Sony XBR65A9F/A de televisie OLED van Sony

Hoe zit het met de nieuwe Sony XBR65A9F/A?

Een evolutie van het vorige model, het Sony XBR65A9F/A is de nieuwste topklasse televisiegeneratie.
Laten we eens kijken naar de grootte. Het is een 65 inches.
De technici van de Hollywood-studio’s Sony zeggen te hebben samengewerkt met specialisten om een kwalitatief hoogstaand resultaat te krijgen.
Daarnaast Sony geeft dit eenUltra HD 4K resolution.  Sony De nieuwe XBR65A9F/A. We hebben te maken met een perfect uitgebalanceerde televisie die als een echte referentie geldt.
Een nauwkeurigere analyse zal ons in staat stellen om te weten hoe dit XBR65A9F/A zich onderscheidt van de rangorde en echt beter is dan de concurrenten.

Het ontwerp van de Sony XBR65A9F/A

De ontwerpers hebben besloten om iets heel moois te doen. Dat is tenminste wat er naar voren komt als je het product onder ogen ziet.
Het ontwerp Sony XBR65A9F/A is grotendeels geïnspireerd op de andere modellen in de A8G serie.
Een hoogwaardige afwerking; een getrouw beeld; alles is gecombineerd om Sony XBR65A9F/A een elegante TV in deze serie te maken.
Deze nieuwe Sony XBR65A9F/A neemt een standaardvorm aan met een flatscreen.
Met een grootte van 65 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Inderdaad, het heeft een eenvoudige basis, die perfect past in het decor, waardoor u een gevoel van eenheid en elegantie krijgt.De vorm van de basisis bijzonder goed ontworpen.
Het belang van het XBR65A9F/A is ongetwijfeld zijn technologie Slim design.
Sony een scherm met een buitengewoon design te tekenen. Het biedt echter een sobere presentatie, maar met materialen die het gevoel van kwaliteit versterken. Het is top-of-the-range terwijl de prijs redelijk blijft.

XBR65A9F/A van Sony- Het scherm

Omdat het om een high-end product gaat, zijn de eisen aan de beeldkwaliteit natuurlijk hoog. En op zijn minst doet het Sony XBR65A9F/A met een OLED scherm het opvallend goed.
Met dit nieuwe model, Sony bevestigt een van zijn technologische keuzes.Deze technologie, de nieuwste ontdekking van schermfabrikanten, heeft de verdienste dat ze nieuwe verbeteringen brengt in de zuiverheid van de kleuren die ze overbrengt en een beeldverversingssnelheid die 1000 keer hoger ligt dan die van de LED.

Dit model heeft een Ultra HD 4Kdisplay.En met zijn 65inches zit hij in een serie TV’s die…is gepositioneerd in het segment van de grote modellen.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Door het te voorzien van een frequentie van 120 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Ultra HD 4Kkwaliteitsresolutie.
Mijn mening ter afsluiting van het gedeelte over de display. Het is gewoon top-of-the-line.

Het geluid van de Sony XBR65A9F/A

Het audiogedeelte van deze TV is uitzonderlijk; hoogwaardige luidsprekers dragen bij aan deze kwaliteitsvolle weergave, voor een meeslepend resultaat.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee luidsprekers voor een geluidsvermogen van 10 W.

XBR65A9F/A van Sony- Ingebedde intelligentie

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het XBR65A9F/A zijn besturingssysteemAndroid 8.0 Oreo geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.
Deze software-omgeving innoveert op de Sony XBR65A9F/A met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

XBR65A9F/A van Sony- Zijn connectiviteit

Sony maakt een vlekkeloos verbindingsdeel; het is onberispelijk en esthetisch schoon.
In dit TV-assortiment behoort het XBR65A9F/A aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 9 mogelijke verbanden dat dit XBR65A9F/A wordt gepresenteerd.De laat u Sony XBR65A9F/A toe om niet te kiezen tussen de verschillende apparaten die moeten worden aangesloten. U kunt alles op deze TV aansluiten; de box, spelconsole, multimediaserver, DVD- of Blu-ray-speler, etc…

In duidelijke, de beschikbare verbindingen op dit model zijn:
3 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 2 audio-uitgangen

Presentatie van de technische kenmerken van de Sony XBR65A9F/A

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 142.85 cm x 80.35 cm x 5.1 cm
Schermgrootte in inches 65
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem OLED
Weergavefrequentie 120
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Android 8.0 Oreo
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 2
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja

XBR65A9F/A van Sony- De conclusie

Tot slot is dit nieuw Sony XBR65A9F/A de TV die u kunt kopen als u bijzonder veeleisend bent op het gebied van kwaliteit, technologie en design.
Het minste wat we kunnen zeggen is dat dit juweel met slimme tv-technologie u de Sony knowhow biedt. Een element dat een zeer goede optie is in het high-end segment.
Met de OLED plaat hoeft u niet te blozen in vergelijking met andere modellen die zijn uitgerust met LED’s. Dit apparaat is van hoge kwaliteit.
Voor de display technologie zijn we in 4K; je hebt een zeer goede kwaliteit beeld, en een indrukwekkende geluidskwaliteit; met zijn goed doordachte esthetiek, het resultaat geeft je een apparaat dat je wilt kopen.

Van deze nieuwe Sony kunnen we 3 positieve punten behouden: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.