Televisietoestel Continental Edison CELED550219B2 : nieuwe referentie Direct LED ?

CELED550219B2 van Continental Edison- Presentatie van deze Ultra HD 4K

Een goede mid-range televisie. Zo kunnen we de Continental Edison CELED550219B2.
Laten we eens kijken naar de grootte. Het is een 55 inches.
We worden geconfronteerd met een vrij groot scherm.
Deze televisie wordt geleverd met een Ultra HD 4K resolution.  Men zou kunnen zeggen dat dit model alle verwachte kenmerken verzamelt. Of we nu kijken naar de esthetiek of naar de grootte, de ingenieurs Continental Edison hebben een televisie ontwikkeld die weliswaar een middenklasse heeft, maar toch een kwaliteitsvolle is.
Hoewel in het midden van het assortiment geplaatst, heeft de fabrikant geprobeerd de kijker een beeldkwaliteit te bieden die een onderdompeling mogelijk maakt ; We zullen in detail zien of hun doel is bereikt.

tv-ontwerppresentatie Continental Edison CELED550219B2

Het Continental Edison CELED550219B2 is met zijn eenvoudige ontwerp een interessant alternatief voor iedereen die een elegant televisietoestel in het middensegment wil.
Geen revolutie op het gebied van de esthetiek van deze CELED550219B2. We zijn in lijn met de marktstandaarden. We weten tenminste wat we kopen: een televisietoestel.
Een goede totaalscore voor deze TV; het komt overeen met design in de geest van de tijd. Een kwaliteit van de materialen en een visueel aspect dat je niet ongevoelig maakt.
De Continental Edison CELED550219B2 is vrij standaard, plat.
Met een grootte van 55 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Het heeft inderdaad een dubbele basis, waarin we een verdeling hebben waar elk deel van de basis zijn plaats heeft. Hierdoor is de TV aan beide zijden precies hetzelfde, waardoor er een zeer symmetrische en stijlvolle TV ontstaat die in elke kamer kan worden genoten.
De charme van het CELED550219B2 is ongetwijfeld zijn technologie Slim design.
Kortom, het Continental Edison is echt gelukt om het ontwerpaspect van deze TV, die niet onopgemerkt blijft, ongeacht waar hij is geïnstalleerd. Als hij uitstaat, krijgt de sensatie een geheel nieuwe dimensie wanneer het scherm van de Continental Edison CELED550219B2 TV wordt onthuld.

tv-presentatie Continental Edison CELED550219B2

Het Continental Edison heeft een correcte en goed gekalibreerde beeldkwaliteit, maar je hebt te maken met een beperkt inheems contrast dat geschikt is om overdag te bekijken; vergeet de thuisbioscoopprogramma’s in het donker.
Met deze nieuweCELED550219B2 Continental Edison, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.Het is LED en dat is goed, want het beeldresultaat is uitstekend.
Het Continental Edison televisietoestel geeft een Ultra HD 4Kresolutie weer.Met een schermformaat van 55inches, dit CELED550219B2is aan de top van zijn gamma.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Met een frequentie van 60 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Tot slot, Continental Edison heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Tot slot op de display, met de CELED550219B2 Continental Edison maakt de keuze van het middengebied. Niet meer.

CELED550219B2 van Continental Edison- Het geluid

De geluidskwaliteit is correct, maar meer niet. De typische low-medium en mid-range geluiden zijn verre van wat de concurrentie te bieden heeft. Het geluid van de nog CELED550219B2 steeds heeft het voordeel dat het niet verzadigd is. In ieder geval is de installatie zoals die af fabriek wordt gepresenteerd net voldoende voor dit televisietoestel.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee luidsprekers en zorgt voor een geluidsvermogen van 8 W.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het CELED550219B2 Continental Edison is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

CELED550219B2 van Continental Edison- Ingebedde intelligentie

Helaas is er op dit model geen slimme TV. Het kan echter wel als goed nieuws worden beschouwd; u had inderdaad meer moeten betalen voor dit tv-toestel voor een gebruik dat sommigen van u niet zouden hebben gehad. Voor de anderen hoeft u alleen maar een TV-box te kopen.U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.

CELED550219B2 van Continental Edison- Zijn connectiviteit

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Continental Edison CELED550219B2, het biedt u voldoende elementen.
U zult weinig keuzes hebben met betrekking tot de verbindingen. Deze TV heeft minder dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 7 mogelijke verbanden dat dit CELED550219B2 wordt gepresenteerd.Niet al uw apparaten kunnen worden aangesloten. Een moeilijke keuze is onderweg.

Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
2 USB-poorten, 1 poort-HDMI, 2 audio-uitgangen, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video)

CELED550219B2 van Continental Edison- Technische kenmerken

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 120.96 cm x 68.04 cm x 9.7 cm
Schermgrootte in inches 55
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 8
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-C
Aantal tuners 4
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 1
Aantal audio-uitgangen 2
Aantal audio-ingangen 0
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
ethernet Ja

Onze conclusie over de Continental Edison CELED550219B2

Met de bedoeling om een verschil te maken, wil deze nieuwe CELED550219B2 Continental Edison opzet een verschil maken. Goed doordacht en goed afgewerkt. Deze middenklasse is een verstandige keuze.
Negatief punt CELED550219B2 is de afwezigheid van slimme tv. Het is verrassend in deze tijd. Maar aangezien we in een low-end product zitten, waarom niet.
Het Direct LED-scherm verbetert de algehele beeldweergave en zorgt voor een grotere uniformiteit.
Voor de display technologie zijn we in 4K; je hebt een zeer goede kwaliteit beeld, en een indrukwekkende geluidskwaliteit; met zijn goed doordachte esthetiek, het resultaat geeft je een apparaat dat je wilt kopen.

Van deze nieuwe Continental Edison kunnen we 3 positieve punten behouden: het geluidsvermogen, de schermgrootte, de diepte van de kleuren.