TCL 40S330 een middenklasse televisie

Wat is de nieuwe TCL 40S330 waarde?

Vandaag gaan we de TCL 40S330, een mid-range televisie van TCL. Een review om de capaciteiten van dit model te controleren.
In zijn 39.5 inches model, biedt deze televisie een definitie gewijd aan de foto’s behandeling.
Ondanks dit formaat zijn de weergave en het beeldresultaat goed, zonder twijfel door de gebruikte technologie.
Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenFull HD resolution.  Men zou kunnen zeggen dat dit model alle verwachte kenmerken verzamelt. Of we nu kijken naar de esthetiek of naar de grootte, de ingenieurs TCL hebben een televisie ontwikkeld die weliswaar een middenklasse heeft, maar toch een kwaliteitsvolle is.
Door onze beoordeling vandaag, zult u begrijpen waarom de TCL 40S330 is gerangschikt onder de beste TV’s van het moment.

Het ontwerp van de TCL 40S330

Het TCL 40S330 verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
Deze TV zou gewoonweg een van de beste kunnen zijn op het gebied van design voor het middensegment. Hij heeft niets te benijden van zijn concurrenten. Zelfs als hij uitstaat, word je niet moe van het kijken; alleen maar geluk!

tv-presentatie TCL 40S330

Het TCL kan nauwelijks beter dan dit 40S330 met een Direct LED scherm.
Met deze nieuwe40S330 TCL, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.Het gebruik van LED’s zorgt voor een uitstekend beeld.
Het TCL 40S330 is beschikbaar in de Full HDresolutie.En met zijn 39.5inches zit hij in een serie TV’s die…behoort tot de meeste modellen in zijn categorie.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Ontworpen met een frequentie van 50 Hz, we kijken naar een high-end TV. Perfect beeld en uitzonderlijke synchronisatie in spel- of filmmodus.
Tot slot, TCL heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Full HDbeeldkwaliteit te hebben .
Tot slot op de display, met de 40S330 TCL maakt de keuze van het middengebied. Niet meer.

40S330 van TCL- Het geluid

De geluidskwaliteit is correct, maar meer niet. De typische low-medium en mid-range geluiden zijn verre van wat de concurrentie te bieden heeft. Het geluid van de nog 40S330 steeds heeft het voordeel dat het niet verzadigd is. In ieder geval is de installatie zoals die af fabriek wordt gepresenteerd net voldoende voor dit televisietoestel.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee schotten en zorgt voor een geluidsvermogen van 8 W.

Tot slot, als we het geluid van de 40S330 TCL, het is het woord correct dat naar buiten komt.

40S330 van TCL- Ingebedde intelligentie

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het 40S330 zijn besturingssysteemAndroid TV. Het zal u toelaten om met plezier een aantal amusementsmogelijkheden te verkennen.
Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV 40S330 communiceert.

Het verbindingssysteem van de TCL 40S330

Deze televisie TCL 40S330 biedt een vrij klassieke connectiviteit: mixed inputs HDMI, de poorten en de audio zijn beschikbaar op dit model.
U moet zorgvuldig de apparaten kiezen die u hierop 40S330 wilt aansluiten. De reden? er zijn weinig keuzes in termen van beschikbare connectoren.

Het is met 5 mogelijke verbanden dat dit 40S330 wordt gepresenteerd.De TCL 40S330 is aan de onderkant van zijn assortiment. Niet geweldig in vergelijking met zijn concurrenten.
In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
1 USB-poort, 2 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 1 samengestelde stekker (Video)

40S330 van TCL- Technische kenmerken

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 73.66
Schermgrootte in inches 39.5
Schermresolutie Full HD
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 8
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 0
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 2
Aantal audio-uitgangen 1
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 8
Dolby Digital Sound Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja

Ter afsluiting van de TCL 40S330

Met de bedoeling om een verschil te maken, wil deze nieuwe 40S330 TCL opzet een verschil maken. Goed doordacht en goed afgewerkt. Deze middenklasse is een verstandige keuze.
Het Direct LED-scherm verbetert de algehele beeldweergave en zorgt voor een grotere uniformiteit.
Parallel daaraan zal een belangrijke parameter moeten worden toegevoegd: de prijs. U hebt hier een televisietoestel waarvan de prijs zeer concurrerend is in vergelijking met de concurrentie. Met andere woorden, met inbegrip van uw uiteindelijke beslissing, zult u rekening moeten houden met het feit dat dit een televisietoestel is dat al uw videobronnen correct weergeeft en u in staat stelt om in alle omstandigheden een zeer goed gedefinieerd beeld te hebben.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de diepte van de kleuren, het geluidsvermogen, de weergavefrequentie.