TCL 55R617-CA een televisie van 55 inches

Wat is de nieuwe TCL 55R617-CA waarde?

TCL behoort tot de belangrijke spelers op de televisiemarkt en stelt hiermee 55R617-CA een interessant scherm voor dat door ons laboratorium is getest.
Een snelle blik op het specificatieblad : 55 inches.
We worden geconfronteerd met een vrij groot scherm.
Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenUltra HD 4K resolution.  Aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk, minimale bulk, kwaliteitsvol beeld en geluid, alles is zorgvuldig afgewerkt in deze televisie, om een bijna perfect product te maken.
Door onze beoordeling vandaag, zult u begrijpen waarom de TCL 55R617-CA is gerangschikt onder de beste TV’s van het moment.

Het ontwerp van de TCL 55R617-CA

Sober maar in lijn met de huidige trends. TCL heeft haar ontwerpbureau gevraagd om een product te maken dat naar de top neigt, maar betaalbaar blijft.
Geen revolutie op het gebied van de esthetiek van deze 55R617-CA. We zijn in lijn met de marktstandaarden. We weten tenminste wat we kopen: een televisietoestel.
De vormen zijn uitgebalanceerd en de algehele weergave is mooi om naar te kijken. Een succesvol middenklasse model.
Deze nieuwe TCL 55R617-CA is gewoon plat.
Met een interessante grootte van 55 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Uitgerust met een dubbele basis, TCL heeft gekozen voor beveiliging. De TV houdt goed, niets beweegt dankzij dit systeem. En wat de prijs van de 55R617-CA, we geven de voorkeur aan dit soort oplossing die garandeert dat de televisie niet uit zijn plaats zal vallen.
De charme van het 55R617-CA is ongetwijfeld zijn technologie Slim Design.
Deze TV zou gewoonweg een van de beste kunnen zijn op het gebied van design voor het middensegment. Hij heeft niets te benijden van zijn concurrenten. Zelfs als hij uitstaat, word je niet moe van het kijken; alleen maar geluk!

55R617-CA van TCL- Het scherm

Met de weergave hiervan 55R617-CA wordt zorgvuldig omgegaan. Hierdoor kunnen kenners genieten van een kwaliteitsvolle weergave in de thuisbioscoopmodus. De kleuren zijn natuurgetrouw en diep zwart.
Met deze nieuwe55R617-CA TCL, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.Het is LED en dat is goed, want het beeldresultaat is uitstekend.
Dit model heeft een Ultra HD 4Kdisplay.TCL presenteert dit 55R617-CA met een scherm van 55inches; deze televisiebehoort tot de serie grote modellen in het assortiment.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Met een frequentie van 60 Hz, dit maakt dit TV-toestel beter gepositioneerd dan zijn concurrenten. Een perfect gesynchroniseerd beeld dat u zal verrukken voor uw thuisbioscoop.
Bovendien TCL heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Ultra HD 4Kbeeldresolutie.
Tot slot op de display, met de 55R617-CA TCL maakt de keuze van het middengebied. Niet meer.

55R617-CA van TCL- Het geluid

Het is de gewoonte om te zeggen dat een goed geluid afkomstig is van een apparaat met veel watt, maar TCL het is gelukt om een gemiddeld audiosysteemvermogen te combineren met een zeer goede geluidskwaliteit.
De apparatuur bestaat uit twee luidsprekers en zorgt voor een geluidsvermogen van 8 W.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het 55R617-CA TCL is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel TCL 55R617-CA

Aan de softwarekant is het TCL 55R617-CA uitgerust met het besturingssysteemRoku TV. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

55R617-CA van TCL- Zijn connectiviteit

Alle beschikbare connectiviteit maakt het mogelijk om de huidige behoeften te dekken.
U moet zorgvuldig de apparaten kiezen die u hierop 55R617-CA wilt aansluiten. De reden? er zijn weinig keuzes in termen van beschikbare connectoren.

Dit model heeft een totaal aan 5 verbindingen, niet te slecht.Zij is van TCL mening dat 55R617-CA de consument een precieze keuze zal moeten maken omdat hij niet in staat zal zijn om veel apparaten tegelijk aan te sluiten.

Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
1 USB-poort, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang

55R617-CA van TCL- Technische kenmerken

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 123.19 cm x 71.37 cm x 7.37 cm
Schermgrootte in inches 55
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 8
Slimme TV Roku TV
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 230 W

55R617-CA van TCL- De conclusie

Het algemene gevoel over het product is bevredigend, het is niet de beste op de markt, maar het maakt het toch mogelijk om een efficiƫnt televisietoestel te hebben.
Daarnaast is het vermeldenswaardig dat deze 55R617-CA is uitgerust met slimme tv-technologie. Hierdoor heeft u een topapparaat in zijn categorie, wat het een relevante keuze maakt.
Dit model maakt voor de weergave gebruik van Direct LED-technologie. Het resultaat is goed: de verlichting is gelijkmatig en het contrast is aangenaam.
Voor de display technologie zijn we in 4K; je hebt een zeer goede kwaliteit beeld, en een indrukwekkende geluidskwaliteit; met zijn goed doordachte esthetiek, het resultaat geeft je een apparaat dat je wilt kopen.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: het geluidsvermogen, de schermgrootte, de diepte van de kleuren.