Strong SRT 24HY1003W de televisie TFT van Strong

Wat is de nieuwe Strong SRT 24HY1003W waarde?

Een goede mid-range televisie. Zo kunnen we de Strong SRT 24HY1003W.
In zijn 24 inches model, biedt deze televisie een definitie gewijd aan de foto’s behandeling.
Het is een klein model. Het zal ingewikkelder voor u zijn om films of wedstrijden te kijken met alle tourvrienden in de buurt.
Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenDVD resolution.  Deze televisie maakt deel uit van de hoofdgroep van de huidige TV’s. Het valt niet helemaal op bij zijn concurrenten met deze keuze van DVD.
Hoewel in het midden van het assortiment geplaatst, heeft de fabrikant geprobeerd de kijker een beeldkwaliteit te bieden die een onderdompeling mogelijk maakt ; We zullen in detail zien of hun doel is bereikt.

SRT 24HY1003W van Strong – Ontwerp

Sober maar in lijn met de huidige trends. Strong heeft haar ontwerpbureau gevraagd om een product te maken dat naar de top neigt, maar betaalbaar blijft.
Een goede totaalscore voor deze TV; het komt overeen met design in de geest van de tijd. Een kwaliteit van de materialen en een visueel aspect dat je niet ongevoelig maakt.
De SRT 24HY1003Wneemt een standaardvorm aan met een flatscreen.
Met zijn schermoppervlak van 24 inches,het verdrijft niet de zwarte kleur die je gewend bent.
Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Uitgerust met een dubbele basis, Strong heeft gekozen voor beveiliging. De TV houdt goed, niets beweegt dankzij dit systeem. En wat de prijs van de SRT 24HY1003W, we geven de voorkeur aan dit soort oplossing die garandeert dat de televisie niet uit zijn plaats zal vallen.Deze TV zou gewoonweg een van de beste kunnen zijn op het gebied van design voor het middensegment. Hij heeft niets te benijden van zijn concurrenten. Zelfs als hij uitstaat, word je niet moe van het kijken; alleen maar geluk!

Het scherm van de Strong SRT 24HY1003W

Het Strong kan nauwelijks beter dan dit SRT 24HY1003W met een TFT scherm.
Met dit nieuwe model, Strong bevestigt een van zijn technologische keuzes.
Dit model heeft een DVDdisplay.Wat hem tot een van de bovengemiddelde TV’s in zijn assortiment maakt.
Strong presenteert dit SRT 24HY1003W met een scherm van 24inches; deze televisiebehoort tot de meeste modellen in zijn categorie.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Tot slot, Strong heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een DVDbeeldkwaliteit te hebben .
Zo Strong SRT 24HY1003W kunt u alledaagse films en video’s bekijken zonder noodzakelijkerwijs een thuisbioscoop te willen zijn. Het is een fatsoenlijke middenklasse.

Het geluid van de Strong SRT 24HY1003W

Het is de gewoonte om te zeggen dat een goed geluid afkomstig is van een apparaat met veel watt, maar Strong het is gelukt om een gemiddeld audiosysteemvermogen te combineren met een zeer goede geluidskwaliteit.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee luidsprekers voor een geluidsvermogen van 6 W.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het SRT 24HY1003W Strong is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

Het verbindingssysteem van de Strong SRT 24HY1003W

Deze televisie Strong SRT 24HY1003W biedt een vrij klassieke connectiviteit: mixed inputs HDMI, de poorten en de audio zijn beschikbaar op dit model.
In deze prijsklasse biedt deze TV een hoger aantal aansluitingen dan de meeste van zijn concurrenten.

Dit model heeft een totaal aan 5 verbindingen, niet te slecht.Bijna alle apparaten in uw huis kunnen worden aangesloten: de doos, de gameconsole, een multimediaserver en vele andere apparaten, naast uw dvd- of Blu-ray-speler.

Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
2 USB-poorten, 2 HDMI-poorten, 1 koptelefoonaansluiting

Presentatie van de technische kenmerken van de Strong SRT 24HY1003W

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 337 x 554 x 66 mm
Schermgrootte in inches 24
Schermresolutie DVD
Beeldschermsysteem TFT
Geluidsvermogen 6
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 2
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 27 W

Ter afsluiting van de Strong SRT 24HY1003W

Het algemene gevoel over het product is bevredigend, het is niet de beste op de markt, maar het maakt het toch mogelijk om een efficiƫnt televisietoestel te hebben.
Het displaysysteem van deze TV is verouderd. Dit is prima als u uw VHS wilt bekijken.

Kortom, veel positieve punten die deze TV tot een zeer goed product maken. De volgende 3 punten moeten worden onthouden: het geluidsvermogen, de schermgrootte.