TCL 32S327-CA de beste televisietoestellen Direct-LED ?

TCL 32S327-CA de nieuwe Full HD

TCL onthult een nieuw model dat is uitgerust met alle huidige verwachte verfijningen, de 32S327-CA.
Ten eerste, wat betreft de grootte van het scherm, hebben we te maken met een 32centimeter.
Gezien deze prijs kon je toch niet iets buitensporigs verwachten. Je kunt jezelf troosten met de gedachte dat het een massa aan technologie is.
Deze televisie wordt geleverd met een Full HD resolution.  Deze televisie maakt deel uit van de hoofdgroep van de huidige TV’s. Het valt niet helemaal op bij zijn concurrenten met deze keuze van Full HD.
Door onze beoordeling vandaag, zult u begrijpen waarom de TCL 32S327-CA is gerangschikt onder de beste TV’s van het moment.

32S327-CA van TCL – Ontwerp

Het TCL 32S327-CA is met zijn eenvoudige ontwerp een interessant alternatief voor iedereen die een elegant televisietoestel in het middensegment wil.
Er is niets veranderd in het ontwerp van dit nieuwe model. TCL blijft de golf van het ontwerp waar we nu aan gewend zijn.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
De TCL 32S327-CA neemt een standaardvorm aan met een flatscreen.
Met zijn glazen oppervlak van 32 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Uitgerust met een dubbele basis, TCL heeft gekozen voor beveiliging. De TV houdt goed, niets beweegt dankzij dit systeem. En wat de prijs van de 32S327-CA, we geven de voorkeur aan dit soort oplossing die garandeert dat de televisie niet uit zijn plaats zal vallen.
Een opmerkelijke innovatie voor dit model is het gebruik van de Slim design technologie.
Deze TV zou gewoonweg een van de beste kunnen zijn op het gebied van design voor het middensegment. Hij heeft niets te benijden van zijn concurrenten. Zelfs als hij uitstaat, word je niet moe van het kijken; alleen maar geluk!

tv-presentatie TCL 32S327-CA

Het TCL heeft een correcte en goed gekalibreerde beeldkwaliteit, maar je hebt te maken met een beperkt inheems contrast dat geschikt is om overdag te bekijken; vergeet de thuisbioscoopprogramma’s in het donker.
Met deze nieuwe32S327-CA TCL, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.
Dit model heeft een Full HDdisplay.Het is beter dan de anderen voor een TV in zijn klasse.
En met zijn 32inches zit hij in een serie TV’s die…is aan de onderkant van zijn assortiment.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Met een frequentie van 50 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is aan de top van zijn gamma.
Tot slot, TCL heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Full HDbeeldkwaliteit te hebben .
Zo TCL 32S327-CA kunt u alledaagse films en video’s bekijken zonder noodzakelijkerwijs een thuisbioscoop te willen zijn. Het is een fatsoenlijke middenklasse.

Het geluid van de TCL 32S327-CA

De geluidskwaliteit is correct, maar meer niet. De typische low-medium en mid-range geluiden zijn verre van wat de concurrentie te bieden heeft. Het geluid van de nog 32S327-CA steeds heeft het voordeel dat het niet verzadigd is. In ieder geval is de installatie zoals die af fabriek wordt gepresenteerd net voldoende voor dit televisietoestel.
De apparatuur bestaat uit twee luidsprekersmet 5 W bij uitgang.

Tot slot, als we het geluid van de 32S327-CA TCL, het is het woord correct dat naar buiten komt.

Het intelligente aspect van de TCL 32S327-CA

Voor het softwaregedeelte heeft het 32S327-CA TCL een besturingssysteemRoku TV. Het zal u toelaten om met plezier een aantal amusementsmogelijkheden te verkennen.
Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.

32S327-CA van TCL- Zijn connectiviteit

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op TCL 32S327-CA, het biedt u voldoende elementen.
In deze prijsklasse biedt deze TV een hoger aantal aansluitingen dan de meeste van zijn concurrenten.

Dit model heeft een totaal aan 4 verbindingen, niet te slecht.De laat u TCL 32S327-CA toe om niet te kiezen tussen de verschillende apparaten die moeten worden aangesloten. U kunt alles op deze TV aansluiten; de box, spelconsole, multimediaserver, DVD- of Blu-ray-speler, etc…

U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
1 USB-poort, 1 poort-HDMI, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video)

Presentatie van de technische kenmerken van de TCL 32S327-CA

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 69.8 cm x 39.2 cm x 7.6 cm
Schermgrootte in inches 32
Schermresolutie Full HD
Beeldschermsysteem Direct-LED
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 5
Slimme TV Roku TV
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 0
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 1
Aantal audio-uitgangen 0
Aantal audio-ingangen 0
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 8
Dolby Digital Sound Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Energieverbruik 0 W

Onze conclusie over de TCL 32S327-CA

Met de bedoeling om een verschil te maken, wil deze nieuwe 32S327-CA TCL opzet een verschil maken. Goed doordacht en goed afgewerkt. Deze middenklasse is een verstandige keuze.
De keuze TCL om het slimme tv-systeem met het beste van zijn knowhow op te nemen in de 32S327-CA, brengt ons ertoe om te zeggen dat deze high-end tv de moeite waard is om er eens goed naar te kijken.
Parallel daaraan zal een belangrijke parameter moeten worden toegevoegd: de prijs. U hebt hier een televisietoestel waarvan de prijs zeer concurrerend is in vergelijking met de concurrentie. Met andere woorden, met inbegrip van uw uiteindelijke beslissing, zult u rekening moeten houden met het feit dat dit een televisietoestel is dat al uw videobronnen correct weergeeft en u in staat stelt om in alle omstandigheden een zeer goed gedefinieerd beeld te hebben.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de diepte van de kleuren, het geluidsvermogen, de weergavefrequentie.