TCL 43S425 with Sound Bar een middenklasse televisie

Hoe zit het met de nieuwe TCL 43S425 with Sound Bar?

Het bedrijf TCL besluit vandaag om een nieuw middenklasse model te lanceren met zijn 43S425 with Sound Bar.
Ten eerste, de grootte: 43 inches op dit apparaat.
Eenvoudig en ongeveer gemiddeld. Het is precies goed voor iedereen die TV wil kijken zonder zijn of haar huis in een thuisbioscoop te veranderen.
Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenUltra HD 4K resolution.  Ook al bevindt het zich in het middensegment, toch biedt het interessante specificaties, wat de prijs ten dele rechtvaardigt.
Moeten we ons hierdoor laten overtuigen 43S425 with Sound Bar TCL? Alle antwoord-elementen net na.

tv-ontwerppresentatie TCL 43S425 with Sound Bar

Het TCL 43S425 with Sound Bar verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
Geen revolutie op het gebied van de esthetiek van deze 43S425 with Sound Bar. We zijn in lijn met de marktstandaarden. We weten tenminste wat we kopen: een televisietoestel.
Een goede totaalscore voor deze TV; het komt overeen met design in de geest van de tijd. Een kwaliteit van de materialen en een visueel aspect dat je niet ongevoelig maakt.
De TCL 43S425 with Sound Bar is vrij standaard, plat.
Met zijn schermoppervlak van 43 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Uitgerust met een dubbele basis, TCL heeft gekozen voor beveiliging. De TV houdt goed, niets beweegt dankzij dit systeem. En wat de prijs van de 43S425 with Sound Bar, we geven de voorkeur aan dit soort oplossing die garandeert dat de televisie niet uit zijn plaats zal vallen.
Het belang van het 43S425 with Sound Bar is ongetwijfeld zijn technologie Slim design.
Deze TV zou gewoonweg een van de beste kunnen zijn op het gebied van design voor het middensegment. Hij heeft niets te benijden van zijn concurrenten. Zelfs als hij uitstaat, word je niet moe van het kijken; alleen maar geluk!

tv-presentatie TCL 43S425 with Sound Bar

Het TCL heeft een correcte en goed gekalibreerde beeldkwaliteit, maar je hebt te maken met een beperkt inheems contrast dat geschikt is om overdag te bekijken; vergeet de thuisbioscoopprogramma’s in het donker.
Met dit nieuwe model, TCL bevestigt een van zijn technologische keuzes.De kwaliteit van de LED geeft een uitstekende weergave.
Dit model heeft een Ultra HD 4Kdisplay.En met zijn 43inches zit hij in een serie TV’s die…voldoet aan de verwachtingen van zijn assortiment.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
TCL kiest een frequentie van 60 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is aan de top van zijn gamma.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Ultra HD 4Kkwaliteitsresolutie.
Tot slot op de display, met de 43S425 with Sound Bar TCL maakt de keuze van het middengebied. Niet meer.

43S425 with Sound Bar van TCL- Het geluid

De geluidskwaliteit is correct, maar meer niet. De typische low-medium en mid-range geluiden zijn verre van wat de concurrentie te bieden heeft. Het geluid van de nog 43S425 with Sound Bar steeds heeft het voordeel dat het niet verzadigd is. In ieder geval is de installatie zoals die af fabriek wordt gepresenteerd net voldoende voor dit televisietoestel.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee schotten voor een geluidsvermogen van 8 W.

Tot slot, het geluid van deze TV zal u het grootste deel van het geluidsspectrum geven. Het is gemiddeld, maar niet van slechte kwaliteit.

43S425 with Sound Bar van TCL- Ingebedde intelligentie

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het 43S425 with Sound Bar zijn besturingssysteemRoku TV geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV 43S425 with Sound Bar communiceert.
Deze software-omgeving innoveert op de TCL 43S425 with Sound Bar met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

43S425 with Sound Bar van TCL- Zijn connectiviteit

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op TCL 43S425 with Sound Bar, het biedt u voldoende elementen.
Als u veel apparaten heeft en besluit om ze aan te sluiten op deze TV, zult u moeten kiezen. Er zijn minder dan op concurrerende TV-toestellen.

Het is met 6 mogelijke verbanden dat dit 43S425 with Sound Bar wordt gepresenteerd.Op een paar apparaten na, zult u niet in staat zijn om veel elementen met elkaar te verbinden. Lage keuze in vergelijking met de concurrentie.

U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
1 USB-poort, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 1 samengestelde stekker (Video)

43S425 with Sound Bar van TCL- Technische kenmerken

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 97.28 cm x 56.39 cm x 7.36 cm
Schermgrootte in inches 43
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 8
Slimme TV Roku TV
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 70 W

Onze conclusie over de TCL 43S425 with Sound Bar

Met de bedoeling om een verschil te maken, wil deze nieuwe 43S425 with Sound Bar TCL opzet een verschil maken. Goed doordacht en goed afgewerkt. Deze middenklasse is een verstandige keuze.
De keuze TCL om het slimme tv-systeem met het beste van zijn knowhow op te nemen in de 43S425 with Sound Bar, brengt ons ertoe om te zeggen dat deze high-end tv de moeite waard is om er eens goed naar te kijken.
Een Direct LED-paneel animeren deze televisie. De weergave is goed, zelfs zeer goed.
Met zijn 4K display technologie biedt deze TV u een beeldkwaliteit die dicht bij de perfectie ligt, en een geluidskwaliteit die boven de andere uitstijgt; Verbeterd met een esthetiek die opvalt, heeft u de ingredi├źnten van een apparaat dat u wilt bezitten.

Tot slot zullen we nota nemen van alle positieve punten die aan dit televisietoestel moeten worden toegevoegd. Hier zijn er 3 die ik interessant vind: het geluidsvermogen, de diepte van de kleuren, de schermgrootte.