TCL 43S425 : een goede Direct LED televisie ?

TCL 43S425 de nieuwe Ultra HD 4K

TCL behoort tot de grote namen in het topsegment van de televisies en stelt hiermee 43S425 een van de beste schermen op de markt voor die door ons laboratorium zijn getest.
Ten eerste, de grootte: 43 inches op dit apparaat.
Het is duidelijk een van de andere modellen van rivalen. Niet meer en niet minder.
Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenUltra HD 4K resolution.  De televisie onderscheidt zich van de concurrentie door deze keuze voor het hoge Ultra HD 4K bereik.
Een nauwkeurigere analyse zal ons in staat stellen om te weten hoe dit 43S425 zich onderscheidt van de rangorde en echt beter is dan de concurrenten.

Het ontwerp van de TCL 43S425

De technici van de TCL afdeling hebben een echt meesterwerk gemaakt wat betreft het uiterlijk van dit televisietoestel.
Er is niets veranderd in het ontwerp van dit nieuwe model. TCL blijft de golf van het ontwerp waar we nu aan gewend zijn.
Een hoogwaardige afwerking; een getrouw beeld; alles is gecombineerd om TCL 43S425 een elegante TV in deze serie te maken.
Deze TCL 43S425 is gewoon plat.
Met zijn glazen oppervlak van 43 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Uitgerust met een dubbele basis, TCL heeft gekozen voor beveiliging. De TV houdt goed, niets beweegt dankzij dit systeem. En wat de prijs van de 43S425, we geven de voorkeur aan dit soort oplossing die garandeert dat de televisie niet uit zijn plaats zal vallen.
De charme van het 43S425 is ongetwijfeld zijn technologie Slim design.
Een TV van 43inches, deze TCL bevindt zich duidelijk in de top van het assortiment van het merk. Een TV met een sobere en verfijnde stijl.

Het scherm van de TCL 43S425

TCL legt de nadruk op beeldkwaliteit om de markt terug te winnen; deze TV biedt u een top-of-the-range visuele ervaring.
Met dit nieuwe model, TCL bevestigt een van zijn technologische keuzes.Het gebruik van LED’s zorgt voor een uitstekend beeld.
Dit model heeft een Ultra HD 4Kdisplay.TCL presenteert dit 43S425 met een scherm van 43inches; deze televisiebehoort tot de modellen in het gemiddelde.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Door het te voorzien van een frequentie van 60 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is aan de top van zijn gamma.
Tot slot, TCL heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Mijn mening ter afsluiting van het gedeelte over de display. Het is gewoon top-of-the-line.

43S425 van TCL- Het geluid

Het TCL 43S425 zal u een helder en trouw geluid geven; dankzij het zal u een unieke verbonden ervaring beleven.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee luidsprekersmet 8 W bij uitgang.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel TCL 43S425

Voor het softwaregedeelte heeft het 43S425 TCL een besturingssysteemRoku TV. Het zal u toelaten om met plezier een aantal amusementsmogelijkheden te verkennen.
Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.
Deze software-omgeving innoveert op de TCL 43S425 met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

Het verbindingssysteem van de TCL 43S425

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op TCL 43S425, hebben we veel keuze.
Of het nu gaat om uw externe harde schijf, NAS of gameconsole, al deze elementen kunnen op deze TV worden aangesloten.

Het is met 6 mogelijke verbanden dat dit 43S425 wordt gepresenteerd.Het TCL 43S425 is dus aan de top van zijn gamma. De keuzes die de verbindingen bieden zijn gewoonweg enorm.

Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
1 USB-poort, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 1 samengestelde stekker (Video)

Presentatie van de technische kenmerken van de TCL 43S425

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 97.28 cm x 56.39 cm x 7.36 cm
Schermgrootte in inches 43
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 8
Slimme TV Roku TV
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 70 W

Ter afsluiting van de TCL 43S425

De conclusie is dat deze TCL 43S425 als topklasse moet worden geclassificeerd. Bijna perfect op alles, het is de TV om te bezitten voor thuisbioscoop sessies en online game sessies.
Daarnaast is het vermeldenswaardig dat deze 43S425 is uitgerust met slimme tv-technologie. Hierdoor heeft u een topapparaat in zijn categorie, wat het een relevante keuze maakt.
Het Direct LED-scherm verbetert de algehele beeldweergave en zorgt voor een grotere uniformiteit.
Met zijn 4K display technologie biedt deze TV u een beeldkwaliteit die dicht bij de perfectie ligt, en een geluidskwaliteit die boven de andere uitstijgt; Verbeterd met een esthetiek die opvalt, heeft u de ingrediƫnten van een apparaat dat u wilt bezitten.

Kortom, veel positieve punten die deze TV tot een zeer goed product maken. De volgende 3 punten moeten worden onthouden: het geluidsvermogen, de diepte van de kleuren, de schermgrootte.