Televisietoestel LG OLED55E97LA : nieuwe referentie OLED ?

Wat is de nieuwe LG OLED55E97LA waarde?

Het bedrijf LG besluit vandaag om een nieuw middenklasse model te lanceren met zijn OLED55E97LA.
Laten we eens kijken naar de grootte. Het is een 55 inches.
We kijken naar een zeer imposante televisie ; Je zult hem niet zo nu en dan verplaatsen.
Daarnaast LG geeft dit eenUltra HD 4K resolution.  Met een diagonaal van 55 inches kan dit mid-range model beschouwd worden als een vrij goedkope televisie.
Waarom kunnen we dit OLED55E97LA als overtuigend beschouwen, ondanks de positie in het middensegment? Dat is wat we in dit artikel gaan ontdekken.

tv-ontwerppresentatie LG OLED55E97LA

Het LG OLED55E97LA is met zijn eenvoudige ontwerp een interessant alternatief voor iedereen die een elegant televisietoestel in het middensegment wil.
Er is niets veranderd in het ontwerp van dit nieuwe model. LG blijft de golf van het ontwerp waar we nu aan gewend zijn.
De vormen zijn uitgebalanceerd en de algehele weergave is mooi om naar te kijken. Een succesvol middenklasse model.
De OLED55E97LAis vrij standaard, plat.
Met zijn schermoppervlak van 55 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Het heeft inderdaad een dubbele basis, waarin we een verdeling hebben waar elk deel van de basis zijn plaats heeft. Hierdoor is de TV aan beide zijden precies hetzelfde, waardoor er een zeer symmetrische en stijlvolle TV ontstaat die in elke kamer kan worden genoten.
Een opmerkelijke innovatie voor dit model is het gebruik van de Slim design technologie.
Kortom, het LG is echt gelukt om het ontwerpaspect van deze TV, die niet onopgemerkt blijft, ongeacht waar hij is geïnstalleerd. Als hij uitstaat, krijgt de sensatie een geheel nieuwe dimensie wanneer het scherm van de LG OLED55E97LA TV wordt onthuld.

OLED55E97LA van LG- Het scherm

Het LG kan nauwelijks beter dan dit OLED55E97LA met een OLED scherm.
Met dit nieuwe model, LG bevestigt een van zijn technologische keuzes.Deze technologie, de nieuwste ontdekking van schermfabrikanten, heeft de verdienste dat ze nieuwe verbeteringen brengt in de zuiverheid van de kleuren die ze overbrengt en een beeldverversingssnelheid die 1000 keer hoger ligt dan die van de LED.

Het LG televisietoestel geeft een Ultra HD 4Kresolutie weer.En met zijn 55inches zit hij in een serie TV’s die…is aan de top van zijn gamma.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Met een frequentie van 120 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is aan de top van zijn gamma.
Bovendien LG heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Ultra HD 4Kbeeldresolutie.
Ter afsluiting van het displaygedeelte kunnen we zeggen dat het interessant en effectief is; het is een mid-range TV die de omweg waard is.

tv-geluidspresentatie LG OLED55E97LA

Ze LG OLED55E97LA is niet tevreden met het weergeven van een verbluffende beeldkwaliteit. Inderdaad, het verrast ons ook aangenaam met zijn goed gemaakte audioprestaties.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust metdiverse schotten voor een geluidsvermogen van 10 W.

Tot slot, als we het geluid van de OLED55E97LA LG, het is het woord correct dat naar buiten komt.

OLED55E97LA van LG- Ingebedde intelligentie

Voor het softwaregedeelte heeft het OLED55E97LA LG een besturingssysteemwebOS 4.5 geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV OLED55E97LA communiceert.

Het verbindingssysteem van de LG OLED55E97LA

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op LG OLED55E97LA, het biedt u voldoende elementen.
U moet zorgvuldig de apparaten kiezen die u hierop OLED55E97LA wilt aansluiten. De reden? er zijn weinig keuzes in termen van beschikbare connectoren.

Dit model heeft een totaal aan 4 verbindingen, niet te slecht.De LG OLED55E97LA is aan de onderkant van zijn assortiment. Niet geweldig in vergelijking met zijn concurrenten.
In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
3 USB-poorten, 1 audio-uitgang

Presentatie van de technische kenmerken van de LG OLED55E97LA

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 120.97 cm x 68.04 cm x 5.08 cm
Schermgrootte in inches 55
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem OLED
Weergavefrequentie 120
Geluidsvermogen 10
Slimme TV webOS 4.5
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 0
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja

Onze conclusie over de LG OLED55E97LA

Het algemene gevoel over het product is bevredigend, het is niet de beste op de markt, maar het maakt het toch mogelijk om een efficiënt televisietoestel te hebben.
De keuze LG om het slimme tv-systeem met het beste van zijn knowhow op te nemen in de OLED55E97LA, brengt ons ertoe om te zeggen dat deze high-end tv de moeite waard is om er eens goed naar te kijken.
Deze TV is uitgerust met een OLED-paneel; de basis LED-technologie wordt vergeten, want het eindresultaat is zo mooi. Een apparaat om niet te vergeten op het moment van aankoop.
Met zijn 4K display technologie biedt deze TV u een beeldkwaliteit die dicht bij de perfectie ligt, en een geluidskwaliteit die boven de andere uitstijgt; Verbeterd met een esthetiek die opvalt, heeft u de ingrediënten van een apparaat dat u wilt bezitten.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.