TCL 32ES580 het andere televisietoestel van TCL

TCL 32ES580 A HDdat het verschil maakt?

TCL behoort tot de belangrijke spelers op de televisiemarkt en stelt hiermee 32ES580 een interessant scherm voor dat door ons laboratorium is getest.
Laten we eens kijken naar de grootte. Het is een 31.5 inches.
We hebben te maken met een vrij klein scherm, wat vrij ongebruikelijk is bij deze televisiemaker.
Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenHD resolution.  Deze televisie maakt deel uit van de hoofdgroep van de huidige TV’s. Het valt niet helemaal op bij zijn concurrenten met deze keuze van HD.
Waarom kunnen we dit 32ES580 als overtuigend beschouwen, ondanks de positie in het middensegment? Dat is wat we in dit artikel gaan ontdekken.

32ES580 van TCL – Ontwerp

Het TCL 32ES580 verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
Een goede totaalscore voor deze TV; het komt overeen met design in de geest van de tijd. Een kwaliteit van de materialen en een visueel aspect dat je niet ongevoelig maakt.
Kortom, het TCL is echt gelukt om het ontwerpaspect van deze TV, die niet onopgemerkt blijft, ongeacht waar hij is geïnstalleerd. Als hij uitstaat, krijgt de sensatie een geheel nieuwe dimensie wanneer het scherm van de TCL 32ES580 TV wordt onthuld.

tv-presentatie TCL 32ES580

De ontwerpers TCL hebben dit nieuwe TV-toestel 32ES580 gemaakt. Een nieuw mid-range model met de kenmerken van zijn tijd, een goed gekalibreerd beeld, en een hoogwaardige verwerking.

Dit model heeft een HDdisplay.Met een schermformaat van 31.5inches, dit 32ES580is gepositioneerd in de reeks van kleine modellen.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Met een frequentie van 50 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een HDkwaliteitsresolutie.
Tot slot op de display, met de 32ES580 TCL maakt de keuze van het middengebied. Niet meer.

32ES580 van TCL- Het geluid

Ze TCL 32ES580 is niet tevreden met het weergeven van een verbluffende beeldkwaliteit. Inderdaad, het verrast ons ook aangenaam met zijn goed gemaakte audioprestaties.
De apparatuur bestaat uit twee luidsprekers voor een geluidsvermogen van 5 W.

Tot slot, als we het geluid van de 32ES580 TCL, het is het woord correct dat naar buiten komt.

32ES580 van TCL- Ingebedde intelligentie

Het is bijna een gewoonte geworden voor TCL, dit 32ES580 heeft zijn besturingssysteemAndroid 9.0 Pie geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.

Het verbindingssysteem van de TCL 32ES580

Alle beschikbare connectiviteit maakt het mogelijk om de huidige behoeften te dekken.
U moet zorgvuldig de apparaten kiezen die u hierop 32ES580 wilt aansluiten. De reden? er zijn weinig keuzes in termen van beschikbare connectoren.

Dit model heeft een totaal aan 7 verbindingen, niet te slecht.Niet al uw apparaten kunnen worden aangesloten. Een moeilijke keuze is onderweg.

U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
1 USB-poort, 2 HDMI-poorten, 3 antenne-ingangen, 1 samengestelde stekker (Video)

Technische kenmerken van de TCL 32ES580

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 75
Schermgrootte in inches 31.5
Schermresolutie HD
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 5
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 5
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 2
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 10
Dolby Digital Sound Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 31 W

32ES580 van TCL- De conclusie

Het algemene gevoel over het product is bevredigend, het is niet de beste op de markt, maar het maakt het toch mogelijk om een efficiënt televisietoestel te hebben.
Deze TV heeft de juiste resolutie, meer niet. Het produceren en op de markt brengen van TV’s in HD is tegenwoordig vaak voldoende en goed geschikt voor ‘basis’ gebruik. Maar deze standaard zal over enkele jaren zeker verouderd zijn. Het is dus een tijdelijke en/of incidentele keuze. U bent gewaarschuwd.

Van deze nieuwe TCL kunnen we 3 positieve punten behouden: het geluidsvermogen, de weergavefrequentie, de schermgrootte.