Strong SRT 32HY4003 een middenklasse televisie

Wat is de nieuwe Strong SRT 32HY4003 waarde?

Een goede mid-range televisie. Zo kunnen we de Strong SRT 32HY4003.
Een snelle blik op het specificatieblad : 32 inches.
Het is een klein model. Het zal ingewikkelder voor u zijn om films of wedstrijden te kijken met alle tourvrienden in de buurt.
Deze televisie wordt geleverd met een HD resolution.  Ook al bevindt het zich in het middensegment, toch biedt het interessante specificaties, wat de prijs ten dele rechtvaardigt.
Waarom kunnen we dit SRT 32HY4003 als overtuigend beschouwen, ondanks de positie in het middensegment? Dat is wat we in dit artikel gaan ontdekken.

Het ontwerp van de Strong SRT 32HY4003

Het Strong SRT 32HY4003 is met zijn eenvoudige ontwerp een interessant alternatief voor iedereen die een elegant televisietoestel in het middensegment wil.
Een goede totaalscore voor deze TV; het komt overeen met design in de geest van de tijd. Een kwaliteit van de materialen en een visueel aspect dat je niet ongevoelig maakt.
Een middelgrote televisie die sterk afhankelijk is van het ontwerp en de kwaliteit van de materialen; argumenten die Strong al geruime tijd de aandacht vestigen op deze producten. Dit alles voor een prijs die binnen de perken blijft.

Het scherm van de Strong SRT 32HY4003

De ontwerpers Strong hebben dit nieuwe TV-toestel SRT 32HY4003 gemaakt. Een nieuw mid-range model met de kenmerken van zijn tijd, een goed gekalibreerd beeld, en een hoogwaardige verwerking.
Strong blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.
Het Strong televisietoestel geeft een HDresolutie weer.Deze resolutie is duidelijk beter dan wat er in het algemeen wordt gedaan.
Strong presenteert dit SRT 32HY4003 met een scherm van 32inches; deze televisiebehoort tot de meeste modellen in zijn categorie.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Tot slot, Strong heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een HDbeeldkwaliteit te hebben .
Tot slot op de display, met de SRT 32HY4003 Strong maakt de keuze van het middengebied. Niet meer.

tv-geluidspresentatie Strong SRT 32HY4003

Het is de gewoonte om te zeggen dat een goed geluid afkomstig is van een apparaat met veel watt, maar Strong het is gelukt om een gemiddeld audiosysteemvermogen te combineren met een zeer goede geluidskwaliteit.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee luidsprekers en een vermogen van 6 W.

De geluidskwaliteit van deze TV is gemiddeld. Duw niet te hard op het volume, je zou teleurgesteld zijn.

Het verbindingssysteem van de Strong SRT 32HY4003

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Strong SRT 32HY4003, het biedt u voldoende elementen.
In dit TV-assortiment behoort het SRT 32HY4003 aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 5 mogelijke verbanden dat dit SRT 32HY4003 wordt gepresenteerd.Het Strong SRT 32HY4003 is waarschijnlijk de beste keuze vandaag. De meeste woningen zijn nu uitgerust met een doos, een spelconsole, een multimediaserver en andere apparaten, naast de eenvoudige dvd-speler.
In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
2 USB-poorten, 2 HDMI-poorten, 1 koptelefoonaansluiting

Technische kenmerken van de Strong SRT 32HY4003

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 434 x 735 x 87 mm
Schermgrootte in inches 32
Schermresolutie HD
Beeldschermsysteem TFT
Geluidsvermogen 6
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 2
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 39 W

SRT 32HY4003 van Strong- De conclusie

Het algemene gevoel over het product is bevredigend, het is niet de beste op de markt, maar het maakt het toch mogelijk om een efficiƫnt televisietoestel te hebben.
Deze TV heeft de juiste resolutie, meer niet. Het produceren en op de markt brengen van TV’s in HD is tegenwoordig vaak voldoende en goed geschikt voor ‘basis’ gebruik. Maar deze standaard zal over enkele jaren zeker verouderd zijn. Het is dus een tijdelijke en/of incidentele keuze. U bent gewaarschuwd.

Tot slot zullen we nota nemen van alle positieve punten die aan dit televisietoestel moeten worden toegevoegd. Hier zijn er 3 die ik interessant vind: het geluidsvermogen, de schermgrootte.