Strong 24HZ4003N de televisie HD

Wat is de nieuwe Strong 24HZ4003N waarde?

Het is eenvoudig en goedkoop. Dit is wat je in een paar woorden zou kunnen zeggen over het 24HZ4003N A-basismodel uit Strong ; Laten we dus een gedetailleerde beschrijving maken van het.
In zijn 24 inches model, biedt deze televisie een definitie gewijd aan de foto’s behandeling.
Het is een klein model. Het zal ingewikkelder voor u zijn om films of wedstrijden te kijken met alle tourvrienden in de buurt.
Daarnaast Strong geeft dit eenHD resolution.  Interessante kenmerken. Deze televisie die alle Strong knowhow in zich draagt, is uiteindelijk tegen een vrij redelijke prijs voor het merk.
Dus als u uw keuze maakt, stelt u zich de vraag: is het 24HZ4003N een goed koopje? Dat wordt u in dit artikel verteld.

Het ontwerp van de Strong 24HZ4003N

Goedkoop betekent niet lelijk ; Dit zou de regel kunnen zijn die door de ontwerpers van Strong.
Wie zei dat producten op instapniveau niet konden profiteren van een kwalitatief hoogstaand ontwerp? Dat is de gedachte dat we elkaar met dit TV-toestel kunnen confronteren. Dat niets onmogelijk is voor Strong.
De 24HZ4003Nis vrij standaard, plat.
Met een grootte van 24 inches,het heeft een typische pianozwarte kleur.
Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Uitgerust met een dubbele basis, Strong heeft gekozen voor beveiliging. De TV houdt goed, niets beweegt dankzij dit systeem. En wat de prijs van de 24HZ4003N, we geven de voorkeur aan dit soort oplossing die garandeert dat de televisie niet uit zijn plaats zal vallen.Uiteindelijk is het Strong 24HZ4003N een TV met een eenvoudig en efficiënt ontwerp.

24HZ4003N van Strong- Het scherm

Zelfs op een instapmodel Strong werkt de teruggave op de display zeer goed. Het beeld is waarheidsgetrouw en laat toe te profiteren van een duidelijke weergave, zonder de oorspronkelijke bron te vervormen.
Met deze nieuwe24HZ4003N Strong, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.De kwaliteit van de LED geeft een uitstekende weergave.
Dit model heeft een HDdisplay.Bovendien, met een scherm van 24inches, de 24HZ4003Nbehoort tot de meeste modellen in zijn categorie.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Ontworpen met een frequentie van 60 Hz, dit maakt dit TV-toestel beter gepositioneerd dan zijn concurrenten. Een perfect gesynchroniseerd beeld dat u zal verrukken voor uw thuisbioscoop.
Tot slot, Strong heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een HDbeeldkwaliteit te hebben .
Zo Strong 24HZ4003N kunt u een apparaat in een andere ruimte (de keuken bijvoorbeeld) hebben, zonder dat dit te veel invloed heeft op uw budget.

tv-geluidspresentatie Strong 24HZ4003N

Over het algemeen worden de geluiden goed gereproduceerd, maar je moet de lage en middentoon vergeten. Het verdient de voorkeur om een extern systeem te gebruiken voor een betere geluidsonderdompeling.
De apparatuur bestaat uit twee schotten en een vermogen van 3 W.

De geluidskwaliteit van deze TV is in één woord middelmatig; je hebt het gevoel dat je terug bent in het verleden naar de tijd van verzadigde luidsprekers.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Strong 24HZ4003N

Een detail moet worden meegenomen in de beslissing om dit 24HZ4003N Strong aan te schaffen: er is geen slimme TV. Goed of slecht nieuws, kan ik niet zeggen. Hoe dan ook, voor degenen die deze TV en deze functie willen, weet je wat je moet doen: een TV-box kopen als aanvulling.

Het verbindingssysteem van de Strong 24HZ4003N

Het verbindingssysteem bestaat uit het minimum aantal elementen. De adepten van televisietoestellen in lokale netwerkversie zullen teleurgesteld zijn door het gebrek aan mogelijkheden op het gebied van poorten en ingangen.
U zult weinig keuzes hebben met betrekking tot de verbindingen. Deze TV heeft minder dan de meeste van zijn concurrenten.

Dit model heeft een totaal aan 8 verbindingen, niet te slecht.Op een paar apparaten na, zult u niet in staat zijn om veel elementen met elkaar te verbinden. Lage keuze in vergelijking met de concurrentie.

U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
1 USB-poort, 1 poort-HDMI, 1 audio-uitgang, 1 audio-ingang, 1 antenne-ingang, 1 Scart-contactdoos, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Presentatie van de technische kenmerken van de Strong 24HZ4003N

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 54.9 cm x 32.5 cm x 7.5 cm
Schermgrootte in inches 24
Schermresolutie HD
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 3
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 4
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 1
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 1
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 24
Dolby Digital Sound Ja
Energieverbruik 42 W

Ter afsluiting van de Strong 24HZ4003N

Tot slot, dit nieuwe Strong 24HZ4003N is de TV om te kopen als je niet erg voorzichtig bent met de opties, of als je op zoek bent naar een alternatief voor het oplossen van problemen.
Negatief punt 24HZ4003N is de afwezigheid van slimme tv. Het is verrassend in deze tijd. Maar aangezien we in een low-end product zitten, waarom niet.
Een Direct LED-paneel animeren deze televisie. De weergave is goed, zelfs zeer goed.
Het is een slimme keuze voor deze TV. HD-resolutie voor dagelijks gebruik. Over een paar jaar zullen de prijzen van Ultra 8k zijn gedaald.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: het geluidsvermogen, de weergavefrequentie, de schermgrootte.