Sony XBR49X800G Wat is het waard?

Hoe zit het met de nieuwe Sony XBR49X800G?

Sony heeft zojuist de lancering van de XBR49X800G… Gezien het feit dat het een topmodel is, hebben we besloten om deze televisie van dichterbij te bekijken.
Laten we eens kijken naar de grootte. Het is een 49 inches.
De grootte ervan is een vrij goede weergave van het gemiddelde scherm: we staan oog in oog met een standaard scherm.
Deze televisie wordt geleverd met een Ultra HD 4K resolution.  Kleuren die als waarheidsgetrouw kunnen worden beschouwd. Men kan zeggen dat dit model de moeite waard is om naar te kijken.
Wilt u het kopen ? Na het lezen van dit artikel weet u of de prijs echt de moeite waard is.

tv-ontwerppresentatie Sony XBR49X800G

De ontwerpers hebben besloten om iets heel moois te doen. Dat is tenminste wat er naar voren komt als je het product onder ogen ziet.
Het ontwerp Sony XBR49X800G is grotendeels geïnspireerd op de andere modellen in de X800G serie.
Op dit punt begaat de fabrikant bijna geen vergissing, want we hebben te maken met een televisietoestel dat een top-uitstraling heeft en waarvan de elegantie uw woonkamer zal verfraaien.
Deze Sony XBR49X800G is gewoon plat.
Met zijn schermoppervlak van 49 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Uitgerust met een dubbele basis, Sony heeft gekozen voor beveiliging. De TV houdt goed, niets beweegt dankzij dit systeem. En wat de prijs van de XBR49X800G, we geven de voorkeur aan dit soort oplossing die garandeert dat de televisie niet uit zijn plaats zal vallen.
De charme van het XBR49X800G is ongetwijfeld zijn technologie Slim design.
Kortom, het Sony produceert een bijna onberispelijke TV; het zal in uw woonkamer zitten, en zelfs als u het uitzet, zal het een gevoel van kwaliteit afgeven. Bijna een kunstwerk. Eenmaal aangezet geniet u van de kwaliteit van beeld en geluid. Al deze eigenschappen brengen u in een nieuwe dimensie; die van de top van het assortiment met de Sony XBR49X800G.

XBR49X800G van Sony- Het scherm

Sony richt zich nu op de beeldkwaliteit. Met dit nieuwe model XBR49X800G wilden de ingenieurs op dit gebied een top-tv-toestel creëren.
Sony blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.Het gebruik van de Edge-LED, ook al staat het Edge-LED bekend om de lagere kwaliteit van de beeldverlichting, die hiervoor de voorkeur heeft gekregenXBR49X800G.

Het Sony XBR49X800G is beschikbaar in de Ultra HD 4Kresolutie.Sony presenteert dit XBR49X800G met een scherm van 49inches; deze televisiebehoort tot de serie standaardmodellen in het assortiment.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Met een frequentie van 60 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is aan de top van zijn gamma.
Bovendien Sony heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Ultra HD 4Kbeeldresolutie.
Ter afsluiting van het displaygedeelte kunnen we zeggen dat het mooi is; het is duidelijk topklasse.

XBR49X800G van Sony- Het geluid

Verbeterde bas en bastonen, nauwkeurige hoge tonen. Hiermee XBR49X800G komt de muziek tot leven dankzij een perfecte weergave van de meest subtiele nuances en details.
De apparatuur bestaat uit twee luidsprekers en zorgt voor een geluidsvermogen van 10 W.

Het intelligente aspect van de Sony XBR49X800G

Voor het softwaregedeelte heeft het XBR49X800G Sony een besturingssysteemAndroid 8.0 Oreo. Het zal u toelaten om met plezier een aantal amusementsmogelijkheden te verkennen.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

Presentatie van de verbindingstechniek van Sony XBR49X800G

Sony maakt een vlekkeloos verbindingsdeel; het is onberispelijk en esthetisch schoon.
In dit TV-assortiment behoort het XBR49X800G aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 9 mogelijke verbanden dat dit XBR49X800G wordt gepresenteerd.Bijna alle apparaten in uw huis kunnen worden aangesloten: de doos, de gameconsole, een multimediaserver en vele andere apparaten, naast uw dvd- of Blu-ray-speler.

Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
3 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 2 audio-uitgangen

XBR49X800G van Sony- Technische kenmerken

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 107.29 cm x 60.35 cm x 5.7 cm
Schermgrootte in inches 49
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Edge-LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Android 8.0 Oreo
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-T2DVB-S2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 2
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja

Onze conclusie over de Sony XBR49X800G

Met andere woorden, het Sony XBR49X800G is beter dan de concurrentie. Bijna perfect op alles. Of het nu gaat om home cinema sessies of online gamesessies, het is de TV om te bezitten.
Met een slimme tv-technologie profiteert u van een relevante keuze voor een topmodel. Echt interessant.
Met het Edge-LED-paneel heeft u de beschikking over een krachtig displaysysteem. Dit apparaat is van hoge kwaliteit.
Voor de display technologie zijn we in 4K; je hebt een zeer goede kwaliteit beeld, en een indrukwekkende geluidskwaliteit; met zijn goed doordachte esthetiek, het resultaat geeft je een apparaat dat je wilt kopen.

Tot slot zullen we nota nemen van alle positieve punten die aan dit televisietoestel moeten worden toegevoegd. Hier zijn er 3 die ik interessant vind: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.