Televisietoestel LENCO TFT-1038 : nieuwe referentie TFT ?

LENCO TFT-1038 A HDdat het verschil maakt?

Een nieuw model uit LENCO. Ze hebben net besloten om hun assortiment te verrijken met een goedkopere televisie , de TFT-1038.
Ten eerste, wat betreft de grootte van het scherm, hebben we te maken met een 10centimeter.
Klein maar fijn; hopelijk als je de grootte ervan ziet, volgt hij je misschien (verhuizing of vakantie…). Goede mogelijkheden om zijn betrouwbaarheid op lange termijn te testen.
Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenHD resolution.  Vanuit ons oogpunt is het interessant. Gezien de prijs lijkt dit model een goede keuze. Niet te duur, maar in ieder geval is het gemaakt met elementen waarvan we denken dat ze op de lange termijn bestand zijn.
Dus als u uw keuze maakt, stelt u zich de vraag: is het TFT-1038 een goed koopje? Dat wordt u in dit artikel verteld.

TFT-1038 van LENCO – Ontwerp

Goedkoop betekent niet lelijk ; Dit zou de regel kunnen zijn die door de ontwerpers van LENCO.
Gezien het prijsniveau is het ontwerp goed. We hadden misschien graag iets meer bereikt, maar het is, het moet worden herinnerd, een instapmodel televisie.
Uiteindelijk is het LENCO TFT-1038 een TV met een eenvoudig en efficiƫnt ontwerp.

TFT-1038 van LENCO- Het scherm

De nieuwe LENCO biedt een beeld met teleurstellende contrasten. Het heeft lichte, donkere en ondiepe kleuren. Dit vertaalt zich in volledig uitgewassen zwarten die het niet mogelijk maken om in het donker goed van een film te genieten.
Met deze nieuweTFT-1038 LENCO, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.
Het LENCO TFT-1038 is beschikbaar in de HDresolutie.LENCO presenteert dit TFT-1038 met een scherm van 10inches; deze televisieis gepositioneerd in de reeks van kleine modellen.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Ontworpen met een frequentie van 60 Hz, we kijken naar een high-end TV. Perfect beeld en uitzonderlijke synchronisatie in spel- of filmmodus.
Tot slot, LENCO heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een HDbeeldkwaliteit te hebben .
Tot slot op het display, met de TFT-1038 LENCO helpt u bij het kiezen van een low-end TV-toestel, die perfect thuis zal zijn in uw keuken.

Het geluid van de LENCO TFT-1038

Over het algemeen worden de geluiden goed gereproduceerd, maar je moet de lage en middentoon vergeten. Het verdient de voorkeur om een extern systeem te gebruiken voor een betere geluidsonderdompeling.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee luidsprekers en een vermogen van 5 W.

Tot slot zal het geluid van deze TV nauwelijks alle geluiden afspelen. Slecht in de hoge tonen en in de lage tonen. Het is niet geweldig; maar dat is genoeg voor dit bereik.

Het intelligente aspect van de LENCO TFT-1038

Voor de slimme tv-liefhebbers, ga door. Dit model heeft er geen. Als u niet zonder kunt, en dit TFT-1038 is uw definitieve keuze, dan moet u er een TV-box naast zetten.

Het verbindingssysteem van de LENCO TFT-1038

De connectiviteit ervan is behoorlijk voor een basisbereik. Je hebt weinig keus.
U zult weinig keuzes hebben met betrekking tot de verbindingen. Deze TV heeft minder dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 6 mogelijke verbanden dat dit TFT-1038 wordt gepresenteerd.Op een paar apparaten na, zult u niet in staat zijn om veel elementen met elkaar te verbinden. Lage keuze in vergelijking met de concurrentie.

In duidelijke, de beschikbare verbindingen op dit model zijn:
1 USB-poort, 1 poort-HDMI, 1 audio-uitgang, 1 audio-ingang, 1 koptelefoonaansluiting, 1 antenne-ingang

TFT-1038 van LENCO- Technische kenmerken

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Maten van de televisie zonder standaard 24.5 x 15.7 x 2.4 cm
Schermgrootte in inches 10
Schermresolutie HD
Beeldschermsysteem TFT
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 5
Beschikbare tuners DVB-T2
Aantal tuners 1
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 1
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 1
Energieverbruik 13 W

Ter afsluiting van de LENCO TFT-1038

Met de bedoeling om een verschil te maken, wil deze nieuwe TFT-1038 LENCO opzet een verschil maken. Goed doordacht en goed afgewerkt. Deze middenklasse is een verstandige keuze.
Negatief punt TFT-1038 is de afwezigheid van slimme tv. Het is verrassend in deze tijd. Maar aangezien we in een low-end product zitten, waarom niet.
Deze TV heeft de juiste resolutie, meer niet. Het produceren en op de markt brengen van TV’s in HD is tegenwoordig vaak voldoende en goed geschikt voor ‘basis’ gebruik. Maar deze standaard zal over enkele jaren zeker verouderd zijn. Het is dus een tijdelijke en/of incidentele keuze. U bent gewaarschuwd.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: het geluidsvermogen, de weergavefrequentie, de schermgrootte.