Televisietoestel Chiq U58H7S : nieuwe referentie Direct-LED ?

Chiq U58H7S de nieuwe Ultra HD 4K

Vandaag gaan we de Chiq U58H7S, een top-of-the-range televisie van Chiq. Een diepere analyse om na te gaan of er geen gebrek is aan kwaliteit voor dit model.
Een snelle blik op het specificatieblad : 58 inches.
In overeenstemming met het merendeel van de op de markt verkrijgbare televisiematen, hebben de ingenieurs toch hun expertise gebruikt om een opmerkelijke afwerking te verkrijgen.
Deze televisie wordt geleverd met een Ultra HD 4K resolution.  De televisie onderscheidt zich van de concurrentie door deze keuze voor het hoge Ultra HD 4K bereik.
Laten we dit televisietoestel eens van dichterbij bekijken.

U58H7S van Chiq – Ontwerp

De technici van de Chiq afdeling hebben een echt meesterwerk gemaakt wat betreft het uiterlijk van dit televisietoestel.
Heel anders dan zijn voorgangers probeert het merk zich hier te onderscheiden om tegemoet te komen aan de behoeften van de consument.
Op dit punt begaat de fabrikant bijna geen vergissing, want we hebben te maken met een televisietoestel dat een top-uitstraling heeft en waarvan de elegantie uw woonkamer zal verfraaien.
Deze nieuwe Chiq U58H7S is gewoon plat.
Met zijn glazen oppervlak van 58 inches,het heeft een typische pianozwarte kleur.

De charme van het U58H7S is ongetwijfeld zijn technologie Slim Edge Design.
Een TV van 58inches, deze Chiq bevindt zich duidelijk in de top van het assortiment van het merk. Een TV met een sobere en verfijnde stijl.

U58H7S van Chiq- Het scherm

Omdat het om een high-end product gaat, zijn de eisen aan de beeldkwaliteit natuurlijk hoog. En op zijn minst doet het Chiq U58H7S met een Direct-LED scherm het opvallend goed.
Met deze nieuweU58H7S Chiq, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.
Het Chiq U58H7S is beschikbaar in de Ultra HD 4Kresolutie.Met een schermformaat van 58inches, dit U58H7Sbehoort tot de modellen in het gemiddelde.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Door het te voorzien van een frequentie van 60 Hz, we kijken naar een high-end TV. Perfect beeld en uitzonderlijke synchronisatie in spel- of filmmodus.
Bovendien Chiq heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Ultra HD 4Kbeeldresolutie.
Tot slot op de display, de U58H7S verdient het om te worden beschouwd op het moment van aankoop. Het is top-of-the-line topkwaliteit.

Het geluid van de Chiq U58H7S

De ontwerpers hiervan U58H7S hebben een apparaat ontwikkeld met een betere geluidskwaliteit dan de CD-kwaliteit; deze TV geeft je een verbluffende audiobeleving.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee schotten en een vermogen van 10 W.

Het intelligente aspect van de Chiq U58H7S

Aan de softwarekant is het Chiq U58H7S uitgerust met het besturingssysteemAndroid 9. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.
Deze software-omgeving innoveert op de Chiq U58H7S met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

Het verbindingssysteem van de Chiq U58H7S

Het U58H7S zal de gebruikers van multi-device verrukken. Inderdaad, de connectiviteit bestaat uit vele ingangen en poorten om alle mogelijkheden op het gebied van home cinema of gaming mogelijk te maken.
In dit TV-assortiment behoort het U58H7S aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Dit model heeft een totaal aan 6 verbindingen, niet te slecht.Het Chiq U58H7S is dus aan de top van zijn gamma. De keuzes die de verbindingen bieden zijn gewoonweg enorm.

In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 antenne-ingang

Presentatie van de technische kenmerken van de Chiq U58H7S

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 129,3 x 75,0x 8,4 cm
Schermgrootte in inches 58
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct-LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Android 9
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-S2DVB-C
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
HDR-compatibel Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 93 W

Onze conclusie over de Chiq U58H7S

Met andere woorden, het Chiq U58H7S is beter dan de concurrentie. Bijna perfect op alles. Of het nu gaat om home cinema sessies of online gamesessies, het is de TV om te bezitten.
Daarnaast is het vermeldenswaardig dat deze U58H7S is uitgerust met slimme tv-technologie. Hierdoor heeft u een topapparaat in zijn categorie, wat het een relevante keuze maakt.
Met zijn 4K display technologie biedt deze TV u een beeldkwaliteit die dicht bij de perfectie ligt, en een geluidskwaliteit die boven de andere uitstijgt; Verbeterd met een esthetiek die opvalt, heeft u de ingrediƫnten van een apparaat dat u wilt bezitten.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de schermgrootte, de weergavefrequentie, het geluidsvermogen.