TCL 32ES583 de televisie HD

TCL 32ES583 A HDdat het verschil maakt?

TCL is het opheffen van de sluier op zijn nieuwe zeer top van het bereik televisie 32ES583. Uitgerust met de nieuwste beschikbare technologie vertegenwoordigt het de “must have” in uw zitkamer.
Ten eerste, wat betreft de grootte van het scherm, hebben we te maken met een 31centimeter.
Ondanks dit formaat zijn de weergave en het beeldresultaat goed, zonder twijfel door de gebruikte technologie.
Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenHD resolution.  Volgens ons verdient deze televisie het voordeel van de twijfel, dankzij het ongewone ontwerp en de uitzonderlijke specificaties.
Laten we dit televisietoestel eens van dichterbij bekijken.

Het ontwerp van de TCL 32ES583

Een zeer uitgebreid ontwerp en hoogwaardige technische elementen, maken dit TCL 32ES583 een top-of-the-range TV-toestel.
Een positief oordeel over het geheel genomen. Deze TV komt overeen met wat verwacht wordt van een top-of-the-range TV, zowel in termen van materiaal als van beeldmateriaal.
Tot slot hebben we te maken met een hoogwaardig apparaat. TCL probeert met dit model meer ruimte in te nemen in deze niche, voor een interessant resultaat.

Het scherm van de TCL 32ES583

Met dit high-end model voor beeld- en weergaveweergave, TCL blijft het marktaandeel toenemen ten opzichte van de internationale reuzen die haar concurrenten zijn.
TCL blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.
Het TCL televisietoestel geeft een HDresolutie weer.En met zijn 31inches zit hij in een serie TV’s die…behoort tot de serie kleine modellen in het assortiment.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Bovendien TCL heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit HDbeeldresolutie.
Ter afsluiting van het displaygedeelte kunnen we zeggen dat het mooi is; het is duidelijk topklasse.

tv-geluidspresentatie TCL 32ES583

De ontwerpers hiervan 32ES583 hebben een apparaat ontwikkeld met een betere geluidskwaliteit dan de CD-kwaliteit; deze TV geeft je een verbluffende audiobeleving.
Het televisietoestel is uitgerust met twee luidsprekersmet 5 W bij uitgang.

32ES583 van TCL- Ingebedde intelligentie

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het 32ES583 zijn besturingssysteemAndroid. Het zal u toelaten om met plezier een aantal amusementsmogelijkheden te verkennen.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

Presentatie van de verbindingstechniek van TCL 32ES583

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op TCL 32ES583, hebben we veel keuze.
In dit TV-assortiment behoort het 32ES583 aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 10 mogelijke verbanden dat dit 32ES583 wordt gepresenteerd.Het TCL 32ES583 is dus aan de top van zijn gamma. De keuzes die de verbindingen bieden zijn gewoonweg enorm.

U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
2 USB-poorten, 2 HDMI-poorten, 1 koptelefoonaansluiting, 4 antenne-ingangen, 1 samengestelde stekker (Video)

Presentatie van de technische kenmerken van de TCL 32ES583

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 435 x 727 x 75 mm
Schermgrootte in inches 31
Schermresolutie HD
Beeldschermsysteem LED
Geluidsvermogen 5
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 2
Samengestelde invoer (video) Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 31 W

32ES583 van TCL- De conclusie

De langverwachte TCL 32ES583 tV is simpelweg het nieuwe topmodel van het moment, waardoor het een hoger niveau kan bereiken dan andere concurrerende modellen.
Op deze TV is gekozen voor de HD-resolutie. Een voldoende keuze en goed aangepast aan het dagelijks gebruik. Maar deze standaard zal over enkele jaren zeker verouderd zijn. Tegen die tijd zullen de Ultra 8k prijzen zijn gedaald.

Kortom, veel positieve punten die deze TV tot een zeer goed product maken. De volgende 3 punten moeten worden onthouden: het geluidsvermogen, de schermgrootte.