TCL 32S515 JP een middenklasse Direct LED televisie

Presentatie van de TCL 32S515 JP

Onlangs TCL is er informatie vrijgegeven over het nieuwe model van de televisie. Het is de 32S515 JP ; Geklasseerd in de mid-range categorie we dachten dat we het beter moesten bekijken om te controleren of de bouwer goed werk had verricht of niet.
Ten eerste, de grootte: 32 inches op dit apparaat.
Ondanks dit formaat zijn de weergave en het beeldresultaat goed, zonder twijfel door de gebruikte technologie.
Deze televisie wordt geleverd met een HD resolution.  Met een diagonaal van 32 inches kan dit mid-range model beschouwd worden als een vrij goedkope televisie.
Hoewel in het midden van het assortiment geplaatst, heeft de fabrikant geprobeerd de kijker een beeldkwaliteit te bieden die een onderdompeling mogelijk maakt ; We zullen in detail zien of hun doel is bereikt.

32S515 JP van TCL – Ontwerp

Sober maar in lijn met de huidige trends. TCL heeft haar ontwerpbureau gevraagd om een product te maken dat naar de top neigt, maar betaalbaar blijft.
De vormen zijn uitgebalanceerd en de algehele weergave is mooi om naar te kijken. Een succesvol middenklasse model.
Tot slot, TCL heeft serieus gewerkt aan het ontwerp van dit TV-toestel. Het is efficiƫnt en het stelt u in staat om hiermee 32S515 JP een mooi object in uw woonkamer te hebben.

32S515 JP van TCL- Het scherm

Het TCL heeft een correcte en goed gekalibreerde beeldkwaliteit, maar je hebt te maken met een beperkt inheems contrast dat geschikt is om overdag te bekijken; vergeet de thuisbioscoopprogramma’s in het donker.
Met deze nieuwe32S515 JP TCL, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.De kwaliteit van de LED geeft een uitstekende weergave.
Dit model heeft een HDdisplay.Bovendien, met een scherm van 32inches, de 32S515 JPis gepositioneerd in de reeks van kleine modellen.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Met een frequentie van 50 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is aan de top van zijn gamma.
Tot slot, TCL heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een HDbeeldkwaliteit te hebben .
Zo TCL 32S515 JP kunt u alledaagse films en video’s bekijken zonder noodzakelijkerwijs een thuisbioscoop te willen zijn. Het is een fatsoenlijke middenklasse.

Het geluid van de TCL 32S515 JP

Ze TCL 32S515 JP is niet tevreden met het weergeven van een verbluffende beeldkwaliteit. Inderdaad, het verrast ons ook aangenaam met zijn goed gemaakte audioprestaties.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee luidsprekers en een vermogen van 5 W.

De geluidskwaliteit van deze TV is gemiddeld. Duw niet te hard op het volume, je zou teleurgesteld zijn.

32S515 JP van TCL- Ingebedde intelligentie

Voor het softwaregedeelte heeft het 32S515 JP TCL een besturingssysteemAndroid 9.0 Pie. Het zal u toelaten om met plezier een aantal amusementsmogelijkheden te verkennen.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

32S515 JP van TCL- Zijn connectiviteit

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op TCL 32S515 JP, het biedt u voldoende elementen.
Als u veel apparaten heeft en besluit om ze aan te sluiten op deze TV, zult u moeten kiezen. Er zijn minder dan op concurrerende TV-toestellen.

Het is met 8 mogelijke verbanden dat dit 32S515 JP wordt gepresenteerd.Zij is van TCL mening dat 32S515 JP de consument een precieze keuze zal moeten maken omdat hij niet in staat zal zijn om veel apparaten tegelijk aan te sluiten.

In duidelijke, de beschikbare verbindingen op dit model zijn:
1 USB-poort, 2 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 3 antenne-ingangen, 1 samengestelde stekker (Video)

Technische kenmerken van de TCL 32S515 JP

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 76
Schermgrootte in inches 32
Schermresolutie HD
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 5
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 0
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 2
Aantal audio-uitgangen 1
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 8
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja

32S515 JP van TCL- De conclusie

Met de bedoeling om een verschil te maken, wil deze nieuwe 32S515 JP TCL opzet een verschil maken. Goed doordacht en goed afgewerkt. Deze middenklasse is een verstandige keuze.
Het Direct LED-scherm verbetert de algehele beeldweergave en zorgt voor een grotere uniformiteit.
Deze TV heeft de juiste resolutie, meer niet. Het produceren en op de markt brengen van TV’s in HD is tegenwoordig vaak voldoende en goed geschikt voor ‘basis’ gebruik. Maar deze standaard zal over enkele jaren zeker verouderd zijn. Het is dus een tijdelijke en/of incidentele keuze. U bent gewaarschuwd.

Tot slot zullen we nota nemen van alle positieve punten die aan dit televisietoestel moeten worden toegevoegd. Hier zijn er 3 die ik interessant vind: de diepte van de kleuren, het geluidsvermogen, de weergavefrequentie.