Strong SRT40FZ4003N het andere televisietoestel van Strong

SRT40FZ4003N van Strong- Presentatie van deze Full HD

Het bedrijf Strong besluit vandaag om een nieuw middenklasse model te lanceren met zijn SRT40FZ4003N.
In zijn 40 inches model, biedt deze televisie een definitie gewijd aan de foto’s behandeling.
Ondanks dit formaat zijn de weergave en het beeldresultaat goed, zonder twijfel door de gebruikte technologie.
Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenFull HD resolution.  Ook al bevindt het zich in het middensegment, toch biedt het interessante specificaties, wat de prijs ten dele rechtvaardigt.
Moeten we ons hierdoor laten overtuigen SRT40FZ4003N Strong? Alle antwoord-elementen net na.

tv-ontwerppresentatie Strong SRT40FZ4003N

Het Strong SRT40FZ4003N is met zijn eenvoudige ontwerp een interessant alternatief voor iedereen die een elegant televisietoestel in het middensegment wil.
Een goede totaalscore voor deze TV; het komt overeen met design in de geest van de tijd. Een kwaliteit van de materialen en een visueel aspect dat je niet ongevoelig maakt.
Kortom, het Strong is echt gelukt om het ontwerpaspect van deze TV, die niet onopgemerkt blijft, ongeacht waar hij is geïnstalleerd. Als hij uitstaat, krijgt de sensatie een geheel nieuwe dimensie wanneer het scherm van de Strong SRT40FZ4003N TV wordt onthuld.

Het scherm van de Strong SRT40FZ4003N

Met de weergave hiervan SRT40FZ4003N wordt zorgvuldig omgegaan. Hierdoor kunnen kenners genieten van een kwaliteitsvolle weergave in de thuisbioscoopmodus. De kleuren zijn natuurgetrouw en diep zwart.
Met dit nieuwe model, Strong bevestigt een van zijn technologische keuzes.Het gebruik van LED’s zorgt voor een uitstekend beeld.
Dit model heeft een Full HDdisplay.Het is beter dan de anderen voor een TV in zijn klasse.
En met zijn 40inches zit hij in een serie TV’s die…behoort tot de meeste modellen in zijn categorie.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Ontworpen met een frequentie van 60 Hz, dit maakt dit TV-toestel beter gepositioneerd dan zijn concurrenten. Een perfect gesynchroniseerd beeld dat u zal verrukken voor uw thuisbioscoop.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Full HDkwaliteitsresolutie.
Mijn mening ter afsluiting van het gedeelte over de display. Het ligt in het bereik, zonder bloei of overdaad. Een extra keuze in het middensegment.

SRT40FZ4003N van Strong- Het geluid

De geluidskwaliteit is correct, maar meer niet. De typische low-medium en mid-range geluiden zijn verre van wat de concurrentie te bieden heeft. Het geluid van de nog SRT40FZ4003N steeds heeft het voordeel dat het niet verzadigd is. In ieder geval is de installatie zoals die af fabriek wordt gepresenteerd net voldoende voor dit televisietoestel.
Het televisietoestel is uitgerust met twee schotten en een vermogen van 6 W.

Tot slot, als we het geluid van de SRT40FZ4003N Strong, het is het woord correct dat naar buiten komt.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Strong SRT40FZ4003N

Voor de slimme tv-liefhebbers, ga door. Dit model heeft er geen. Als u niet zonder kunt, en dit SRT40FZ4003N is uw definitieve keuze, dan moet u er een TV-box naast zetten.

Het verbindingssysteem van de Strong SRT40FZ4003N

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Strong SRT40FZ4003N, het biedt u voldoende elementen.
In deze prijsklasse biedt deze TV een hoger aantal aansluitingen dan de meeste van zijn concurrenten.

Dit model heeft een totaal aan 13 verbindingen, niet te slecht.Het Strong SRT40FZ4003N is waarschijnlijk de beste keuze vandaag. De meeste woningen zijn nu uitgerust met een doos, een spelconsole, een multimediaserver en andere apparaten, naast de eenvoudige dvd-speler.
In duidelijke, de beschikbare verbindingen op dit model zijn:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 2 audio-uitgangen, 1 audio-ingang, 2 antenne-ingangen, 1 Scart-contactdoos, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Presentatie van de technische kenmerken van de Strong SRT40FZ4003N

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 91.4 cm x 55.5 cm x 6.9 cm
Schermgrootte in inches 40
Schermresolutie Full HD
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 6
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 4
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 2
Aantal audio-ingangen 1
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 24
Dolby Digital Sound Ja
Energieverbruik 75 W

SRT40FZ4003N van Strong- De conclusie

Het algemene gevoel over het product is bevredigend, het is niet de beste op de markt, maar het maakt het toch mogelijk om een efficiënt televisietoestel te hebben.
Het is op zijn zachtst gezegd ingewikkeld voor een fabrikant om een model zonder smartTV aan te bieden. Er zijn er een paar onder de concurrentie, en dat voor dezelfde prijs. Door dit SRT40FZ4003N te kiezen weet je waar je aan toe bent.
Dit model maakt voor de weergave gebruik van Direct LED-technologie. Het resultaat is goed: de verlichting is gelijkmatig en het contrast is aangenaam.
Parallel daaraan zal een belangrijke parameter moeten worden toegevoegd: de prijs. U hebt hier een televisietoestel waarvan de prijs zeer concurrerend is in vergelijking met de concurrentie. Met andere woorden, met inbegrip van uw uiteindelijke beslissing, zult u rekening moeten houden met het feit dat dit een televisietoestel is dat al uw videobronnen correct weergeeft en u in staat stelt om in alle omstandigheden een zeer goed gedefinieerd beeld te hebben.

Van deze nieuwe Strong kunnen we 3 positieve punten behouden: het geluidsvermogen, de weergavefrequentie, de schermgrootte.