TCL 65P610 de beste televisietoestellen LED ?

TCL 65P610 de nieuwe Ultra HD 4K

TCL behoort tot de belangrijke spelers op de televisiemarkt en stelt hiermee 65P610 een interessant scherm voor dat door ons laboratorium is getest.
Ten eerste, de grootte: 64.5 inches op dit apparaat.
We hebben te maken met een vrij groot model.
Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenUltra HD 4K resolution.  Men zou kunnen zeggen dat dit model alle verwachte kenmerken verzamelt. Of we nu kijken naar de esthetiek of naar de grootte, de ingenieurs TCL hebben een televisie ontwikkeld die weliswaar een middenklasse heeft, maar toch een kwaliteitsvolle is.
Hoewel in het midden van het assortiment geplaatst, heeft de fabrikant geprobeerd de kijker een beeldkwaliteit te bieden die een onderdompeling mogelijk maakt ; We zullen in detail zien of hun doel is bereikt.

tv-ontwerppresentatie TCL 65P610

Het TCL 65P610 verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
Tot slot, TCL heeft serieus gewerkt aan het ontwerp van dit TV-toestel. Het is efficiƫnt en het stelt u in staat om hiermee 65P610 een mooi object in uw woonkamer te hebben.

tv-presentatie TCL 65P610

Het TCL kan nauwelijks beter dan dit 65P610 met een LED scherm.
Met dit nieuwe model, TCL bevestigt een van zijn technologische keuzes.
Het TCL televisietoestel geeft een Ultra HD 4Kresolutie weer.En met zijn 64.5inches zit hij in een serie TV’s die…is een van de grootste.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Door het te voorzien van een frequentie van 50 Hz, dit maakt dit TV-toestel beter gepositioneerd dan zijn concurrenten. Een perfect gesynchroniseerd beeld dat u zal verrukken voor uw thuisbioscoop.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Ultra HD 4Kkwaliteitsresolutie.
Zo TCL 65P610 kunt u alledaagse films en video’s bekijken zonder noodzakelijkerwijs een thuisbioscoop te willen zijn. Het is een fatsoenlijke middenklasse.

65P610 van TCL- Het geluid

Ze TCL 65P610 is niet tevreden met het weergeven van een verbluffende beeldkwaliteit. Inderdaad, het verrast ons ook aangenaam met zijn goed gemaakte audioprestaties.
Het televisietoestel is uitgerust met twee luidsprekers en zorgt voor een geluidsvermogen van 8 W.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het 65P610 TCL is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

65P610 van TCL- Ingebedde intelligentie

Het is bijna een gewoonte geworden voor TCL, dit 65P610 heeft zijn besturingssysteemSmartTV 3U zult genoeg tijd hebben om de wereld van het entertainment te ontdekken.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.

65P610 van TCL- Zijn connectiviteit

Alle beschikbare connectiviteit maakt het mogelijk om de huidige behoeften te dekken.
Of het nu gaat om uw externe harde schijf, NAS of gameconsole, al deze elementen kunnen op deze TV worden aangesloten.

Het is met 11 mogelijke verbanden dat dit 65P610 wordt gepresenteerd.De laat u TCL 65P610 toe om niet te kiezen tussen de verschillende apparaten die moeten worden aangesloten. U kunt alles op deze TV aansluiten; de box, spelconsole, multimediaserver, DVD- of Blu-ray-speler, etc…

In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 4 antenne-ingangen, 1 samengestelde stekker (Video)

Technische kenmerken van de TCL 65P610

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 78
Schermgrootte in inches 64.5
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem LED
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 8
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 5
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
Dolby Digital Sound Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 120 W

Onze conclusie over de TCL 65P610

Concluderend kan worden gesteld dat het TCL 65P610 een televisietoestel uit het middensegment is van goede kwaliteit. Gemiddeld in de meeste gebieden is het toch een verstandige keuze voor consumenten die een goed gemaakt product willen hebben.
Met zijn 4K display technologie biedt deze TV u een beeldkwaliteit die dicht bij de perfectie ligt, en een geluidskwaliteit die boven de andere uitstijgt; Verbeterd met een esthetiek die opvalt, heeft u de ingrediƫnten van een apparaat dat u wilt bezitten.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: het geluidsvermogen, de schermgrootte, de weergavefrequentie.