TC65GX800 Panasonic is terug met een TV-toestel Edge-LED

Panasonic TC65GX800 A Ultra HD 4Kdat het verschil maakt?

Laatst gelanceerd in de reeks van Panasonic, zijn we nu in staat om te weten wat de nieuwe top-of-the-range model TC65GX800 is echt de moeite waard.
In zijn 65 inches model, biedt deze televisie een definitie gewijd aan de foto’s behandeling.
En je moet ons geloven dat het indrukwekkend is. De eerste vraag die u zich moet stellen is de plaats waar u deze televisie gaat installeren.
Daarnaast Panasonic geeft dit eenUltra HD 4K resolution.  Volgens ons verdient deze televisie het voordeel van de twijfel, dankzij het ongewone ontwerp en de uitzonderlijke specificaties.
We hebben het in detail onderzocht en nodigen u uit om het vandaag te ontdekken in onze recensie.

tv-ontwerppresentatie Panasonic TC65GX800

De technici van de Panasonic afdeling hebben een echt meesterwerk gemaakt wat betreft het uiterlijk van dit televisietoestel.
Het ontwerp Panasonic TC65GX800 is grotendeels geïnspireerd op de andere modellen in de GX800 serie.
Een positief oordeel over het geheel genomen. Deze TV komt overeen met wat verwacht wordt van een top-of-the-range TV, zowel in termen van materiaal als van beeldmateriaal.
De TC65GX800neemt een standaardvorm aan met een flatscreen.
Met een grootte van 65 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Het heeft inderdaad een dubbele basis, waarin we een verdeling hebben waar elk deel van de basis zijn plaats heeft. Hierdoor is de TV aan beide zijden precies hetzelfde, waardoor er een zeer symmetrische en stijlvolle TV ontstaat die in elke kamer kan worden genoten.De vorm van de basisis bijzonder goed ontworpen.
De charme van het TC65GX800 is ongetwijfeld zijn technologie Slim Metal Design.
Tot slot hebben we te maken met een hoogwaardig apparaat. Panasonic probeert met dit model meer ruimte in te nemen in deze niche, voor een interessant resultaat.

Het scherm van de Panasonic TC65GX800

Panasonic legt de nadruk op beeldkwaliteit om de markt terug te winnen; deze TV biedt u een top-of-the-range visuele ervaring.
Met deze nieuweTC65GX800 Panasonic, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.Het gebruik van de Edge-LED, ook al staat het Edge-LED bekend om de lagere kwaliteit van de beeldverlichting, die hiervoor de voorkeur heeft gekregenTC65GX800.

Dit model heeft een Ultra HD 4Kdisplay.Met een schermformaat van 65inches, dit TC65GX800is aan de top van zijn gamma.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Door het te voorzien van een frequentie van 60 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Ultra HD 4Kkwaliteitsresolutie.
Tot slot op de display, de TC65GX800 verdient het om te worden beschouwd op het moment van aankoop. Het is top-of-the-line topkwaliteit.

Het geluid van de Panasonic TC65GX800

De ontwerpers hiervan TC65GX800 hebben een apparaat ontwikkeld met een betere geluidskwaliteit dan de CD-kwaliteit; deze TV geeft je een verbluffende audiobeleving.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee schottenmet 10 W bij uitgang.

TC65GX800 van Panasonic- Ingebedde intelligentie

Voor het softwaregedeelte heeft het TC65GX800 Panasonic een besturingssysteemmy Home Screen 4. Het zal u toelaten om met plezier een aantal amusementsmogelijkheden te verkennen.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

Het verbindingssysteem van de Panasonic TC65GX800

Alle connectoren zijn gegroepeerd voor een beter gebruik. De uitgangen en poorten zijn talrijk genoeg om in al uw behoeften te voorzien.
Bij een aantal aansluitingen die onder het gemiddelde van het bereik liggen, zult u moeten kiezen welk(e) apparaat(pen) in uw huis u wilt aansluiten op uw TV.

Het is met 7 mogelijke verbanden dat dit TC65GX800 wordt gepresenteerd.Zij is van Panasonic mening dat TC65GX800 de consument een precieze keuze zal moeten maken omdat hij niet in staat zal zijn om veel apparaten tegelijk aan te sluiten.

Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
2 USB-poorten, 2 audio-uitgangen, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Technische kenmerken van de Panasonic TC65GX800

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 142.85 cm x 80.35 cm x 6.6 cm
Schermgrootte in inches 65
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Edge-LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Slimme TV my Home Screen 4
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 5
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 0
Aantal audio-uitgangen 2
Aantal audio-ingangen 0
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja

TC65GX800 van Panasonic- De conclusie

De langverwachte Panasonic TC65GX800 tV is simpelweg het nieuwe topmodel van het moment, waardoor het een hoger niveau kan bereiken dan andere concurrerende modellen.
Daarnaast is het vermeldenswaardig dat deze TC65GX800 is uitgerust met slimme tv-technologie. Hierdoor heeft u een topapparaat in zijn categorie, wat het een relevante keuze maakt.
Het Edge-LED-display toont een uitstekend beeld.
Met zijn 4K display technologie biedt deze TV u een beeldkwaliteit die dicht bij de perfectie ligt, en een geluidskwaliteit die boven de andere uitstijgt; Verbeterd met een esthetiek die opvalt, heeft u de ingredi├źnten van een apparaat dat u wilt bezitten.

Tot slot zullen we nota nemen van alle positieve punten die aan dit televisietoestel moeten worden toegevoegd. Hier zijn er 3 die ik interessant vind: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.