SRT55UA6203 Strong is terug met een TV-toestel Direct-LED

Strong SRT55UA6203 de nieuwe Ultra HD 4K

Strong behoort tot de grote namen in het topsegment van de televisies en stelt hiermee SRT55UA6203 een van de beste schermen op de markt voor die door ons laboratorium zijn getest.
Laten we eens kijken naar de grootte. Het is een 55 inches.
In overeenstemming met het merendeel van de op de markt verkrijgbare televisiematen, hebben de ingenieurs toch hun expertise gebruikt om een opmerkelijke afwerking te verkrijgen.
Deze televisie wordt geleverd met een Ultra HD 4K resolution.  Kleuren die als waarheidsgetrouw kunnen worden beschouwd. Men kan zeggen dat dit model de moeite waard is om naar te kijken.
Het doel van de fabrikant is om een krachtig ruimtelijk effect te bieden om het gevoel van onderdompeling van de toeschouwer te versterken, waar hij of zij ook in de woonkamer zit.
Een gedetailleerde analyse zal helpen om te zien of het doel wordt bereikt.

tv-ontwerppresentatie Strong SRT55UA6203

De ontwerpers hebben besloten om iets heel moois te doen. Dat is tenminste wat er naar voren komt als je het product onder ogen ziet.
Op dit punt begaat de fabrikant bijna geen vergissing, want we hebben te maken met een televisietoestel dat een top-uitstraling heeft en waarvan de elegantie uw woonkamer zal verfraaien.
Een TV van 55inches, deze Strong bevindt zich duidelijk in de top van het assortiment van het merk. Een TV met een sobere en verfijnde stijl.

Het scherm van de Strong SRT55UA6203

Strong richt zich nu op de beeldkwaliteit. Met dit nieuwe model SRT55UA6203 wilden de ingenieurs op dit gebied een top-tv-toestel creëren.
Met deze nieuweSRT55UA6203 Strong, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.
Dit model heeft een Ultra HD 4Kdisplay.Bovendien, met een scherm van 55inches, de SRT55UA6203behoort tot de modellen in het gemiddelde.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Strong kiest een frequentie van 120 Hz, we kijken naar een high-end TV. Perfect beeld en uitzonderlijke synchronisatie in spel- of filmmodus.
Tot slot, Strong heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Tot slot op de display, de SRT55UA6203 verdient het om te worden beschouwd op het moment van aankoop. Het is top-of-the-line topkwaliteit.

Het geluid van de Strong SRT55UA6203

De ontwerpers hiervan SRT55UA6203 hebben een apparaat ontwikkeld met een betere geluidskwaliteit dan de CD-kwaliteit; deze TV geeft je een verbluffende audiobeleving.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee schotten voor een geluidsvermogen van 8 W.

SRT55UA6203 van Strong- Ingebedde intelligentie

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het SRT55UA6203 zijn besturingssysteemLinux. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV SRT55UA6203 communiceert.
Om de bediening te vergemakkelijken is bovendien een toetsenbord in de afstandsbediening geïntegreerd.

Het verbindingssysteem van de Strong SRT55UA6203

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Strong SRT55UA6203, hebben we veel keuze.
Dankzij het bovengemiddelde aantal aansluitingen is deze TV zeer royaal.

Het is met 11 mogelijke verbanden dat dit SRT55UA6203 wordt gepresenteerd.Bijna alle apparaten in uw huis kunnen worden aangesloten: de doos, de gameconsole, een multimediaserver en vele andere apparaten, naast uw dvd- of Blu-ray-speler.

Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 2 audio-uitgangen, 1 audio-ingang, 1 koptelefoonaansluiting, 2 antenne-ingangen

Technische kenmerken van de Strong SRT55UA6203

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 124.2 cm x 72.8 cm x 8.1 cm
Schermgrootte in inches 55
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct-LED
Weergavefrequentie 120
Geluidsvermogen 8
Slimme TV Linux
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 4
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 2
Aantal audio-ingangen 1
Kleurdiepte 24
HDR-compatibel Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 150 W

Ter afsluiting van de Strong SRT55UA6203

De langverwachte Strong SRT55UA6203 tV is simpelweg het nieuwe topmodel van het moment, waardoor het een hoger niveau kan bereiken dan andere concurrerende modellen.
De keuze Strong om het slimme tv-systeem met het beste van zijn knowhow op te nemen in de SRT55UA6203, brengt ons ertoe om te zeggen dat deze high-end tv de moeite waard is om er eens goed naar te kijken.
Voor de display technologie zijn we in 4K; je hebt een zeer goede kwaliteit beeld, en een indrukwekkende geluidskwaliteit; met zijn goed doordachte esthetiek, het resultaat geeft je een apparaat dat je wilt kopen.

Van deze nieuwe Strong kunnen we 3 positieve punten behouden: het geluidsvermogen, de schermgrootte, de diepte van de kleuren.