Televisietoestel CHIQ U50H7L : nieuwe referentie Direct-LED ?

Presentatie van de CHIQ U50H7L

Het bedrijf CHIQ besluit vandaag om een nieuw middenklasse model te lanceren met zijn U50H7L.
Laten we eens kijken naar de grootte. Het is een 50 inches.
In overeenstemming met het merendeel van de op de markt verkrijgbare televisiematen, hebben de ingenieurs toch hun expertise gebruikt om een opmerkelijke afwerking te verkrijgen.
Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenUltra HD 4K resolution.  Aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk, minimale bulk, kwaliteitsvol beeld en geluid, alles is zorgvuldig afgewerkt in deze televisie, om een bijna perfect product te maken.
Moeten we ons hierdoor laten overtuigen U50H7L CHIQ? Alle antwoord-elementen net na.

Het ontwerp van de CHIQ U50H7L

Het CHIQ U50H7L is met zijn eenvoudige ontwerp een interessant alternatief voor iedereen die een elegant televisietoestel in het middensegment wil.
De vormen zijn uitgebalanceerd en de algehele weergave is mooi om naar te kijken. Een succesvol middenklasse model.
Deze nieuwe CHIQ U50H7L is gewoon plat.
Met zijn schermoppervlak van 50 inches,het heeft een typische pianozwarte kleur.
Deze TV zou gewoonweg een van de beste kunnen zijn op het gebied van design voor het middensegment. Hij heeft niets te benijden van zijn concurrenten. Zelfs als hij uitstaat, word je niet moe van het kijken; alleen maar geluk!

Het scherm van de CHIQ U50H7L

De ontwerpers CHIQ hebben dit nieuwe TV-toestel U50H7L gemaakt. Een nieuw mid-range model met de kenmerken van zijn tijd, een goed gekalibreerd beeld, en een hoogwaardige verwerking.
Met deze nieuweU50H7L CHIQ, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.
Het CHIQ televisietoestel geeft een Ultra HD 4Kresolutie weer.Het is beter dan de anderen voor een TV in zijn klasse.
En met zijn 50inches zit hij in een serie TV’s die…behoort tot de modellen in het gemiddelde.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een Ultra HD 4Kkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Mijn mening ter afsluiting van het gedeelte over de display. Het ligt in het bereik, zonder bloei of overdaad. Een extra keuze in het middensegment.

U50H7L van CHIQ- Het geluid

De geluidskwaliteit is correct, maar meer niet. De typische low-medium en mid-range geluiden zijn verre van wat de concurrentie te bieden heeft. Het geluid van de nog U50H7L steeds heeft het voordeel dat het niet verzadigd is. In ieder geval is de installatie zoals die af fabriek wordt gepresenteerd net voldoende voor dit televisietoestel.

De geluidskwaliteit van deze TV is gemiddeld. Duw niet te hard op het volume, je zou teleurgesteld zijn.

Het intelligente aspect van de CHIQ U50H7L

Het is bijna een gewoonte geworden voor CHIQ, dit U50H7L heeft zijn besturingssysteemLinuxU zult genoeg tijd hebben om de wereld van het entertainment te ontdekken.
Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV U50H7L communiceert.

U50H7L van CHIQ- Zijn connectiviteit

Deze televisie CHIQ U50H7L biedt een vrij klassieke connectiviteit: mixed inputs HDMI, de poorten en de audio zijn beschikbaar op dit model.
In dit TV-assortiment behoort het U50H7L aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Dit model heeft een totaal aan 10 verbindingen, niet te slecht.Het CHIQ U50H7L is dus aan de top van zijn gamma. De keuzes die de verbindingen bieden zijn gewoonweg enorm.

In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
3 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 2 antenne-ingangen, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

U50H7L van CHIQ- Technische kenmerken

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Maten van de televisie zonder standaard 648.1 x 1116.8 x 92.8 mm
Schermgrootte in inches 50
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct-LED
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Linux
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-T2DVB-S2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 3
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 78 W

Onze conclusie over de CHIQ U50H7L

Tot slot is dit nieuw CHIQ U50H7L een televisietoestel dat overal naartoe kan gaan; het kan aan het merendeel van de behoeften voldoen.
Daarnaast is het vermeldenswaardig dat deze U50H7L is uitgerust met slimme tv-technologie. Hierdoor heeft u een topapparaat in zijn categorie, wat het een relevante keuze maakt.
Voor de display technologie zijn we in 4K; je hebt een zeer goede kwaliteit beeld, en een indrukwekkende geluidskwaliteit; met zijn goed doordachte esthetiek, het resultaat geeft je een apparaat dat je wilt kopen.

Van deze nieuwe CHIQ kunnen we 3 positieve punten behouden: de schermgrootte, het geluidsvermogen.