Strong SRT 43UB6203 Een middenklasse TFT televisie

Hoe zit het met de nieuwe Strong SRT 43UB6203?

Strong onthult een nieuw model dat is uitgerust met alle huidige verwachte verfijningen, de SRT 43UB6203.
Laten we eens kijken naar de grootte. Het is een 43 inches.
Ondanks dit formaat zijn de weergave en het beeldresultaat goed, zonder twijfel door de gebruikte technologie.
Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenUltra HD 4K resolution.  Aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk, minimale bulk, kwaliteitsvol beeld en geluid, alles is zorgvuldig afgewerkt in deze televisie, om een bijna perfect product te maken.
Hoewel in het midden van het assortiment geplaatst, heeft de fabrikant geprobeerd de kijker een beeldkwaliteit te bieden die een onderdompeling mogelijk maakt ; We zullen in detail zien of hun doel is bereikt.

SRT 43UB6203 van Strong – Ontwerp

Sober maar in lijn met de huidige trends. Strong heeft haar ontwerpbureau gevraagd om een product te maken dat naar de top neigt, maar betaalbaar blijft.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
Kortom, het Strong is echt gelukt om het ontwerpaspect van deze TV, die niet onopgemerkt blijft, ongeacht waar hij is geïnstalleerd. Als hij uitstaat, krijgt de sensatie een geheel nieuwe dimensie wanneer het scherm van de Strong SRT 43UB6203 TV wordt onthuld.

Het scherm van de Strong SRT 43UB6203

Het Strong heeft een correcte en goed gekalibreerde beeldkwaliteit, maar je hebt te maken met een beperkt inheems contrast dat geschikt is om overdag te bekijken; vergeet de thuisbioscoopprogramma’s in het donker.
Met deze nieuweSRT 43UB6203 Strong, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.
Dit model heeft een Ultra HD 4Kdisplay.Het is beter dan de anderen voor een TV in zijn klasse.
Met een schermformaat van 43inches, dit SRT 43UB6203is aan de onderkant van zijn assortiment.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Tot slot, Strong heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Tot slot op de display, met de SRT 43UB6203 Strong maakt de keuze van het middengebied. Niet meer.

Het geluid van de Strong SRT 43UB6203

Het is de gewoonte om te zeggen dat een goed geluid afkomstig is van een apparaat met veel watt, maar Strong het is gelukt om een gemiddeld audiosysteemvermogen te combineren met een zeer goede geluidskwaliteit.
De apparatuur bestaat uit twee luidsprekers voor een geluidsvermogen van 8 W.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het SRT 43UB6203 Strong is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

SRT 43UB6203 van Strong- Ingebedde intelligentie

Het is bijna een gewoonte geworden voor Strong, dit SRT 43UB6203 heeft zijn besturingssysteemContrôle parental geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

Het verbindingssysteem van de Strong SRT 43UB6203

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Strong SRT 43UB6203, het biedt u voldoende elementen.
In deze prijsklasse biedt deze TV een hoger aantal aansluitingen dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 6 mogelijke verbanden dat dit SRT 43UB6203 wordt gepresenteerd.De laat u Strong SRT 43UB6203 toe om niet te kiezen tussen de verschillende apparaten die moeten worden aangesloten. U kunt alles op deze TV aansluiten; de box, spelconsole, multimediaserver, DVD- of Blu-ray-speler, etc…

Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 koptelefoonaansluiting

Technische kenmerken van de Strong SRT 43UB6203

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 566 x 970 x 81 mm
Schermgrootte in inches 43
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem TFT
Geluidsvermogen 8
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 54 W

Onze conclusie over de Strong SRT 43UB6203

Het algemene gevoel over het product is bevredigend, het is niet de beste op de markt, maar het maakt het toch mogelijk om een efficiënt televisietoestel te hebben.
Voor de display technologie zijn we in 4K; je hebt een zeer goede kwaliteit beeld, en een indrukwekkende geluidskwaliteit; met zijn goed doordachte esthetiek, het resultaat geeft je een apparaat dat je wilt kopen.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: het geluidsvermogen, de schermgrootte.