met een betere geluidskwaliteit dan de CD-kwaliteit; deze TV geeft je een verbluffende audiobeleving.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee schotten en zorgt voor een geluidsvermogen van 20 W.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Sony XBR-55A9G

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het XBR-55A9G zijn besturingssysteemAndroid 8.0 Oreo. Het zal u toelaten om met plezier een aantal amusementsmogelijkheden te verkennen.
Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV XBR-55A9G communiceert.

Presentatie van de verbindingstechniek van Sony XBR-55A9G

Alle connectoren zijn gegroepeerd voor een beter gebruik. De uitgangen en poorten zijn talrijk genoeg om in al uw behoeften te voorzien.
Bij een aantal aansluitingen die onder het gemiddelde van het bereik liggen, zult u moeten kiezen welk(e) apparaat(pen) in uw huis u wilt aansluiten op uw TV.

Dit model heeft een totaal aan 9 verbindingen, niet te slecht.Niet al uw apparaten kunnen worden aangesloten. Een moeilijke keuze is onderweg.

In duidelijke, de beschikbare verbindingen op dit model zijn:
3 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 2 audio-uitgangen

Technische kenmerken van de Sony XBR-55A9G

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 120.975 cm x 68.0483 cm x 4 cm
Schermgrootte in inches 55
Schermresolutie Ultra HD 4K
Weergavefrequentie 120
Geluidsvermogen 20
Slimme TV Android 8.0 Oreo
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 2
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja

Ter afsluiting van de Sony XBR-55A9G

De langverwachte Sony XBR-55A9G tV is simpelweg het nieuwe topmodel van het moment, waardoor het een hoger niveau kan bereiken dan andere concurrerende modellen.
De keuze Sony om het slimme tv-systeem met het beste van zijn knowhow op te nemen in de XBR-55A9G, brengt ons ertoe om te zeggen dat deze high-end tv de moeite waard is om er eens goed naar te kijken.
Met zijn 4K display technologie biedt deze TV u een beeldkwaliteit die dicht bij de perfectie ligt, en een geluidskwaliteit die boven de andere uitstijgt; Verbeterd met een esthetiek die opvalt, heeft u de ingrediƫnten van een apparaat dat u wilt bezitten.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de schermgrootte, het geluidsvermogen, de diepte van de kleuren.