SRT 32HZ4013NW van Strong : Onze visie

Wat is de nieuwe Strong SRT 32HZ4013NW waarde?

Onlangs Strong is er informatie vrijgegeven over het nieuwe model van de televisie. Het is de SRT 32HZ4013NW ; Geklasseerd in de mid-range categorie we dachten dat we het beter moesten bekijken om te controleren of de bouwer goed werk had verricht of niet.
Een snelle blik op het specificatieblad : 32 inches.
Gezien deze prijs kon je toch niet iets buitensporigs verwachten. Je kunt jezelf troosten met de gedachte dat het een massa aan technologie is.
Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenHD resolution.  Men zou kunnen zeggen dat dit model alle verwachte kenmerken verzamelt. Of we nu kijken naar de esthetiek of naar de grootte, de ingenieurs Strong hebben een televisie ontwikkeld die weliswaar een middenklasse heeft, maar toch een kwaliteitsvolle is.
Hoewel in het midden van het assortiment geplaatst, heeft de fabrikant geprobeerd de kijker een beeldkwaliteit te bieden die een onderdompeling mogelijk maakt ; We zullen in detail zien of hun doel is bereikt.

Het ontwerp van de Strong SRT 32HZ4013NW

Het Strong SRT 32HZ4013NW is met zijn eenvoudige ontwerp een interessant alternatief voor iedereen die een elegant televisietoestel in het middensegment wil.
Innovatie. Dit lijkt het sleutelwoord te zijn dat wordt gegeven door Strong de SRT 32HZ4013NW.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
De SRT 32HZ4013NWneemt een standaardvorm aan met een flatscreen.
Met zijn schermoppervlak van 32 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Inderdaad, het heeft een eenvoudige basis, die perfect past in het decor, waardoor u een gevoel van eenheid en elegantie krijgt.De vorm van de basisis in de vorm van een voetstuk.Een middelgrote televisie die sterk afhankelijk is van het ontwerp en de kwaliteit van de materialen; argumenten die Strong al geruime tijd de aandacht vestigen op deze producten. Dit alles voor een prijs die binnen de perken blijft.

tv-presentatie Strong SRT 32HZ4013NW

De ontwerpers Strong hebben dit nieuwe TV-toestel SRT 32HZ4013NW gemaakt. Een nieuw mid-range model met de kenmerken van zijn tijd, een goed gekalibreerd beeld, en een hoogwaardige verwerking.
Met dit nieuwe model, Strong bevestigt een van zijn technologische keuzes.
Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een HDresolutie voor.Het is beter dan de anderen voor een TV in zijn klasse.
En met zijn 32inches zit hij in een serie TV’s die…is aan de onderkant van zijn assortiment.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Door het te voorzien van een frequentie van 100 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is aan de top van zijn gamma.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een HDkwaliteitsresolutie.
Zo Strong SRT 32HZ4013NW kunt u alledaagse films en video’s bekijken zonder noodzakelijkerwijs een thuisbioscoop te willen zijn. Het is een fatsoenlijke middenklasse.

tv-geluidspresentatie Strong SRT 32HZ4013NW

Het is de gewoonte om te zeggen dat een goed geluid afkomstig is van een apparaat met veel watt, maar Strong het is gelukt om een gemiddeld audiosysteemvermogen te combineren met een zeer goede geluidskwaliteit.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee luidsprekers en een vermogen van 5 W.

Tot slot, het geluid van deze TV zal u het grootste deel van het geluidsspectrum geven. Het is gemiddeld, maar niet van slechte kwaliteit.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Strong SRT 32HZ4013NW

Helaas is er op dit model geen slimme TV. Het kan echter wel als goed nieuws worden beschouwd; u had inderdaad meer moeten betalen voor dit tv-toestel voor een gebruik dat sommigen van u niet zouden hebben gehad. Voor de anderen hoeft u alleen maar een TV-box te kopen.

Presentatie van de verbindingstechniek van Strong SRT 32HZ4013NW

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Strong SRT 32HZ4013NW, het biedt u voldoende elementen.
In deze prijsklasse biedt deze TV een hoger aantal aansluitingen dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 8 mogelijke verbanden dat dit SRT 32HZ4013NW wordt gepresenteerd.Het Strong SRT 32HZ4013NW is waarschijnlijk de beste keuze vandaag. De meeste woningen zijn nu uitgerust met een doos, een spelconsole, een multimediaserver en andere apparaten, naast de eenvoudige dvd-speler.
In duidelijke, de beschikbare verbindingen op dit model zijn:
1 USB-poort, 2 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 1 audio-ingang, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Presentatie van de technische kenmerken van de Strong SRT 32HZ4013NW

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 73,2 cm x 43,2 cm x 6,85 cm
Schermgrootte in inches 32
Schermresolutie HD
Beeldschermsysteem LED
Weergavefrequentie 100
Geluidsvermogen 5
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-H
Aantal tuners 2
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 2
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 1
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Energieverbruik 72 W

Ter afsluiting van de Strong SRT 32HZ4013NW

Tot slot is dit nieuw Strong SRT 32HZ4013NW een televisietoestel dat overal naartoe kan gaan; het kan aan het merendeel van de behoeften voldoen.
Het is op zijn zachtst gezegd ingewikkeld voor een fabrikant om een model zonder smartTV aan te bieden. Er zijn er een paar onder de concurrentie, en dat voor dezelfde prijs. Door dit SRT 32HZ4013NW te kiezen weet je waar je aan toe bent.
Deze TV heeft de juiste resolutie, meer niet. Het produceren en op de markt brengen van TV’s in HD is tegenwoordig vaak voldoende en goed geschikt voor ‘basis’ gebruik. Maar deze standaard zal over enkele jaren zeker verouderd zijn. Het is dus een tijdelijke en/of incidentele keuze. U bent gewaarschuwd.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: het geluidsvermogen, de schermgrootte, de weergavefrequentie.